Vallomások (beszélgetés)
Év közben ugyanezt csinálják. Egy emlékezetes esetem. A kutyának néztem ruhát. 4500 ft-ra volt kiírva. Nem vettem meg. Két hét múlva akciós áron 1500 ft- volt, megvettem. A következő héten újra 4500 ft volt, de még mindig rajta hagyták az akciós elnevezést. És ez nem black friday meg tudomisén milyen napokon volt.
Én már régóta úgy vásárolok, hogy azt mérlegelem, hogy nekem megér-e annyit az adott termék. Nem igazodok az akciókhoz, kuponokhoz stb... Kivétel ha valami sürgősen kell, azt megveszem drágán is, mert nem tudok mást tenni.
Ha valaki banánt eszik, full banános párlat jön belőle. Aki gyomrosabb, annak ez még nem szag.
Volt egy ismerősöm, a hagymaszagú szájat kifejezetten kedvelte. Van itt minden.
Beszippantott a Black Friday. Várom az éjfélt...
Átverő só magyar módra... :(
"Beszippantott a Black Friday. Várom az éjfélt..."
Ebben az országban nem a kedvezményekről szól ez a nap, hanem az eladásról. Megveszik az emberek azt, amit eleve túláraztak korábban. A kereskedő kipucolja a raktárát az olyan termékektől, amit év közben a kutyát sem érdekelte.
És még mindig vannak, akik benyalják ezt..D
Nem úgy értem. :)
Hanem hogy a szájszag maga már pejoratív értelmű szó, azt jelenti h kellemetlen a lehelet. Miért kell még oda a büdös kifejezés? Duplázás.
Hát, nem.:)
Ha valamelyik egy normális, kiegyensúlyozott kapcsolatot szeretne, és kifog egy folton agyaló, kombináló miss p.csát.:D
Ráadásul egy összeveszés után megkérdezni, hogy dolgozik-e hétvégén, messze nem "mindent megpróbáltam" :)
Lássuk be, a pasik dolga sem túl könnyű :DDD
Nem.
Viszont bennem is felmerült már, hogy lehet ilyen emberrel együtt élni? Amikor a munkád során hoz össze vele a rosszszerencséd, elgondolkodtató ám.
A fiamnak a tanárnőjének volt iszonyatos a szája, a gyerekek vonalzókat tettek körbe, hogy ne hajoljon közel hozzájuk.
Azt mondta mindig a fiam, hogy a sárkányoknak nem lehet ilyen dög és carszaggal vegyített lehelete.
"Pár hete még tepert, aztán összevesztem vele. Néhány napja Ö kezdeményezett. Most én nyitottam felé, megkérdeztem dolgozik-e hétvégén. Válaszolt de ennyi. Nagyon fàj, de már hagyom. Én mindent megpróbàltam. Ha nem kellek Neki, inkább elengedem."
De unalma ez már...😴💤
A büdös szájszag nálam is keveri a biztosítékot. Tuti válóok lenne nálam. Annyira allergiás vagyok a szagokra.
És a tapasztalatom, ha valakinek büdös a szája, én hátrálok, az illető/k meg annál inkább tolja bele az arcátaz arcomba. A gyomrom meg liftezik.
Tudom én, hogy vagy ilyen betegség, pl. a nyitott gyomor, de akkor használjon szájsprayt, valami cukorkát stb. Ha a családban ilyen lenne, szólnék neki, hogy mielőtt valakivel beszél fújja már be a száját.
Egy férfi kollégámnak annyira büdös szájszaga és izzadtságszga van, néha öklendeznem kell szinte. Hogy tud a felesége vele élni, ezen gondolkodom éppen.
... Miért? Mi közöd ahhoz, miért van vele a felesége?
"Rosszul vagyok már csak a CSALÁDBARÁT szótól is. Magyarország, én így szeretlek!"
Nézz normális TV adást! Bár lehet, hogy akkor még rosszabbul lennél. Már ha...
Még ez is meglehet.
Ne de, milyen ember az ilyen?