Vallomások (beszélgetés)
"Ha én divatdiktátor lehetnék, nem lennének többé plázacicák (műköröm, műmell, szoli, műhaj, Michael Kors táska és óra). Csak kifinomult, elegáns nők lennének (persze mindenkinek a saját stílusa, személyisége alapján). Lenne önbizalmuk, ragyognának."
Kifinomult elegáns nők tojnak a divat diktátorokra. Csaxólok, hogy legyen időd felkészülni erre :DDD
Én meg a süteményes villát használom, mert annak rövidebb a nyele, a feje karcsúbb. Utálom a bumszli evőeszközöket, úgymint nagykanál, nagyvilla, kés.
Tányérból is kisebbet választok, inkább kétszer megrakom :)
"Otthoni környezetben jó pár ételt kés, villa helyett 2 villával fogyasztok el, sokkal jobban esik így. :) Néha villa-kanál egyidejűleg."
Nyugodj meg, a spagettit legtöbben így esszük :D
Nekem csak otthonkám nincs. Azt rém nem bírom. Anyám úgy hívja, hogy nillprint. Mármint az anyaga. Abban az a jó, hogy szintetikus, ha kimosod, fél perc alatt megszárad.
Egyszer vettem valami álomszép narancssárga-fehér mintását, nem is tudom, mi üthetett belém. Azt is elajándékoztam, azóta meg nincs.
De bikinim van vagy öt.
A válasz itt mindegy. De találd meg az örömöt ebben a helyzetben!
Remélem, csak átmeneti rosszkedv. ☺
Életem legnagyobb álma vált ma valóra: egyedül, külön lakom 25évesen.(igaz csak albérlet) Mégis ürességet érzek. Nem vagyok boldog😒😓
Erre most melyik választ nyomjam?
"Nőként, én (is) nagyon sokat dolgozom a jólétünkért, és még házimunkát is végzek, sokszor éjszaka."
Meg kell a szívnek hasadni! 😪
"Minden nap napozok 2 órát."
Értem. Télen-nyáron, esőben, hóban, viharban.
Fő a rendszeresség.
'Nincsenek barátaim, soha nem is voltak. Gyermekkoromban sem. Még a Hoxán küldött jelet is csak nekem nem viszonozzák. Remélem egyszer rájövök, miért vagyok kiközösítve - még arctalanul, névtelenül is.'
Ezt akár én is írhattam volna.Bár sok ismerősöm van,de soha nem alakult ki senkivel baráti kapcsolatom.Már nem görcsölök rajta.Van párom és egy csodás gyermekem,így teljes az életem. :)
Szeretnék divatdiktátor lenni, én akarom diktálni a női divatot!
Ez megvalósíthatatlan vágyálom. Ilyen még senkinek se sikerült, de hajrá, én drukkolok
Bevallom, suttyomban megettem egy kilo oszibarackot!
(persze a magjat nem)
"Imádom a halászlét!"
Na ez aztán a vallomás. Gratulálok. x 100 ilyen lett már törölve, mégsem sikerül zéró aggyal felfogni, hogy nem ilyen "vallomás" céljából indult ez az egész téma.
Nem fog ez itt menni. Nem lett változás azután sem, hogy nem jár a kiírásért törzspont.