Vallomások (beszélgetés)
"Csókolóztam a kollégával. Nagyon jó volt. Bárcsak maradhatott volna még. De telefonált a fia hogy hol vagy apa? Remélem lesz folytatása.Munkában ma megint találkozunk!"
Szégyelld magad, amiért kavarsz egy kisgyerekes apukával.
Nagy teher ez neked.
De ha már nem így lesz, akkor meg hiányozni fog.
Hát ki hogy veszi.
Én tiszteletnek illetve tiszteletlenségnek.
Itt a szembeházban is állandóan megjelenik az anyós, az legalább veszettül dudál az autójával az utca elejétől. Annyi jelet legalább ad 😁
Nem élnek már a szüleim.
De a legjobb barátom is felhív (és én is őt), hogy alkalmas-e a látogatása, netán van-e esetleg más programom, vagy szimplán csak pihennék-e.
Kabaréba illő jelenet a modortalan "hello megjötteeem!" beállítás bárkinek bárhová.
Utálom az olyan oldalakat, ahol csak férfi nő opció van, mindig azt kérdezem ilyenkor, hogy ezek az őskorban élnek vagy mi? Ideje lenne haladni a korral!
Divat a "másság"? ... vagy netán kötelező????
"Utálom az olyan oldalakat, ahol csak férfi nő opció van, mindig azt kérdezem ilyenkor, hogy ezek az őskorban élnek vagy mi? Ideje lenne haladni a korral!"
Vajon mire gondolt a költő?:)
Az élveszületések néhány ezrelékét kitevő hermafroditákra?
"Minden nap megleckéztetem a kavarós lakót a társasházunkban."
Úgy tűnik te vagy ott a legnagyobb 💩kavaró.
"Utálom a rajtaütésszerű látogatásokat az anyósomtól... :/"
Én is utálnám.
Meg is kérném, hogy legyenkedves előbb szólni, hogy mikor láthatjuk.
Ezt nem te írtad ki, szerintem ne erőltetsd!
Ezek szerint rajtad kívül itt mindenki érti.
Leírnád érthetően?
Köszi.
"Beleültették a fejembe a barátok, hogy még nagyon labilis a terhességem(5 hetes) és ne vegyem készpénznek. Nagyon dühös vagyok rájuk és magamra is, de elérték, hogy féljek. Miért nem tudnak csak szimplán velem örülni?"
Ezért nem dumálunk ilyen korán. Nyilván nem akarnak rosszat, és tényleg bármi történhet még ilyenkor. És mire megszületik, erősítsd meg magad, mert akkor fogod ám a remek tanácsokat kapni ;o)))