Vallomások (beszélgetés)
„Egyszerre két nőbe szerelmes, az egyik én lennék. Vicces!"
Szerintem a két nőre nézve ez inkább megalázó, mint vicces.
"Belehabarodtam egy pasiba, akivel 3 hónapja szexchatelek, találkozó nélkül, őt akarom. Vagy maradjak az elhidegült férjemmel és a gyerekekkel?"
Ahhoz, hogy kolbász legyen a szádban nem kell egy egész húsboltot felvásárolni. A sexchat partnerednek is arra kellesz, nem feleségnek.
"Egyszerre két nőbe szerelmes, az egyik én lennék. Vicces!"
----------
Az egyik tolja a háttért ( háztartás ) a másik az élvezetet ( szerető )? Melyik vajon a kérdező ?
"Már nagyon unom, hogy nem tudják a keresztnevem. Baj hogy megsértődök vagy nem? Több hónapja vagyok itt, illene tudniuk. Becézve is van pár ilyen név, így már annyira nem nehéz megjegyezni. (elmúlik, ez is talán) Térd.kuk., aki nem tudja megjegyezni."
Legyél Béla, bélákat mindenki ismeri.
Ha nem Erzsike, Marika, Zsuzsika a regisztrációs neved, hogy várhatod el, hogy megjegyezzék a keresztnevedet?
Te hány emberét tudod?
Bár tudom néhány ember keresztnevét, de fórumon, nyilvánosan sosem szólítanám meg őket a valós nevükön.
"Az első mosással sikerült tönkretennem a 12 ezer Ft-os Falke gyapjú harisnyámat. Mosószerre nagy betűkkel rá volt írva, hogy gyapjút és selymet tilos ezzel mosni. De én gondoltam, hogy nem lesz semmi baja, teljesen kibolyhosodott."
--- Megőrültél? Gépben mostad a harisnyát???
(Egyébként így jár, aki kihagyja a névelőt a szó elejéről.)
"Addig kínálgattam diétázó menyemet, míg el nem fogyasztotta az egész tepsi mákos rétest. Nem fog lefogyni soha!"
Gratulálok! Micsoda jellem, büszke lehetsz magadra!
Te nem nőből vagy, sosem voltál menye senkinek?
A fiad is boldog lesz, ha a felesége nem tud lefogyni?
Szereted a gyereked egyáltalán, úgy gondolom nem.
Gonosz banya vagy!
"Addig kínálgattam diétázó menyemet, míg el nem fogyasztotta az egész tepsi mákos rétest. Nem fog lefogyni soha!"
Ez elég kocsog dolog volt. Pfej.
Te pedig soha nem leszel más, mint egy áspiskígyó.
"Ma azt mondtam anyósnak vendégek jönnek csak azért, hogy ő ne jöjjön hozzánk. Megkértem barátnőmet mondja hogy ők voltak itt."
A hazugságok előbb, utóbb kiderülnek. Miért nem lehet azt mondani, hogy nem alkalmas, mással vagytok elfoglalva?
"Én már most besokalltam a karácsonytól. Kinek mit vegyünk, mikor kihez menjünk..."
Vigasztal, hogy ezzel nem vagy egyedül? :)
Vidéken élek
Esténként hallom,hogy a vadászok lövöldöznek....
Valami mást hallasz.
Vadászni jó látási viszonyok között szabad.Mostanság hamar esteledik.
Lehet orvvadászok.
"Itt amugy tök sokan feleslegesen térdepeltetnek kukoricåra. Vagy csak regeteg a rosszindulatú hoxázó...?!"
Ha hülyeségeket írsz ki, akkor megérdemled, nem?
Azt látom, hogy valódi vallomásokra valódi válaszokat adnak.
Pl. "jajj, rám nézett a kolléga" nem vallomás.
"Sírva hívtam fel anyámat hogy elmeséljem neki: a kezdődő kapcsolatom romokban s összevesztem a pasival akibe belezúgtam. Mire kimérten közölte hogy: "úgysincs jövője!" Szerintem egy jó Anya nem ilyen, hanem vigasztal és bátorít. Csalódtam benne"
Lehet, hogy neki sem világos, hogy a kezdődő kapcsolatod, és a pasi, akibe belezúgtál, az ugyanaz a személy-e? ;)
Mellesleg, nem attól igazai anya/barát/tesó az, aki azt fújja, amit te hallani akarsz.
Az első mosással sikerült tönkretennem a 12 ezer Ft-os Falke gyapjú harisnyámat. Mosószerre nagy betűkkel rá volt írva, hogy gyapjút és selymet tilos ezzel mosni. De én gondoltam, hogy nem lesz semmi baja, teljesen kibolyhosodott.
Boldog ember:) Harisnya 12 ezerért???? Vegyél újat.
"Vidéken élek. Esténként hallom, hogy a vadászok lövöldöznek. Minden lövés olyan elkeserítő számomra. Sajnálom az őzeket, rókákat, vaddisznYókat, elkóborolt kutyákat... Esélyük sincs a túlélésre a vadászok felszerelésével szemben. Ez így sport?"
Ezt hívják vadgazdálkodásnak. Ritkítják a szaporulatot. Vagy te fogod etetni őket télen?
Gondolom, nem örülnél, ha egy reggel a kertedben vadak lakmároznának.
Félek hozzá fogok menni egy muzulmán férfihoz, de nem szeretem őt. Viszont biztonságot érzek felőle, mindent számítva. A mostani kapcsolatom ennek pont a tökéletes ellentéte. Nyugtalanít a biztonság hiánya, nyomasztó, hogy bármikor elhagyhat...
Ajjajj.... :(
12 ezerért gyapjú harisnya..
Aki megengedheti magának a 12 ezres gyapjú strimflit és olvasni is tud az meg is érdemli a történteket.
"87 éves közeli hozzátartozóm két hét múlva újra megházasodik."
Nagyon sok boldogságot nekik! De mi köze ennek a vallomásokhoz?
"Az első mosással sikerült tönkretennem a 12 ezer Ft-os Falke gyapjú harisnyámat. Mosószerre nagy betűkkel rá volt írva, hogy gyapjút és selymet tilos ezzel mosni. De én gondoltam, hogy nem lesz semmi baja, teljesen kibolyhosodott."
12 ezerért egy harisnya... Akkor már csak kézzel mosnám, pláne nem olyan mosószerrel, amire rá van írva, hogy gyapjút ne moss vele.
"Félek hozzá fogok menni egy muzulmán férfihoz..."
Ha félsz férjhez menni, ne tedd!
Nem igaz, hogy nincs más választás, a te döntésed.
Kedves harisnyatulajdonos! Remélem menthető a kedvenc darabod. Elemes szöszeltávolító készülékkel esetleg?
Lehet, hogy nem a mosószer volt a hibás? Esetleg rövidebb programot, vagy kézi mosást próbálj legközelebb.