Vallomások (beszélgetés)
"Véleményem az életről: Nem lehetsz öreg és bölcs anélkül, hogy valaha ne lettél volna fiatal és őrült."
Hmmm... A véleményedet az internetről másolod?
Téged látlak mindenben, nem magamat. Hiányzol mindenből
Ez olyan szép...!! kapott is 7 csillagot. Ilyen sok kapcsolat szövődött itt?? 😲
A kemény húsú, ropogós, nem magvaváló fajta ritkábban kukacos.
De mint tudjuk, sohase mondd, hogy soha... Szabály lehet az, hogy nem szabad megnézni 😁
"Nagyon szeretem, de nem bírom egyben megenni a cseresznyét, csak ha elfelezem, mert félek hogy van benne lakó. :)"
Néhány kukac miatt nem érdemes lemondani a finom cseresznyéről :)
Szerintem különben látszik is, ha belement, szóval nem nem is értem, miért akkora gond.
Lehet, hogy érdemes utánanézni, miből készül a virsli, a szalámi, a párizsi és egyebek, és akkor azt fogod mondani, hogy inkább a kukac, mert az legalább bio :)
"Próbálom megfejteni a macska imádatomat, elég érdekes, mert régen mindig utáltam őket...és pár éve szerelmes vagyok a macskákba. Legyen az bármilyen fajta vagy féle."
Most írok egy hajmeresztőt. Lehet átestél a toxoplazmózison. Az egysejtű (toxoplasma gondii) elsődleges "imádott" gazdateste a macska, és mindent elkövet annak érdekében, hogy visszakeveredhessen egy macskába. Egereken megfigyelték, hogy amelyik megfertőződött már nem félt a macskától, így az könnyűszerrel elkapta, megette és a furmányos kis egysejtű már újra a macskában evickélt.
Természetesen emberre vetítve ez az elmélet csak városi legenda, de gondoltam leírom mert érdekes.
"A szerelmem örökre felejtsd el. Kívánom hogy találj egy embert, aki mindig melletted áll. Amikor más élvezi a tested báját, akkor is szeret. Amikor más gyönyörét szolgálod ki, akkor is aggódik érted. Amikor mindezt diszkréten teszed, hisz neked."
Ha jól értem azt kívánod, hogy mással is megtehesse, amit veled. Dögöljön meg a szomszéd tehene is?
Szvsz ennél még az is jobb lett volna, ha azt kívánod, hogy az illető kapja vissza valakitől, amit megérdemel. Nem pedig azt, hogy egy újabb ártatlan embert használjon ki gátlástalanul.
Áááá, pont nem ilyenre gondoltam.
5 évvel ezelőtt halt meg az unokatesóm, akkor tudtam meg, hogy sokan rögtön észre veszik, hogy valami gond van.
Tehát, a barátaimat vártam délután vendégségbe, és reggel megtudtam, hogy meghalt az unokaöcsém.
Többen felhívtak még délelőtt, többen már ekkor megkérdezték, hogy mi a bajom?
Délután találkoztunk, voltak akik, ahogy beléptek az ajtón rögtön azt kérdezték, hogy mi történt, mert már a telefonba is hallották, hogy valami gond van.
A legjobb barátnőm pedig úgy jött be, hogy konkrétan megkérdezte, hogy baj van e az unokatesómmal. Mikor mondtam, hogy igen, meghalt reggel, akkor mondta, hogy tudtam!
Annyira érezni a hangomon, a hangsúlyomon a kimértségemen, hogy valami történt...
Az egyéb, mi a bajod kérdés nem igen érdekel, csak is azoké, akiknél tudom, hogy érdekli is őket;)
"Nagyon szeretem, de nem bírom egyben megenni a cseresznyét, csak ha elfelezem, mert félek hogy van benne lakó. :)"
Dettó így vagyok, nem tudok gondtalanul kukacokat enni. :DDDD
Azt mondta mindig szeretni fog. Jól tudom ez csak duma.
Ne azzal foglalkozz ő mit érez, hanem azzal hogy te mit érzel...ha akarod szeresd. Mindennél jobban...
"28 éves nő vagyok, a párom 6 évvel fiatalabb nálam, ő 22. Sok a rosszakaró, de mi nem foglalkozunk velük, mert boldogok vagyunk."
- sok boldogságot nektek.:)
A kovidnál egyetlen egy dolog számít az én megfigyeléseim szerint, és ez a genetika, semmi más!
Nem számít a dohányzás, a kövérség, a kor, a betegségek és semmi, csak is a genetika!
Szerintem lehetetlen megjátszani a szeretetet, boldogságot, szép életet, ha valaki nem így él.
Én képtelen vagyok elhinni azt, hogy valaki jópofát tudjon vágni azért, hogy mások azt higgyék, hogy minden ok.
És most ugye nem arra gondolok, hogy nyalják-falják egymást, hogy úgy tűnjön, mert ez nem jelent semmit, hanem minden egyes mozdulatból, tekintetből látszik az, hogy két ember között milyen a kapcsolat.
Mindig ledöbbenek, hogy már telefonon kiszúrják, hogy valami nálam nem OK. Azt mondták, hogy a hangszínem is más lesz, kimért leszek, stb.
És biztos így van, mert az első mondat után el szokott hangzani a kérdés, hogy mi bajod van!?
Tehát, szerintem ez az álarcot fel és játszuk el a boldogságot, csak annak a fejébe létezik, aki azt gondolja, hogy sikerült elhitetni a környezetével...
Nyugi!
Bízzunk benne, hogy nem kell átélnie senkinek.
Nekünk, volt kovidosoknak valóban örülnünk kell, hogy túléltük, és bízzunk abba, hogy ennél rosszabb nem lesz ha az oltás ellenére elkapjuk.
"Azt mondta mindig szeretni fog. Jól tudom ez csak duma."
Nem mindig csak duma.
Fogadd részvétem!
Intézkedéseket is nehéz hozni mert ezt illetően is két részre van szakadva az ország. Ha bízunk a vakcinában akkor könnyebb a helyzet mert aki oltott az (könnyebben) megússza, az oltatlan pedig kockáztat saját elhatározásából.