Vallomások (beszélgetés)
Imádom magam kielégíteni.. Viszont nincs vibrátorom,mert a férjem nem örülne neki. 😞🤦♀️ Sértené a férfi mivoltját..szerintetek ez normális??? 🤔
Az én párom nagyon jó a szexben, csak sajnos az ő nemi étvágya kicsi. De ha rájön az inger, akkor remegek a gyönyörtől.
Az én párom nem elégíti ki magát soha, azt mondja, hogy ő már ebből 20 éves korában kinőtt. A számára szexben az a lényeg, hogy kivel csinálja.
Nagyon szeretek nemi életet élni. Önzetlenül, mindent megadok a páromnak, de mégis "férfiszokásra" hivatkozva önkielégítést folytat. Ezért én haragszok rá, átverve, megalázva érzem magam.
EZ MI?
Egy ferfi elmegy a doktorhoz, es arra van panasza, hogy nem megy a szexualis elete, nem mukodik.
Erre a doktor minden fele vitaminokat es pirulakat irt fel neki, eskertem hogy jojjon vissza ket het mulva. Amikor visszajott megint azt mondja, hogy nem megy neki. A doki szerint semmi okot nem talalt, es egy lazaeletu not megfizetnek, hogy ott a doktor elott probalta ki!
Az aktus utan a doktor azt mondta, hat miert mondta, hogy nem megy a szexualis elete, mert minden ugy mukodott ahogy annak biologiag mukodnie kellett.
Azt mondta a "beteg": hat ha van kivel, akkor ugy konnyu!
Már nagyon várom, hogy megérkezzen a lila kosztümöm, hosszú fehér kesztyű, kis fekete retikül, vastag fekete harisnyával fogom felvenni.
Hatha meg az en mondanam!
:-))) :-))) :-)))
Ha jol sejtem, azt a dakoval kell megutni/lokni, a golyo amivel megutik a masik golyokat es a masikaknak kell az oldalzsebbe belemenni, es nem a 8-as golyonak, az marad az asztalon legtovabb. Jatek kozben a 8-asnak nemszabad az oldalzsebbe gurulnia.
Nem biliardozok, ez csak egy alap gondolat, aki igazan pontosan tudja, helyesbitsen...
Anyám azt mondta, nevezzem meg a karácsonyi ajándékomat. Talán lila csipkés alsóneműt fogok kérni fekete ostorral és a nyolcas golyóval.
HELP! Mi a manó az a nyolcas golyó?
Vastag fekete harisnyát ír.
De mindenhogy szar, úgyhogy áldásom rá.
"Nagyon szeretek nemi életet élni. Önzetlenül, mindent megadok a páromnak, de mégis "férfiszokásra" hivatkozva önkielégítést folytat. Ezért én haragszok rá, átverve, megalázva érzem magam."
Khm... kis tesztoszteron gombóc.
Azért ez gáz.
Én meg azt várom, hogy láthassam eme csodálatos outfit-et :DDDD
Valaki nagyon trollkodik :DDD
Már nagyon várom, hogy megérkezzen a lila kosztümöm, hosszú fehér kesztyű, kis fekete retikül, vastag fekete harisnyával fogom felvenni.
Te jó ég! Micsoda ízlés(telenség)! :(
Lila kosztüm. Fehér kesztyűvel.
Atyaég.
Nem vagyok elég kifinomult. Most már hivatalos.
Roppant vonzó leszel, mint Piton professzor Longbotton nagyi kosztümjében. A keselyűs kalapot se feledd el feltenni!
"Nagyon szeretek nemi életet élni. Önzetlenül, mindent megadok a páromnak, de mégis "férfiszokásra" hivatkozva önkielégítést folytat. Ezért én haragszok rá, átverve megalázva érzem magam."
Ez egyszerűen szánalmas.
"Biszex a pasi akivel beszélgetek és akivel kizárólag szexet akarunk egymástól."
----------------------
hajrá de csak gumival...