Vallomások (beszélgetés)
Velem együtt négyen. Semmi extrát nem nyújtott F.M. egyetlen dala sem. A hideg rázott tőle. Sajnálom, de engem nem fogott meg!
Jobban szerettem Jacko számait, vagy Amy Winehouse rekedtes hangját, a maga elvont stílusában.
Lehet megfáztak az ízületei. Nekem 3 hete fáztak meg a vállaim repcsin, azóta érzékeny vagyok a klímára. Nem kell aláülnöm, elég ha megy abban a helyiségben ahol vagyok, másnap a karjaimat alig tudom felemelni úgy fájnak a vállaim.
Előtte soha nem volt bajom a klímával.
Biztos beteg.
A pajzsmirigy alulműködők fázósak.
Nem tehetnek róla.
Én is ismerek olyan nőt és férfit is, aki 40 fokban is be van öltözve.
Elegem van ebből a hőségből. Minden nap rosszul vagyok!
Ne is mond... nekem meg a kolléganőmből aki mindennap forró irodával vár mert Ő fázik... majd 30 fokos katlanba jövök be minden egyes nap és 10ig a klíma se győzi ezt lentebb vinni, aztán meg azt nézem hogy én 27 fokba még mindig megsülök, ez a némber pedig mellényben ül idebent...
🤣🤣🤣🤣
Sírok! Te olyan lüke vagy!
"Ma 35 éve Freddie Mercury a Népstadionban énekelt. Azt nem lehet elfelejteni."
Azt hiszem egyedül vagyok ezzel is....
Én nem szeretem a Queen-t.
Egy-két számát meghallgatom, de semmi frenetikusat nem hallok/látok benne. A harmadik számnál már halálra unom magam tőlük.
Eszembe nem jutott, hogy kimenjek a koncertre, és soha nem is vágytam rá...
Ma 35 éve Freddie Mercury a Népstadionban énekelt. Azt nem lehet elfelejteni.
13 éves voltam.Szó sem lehetett arról hogy ott legyek,pedig már akkor imádtam a Queent! ❤️
Azt gondoltam majd pár év múlva megnézem Őket.Nem tudhattam hogy az utolsó turné volt...
Örökké fájni fog a szívem érte hogy sosem láttam élőben Freddie-t!
A 90-es években voltam egy Brian May koncerten,az is fantasztikus volt!❤️
Itt csak a zacsisat talatuk, es a nagy Tescoban csak, ott se mindig. Az Icelandben azt montdak, elozo nyaron tartottak, talan szezonalis, de iden nincs nekik :(
A parom mondta, hogy nem lehet ezt vajon hazilag gyartani? Amugy szerintem siman, mert rengeteg cutit gyarottam a regi amerikai szakacskony receptje nyoman, amit nyersen is zabaltunk. De szerintem a kuffernak jobbat tesz, ha nem csapok be egy hurkanyit a fagyasztobe XD
Es o is "hajas" miotta a lockdown csiki-csuki tart, mert nem jart heti 2 kendo edzesre es melle uszni. A kis franci olyan szepen mondja, hogy "nagyon rossz, hajas macska vagyok" XD
Már most költöznék Alaszkába, ha lenne pénzem!
Miért éppen Alaszka? 😊
"Már most költöznék Alaszkába ha lenne pénzem!"
Én meg pont nem Alaszkába költöznék, de elkezdenék nagy lábon élni azonnal, persze ha lenne sok-sok pénzem.
💰💰💰 😀
"Sosem bírok a telekom Vanda robotjával érdemben kommunikálni. Szuper dolog a technológiai fejlődés, de ez egy *@°ß# szolgáltatás."
Tévedsz, ez egy jó, és ahogy érzékelem, folyamatosan fejlesztett szolgáltatás.
Az első pár alkalommal én is bosszankodtam, de hamar rájöttem, hogyan kell vele sikeresen kommunikálni. Aztán arra is rájöttem, hogyan lehet kicselezni és minél előbb hús-vér segítőhöz jutni. :D