Vallomások (beszélgetés)
Négy év alatt a fizetésem a duplájára nőtt majdnem, a munkám meg a felére csökkent. :)
ezeket a munkaköröket számolják fel mostanság ...
Nagyon várom az estét, mert a szerelmetes férjurammal koncertre megyünk.
Ezért térdepelni!? Irigyek vagytok?😋😋
"Nagyon várom az estét, mert a szerelmetes férjurammal koncertre megyünk."
Végre valakitől valami jó hír! :)
Érezzétek jól magatokat! :)
".... Nem szeretek a barátnőmmel sehova se menni...." vallomásra
Örülj neki neked legalább van barátnőd! 😥Bár ha ezt észreveszi akkor majd nem lesz.
Mellesleg ne az figyeld hogy őt megnézik.
Ugye?
Nekem is inkább azt jelenti, hogy nincs időm olyan hülyeségekre, hogy pihenjek. :))
Gyűlölöm ezt az évet! Csak egy dolgot szerettem volna, egy pozitív terhességi tesztet. Semmi más nem érdekel. :'(
Annyira megértelek. Mintha az én gondolataim lennének leírva. :(
Csak nekem még a magzatom halálát is fel kéne dolgozni valahogy...
""Majd a sírban pihenek" mondtam. Ők meg csak nevetettek rajta(m?)"
Általában nem esik jól az embereknek, ha azt hallják családtagtól, munkatárstól, baráttól stb., hogy ő állandóan meg akar halni, majd a sírban pihen, elvihetné már a kaszás, ésatöbbihülyeség.
Olyanok is vannak, akik ilyenkor zavarukban nevetgélnek, mert nem tudnak mit kezdeni a helyzettel.
Pihenj inkább az ágyikódban vagy egy kényelmes fotelben.
"Majd a sírban pihenek" mondtam. Ők meg csak nevetettek rajta(m?)
#Mókuskerék #sosem lesz vége"
Ez kb. egy szinten van a táppénzessel. Mindkettő (vagy ugyanaz?) mártírkodik. De minek? Kinek?
"Már másodszor mondtam nemet az orvosomnak, amikor táppénzre akart venni."
------------
Pedig akkor pihenned kéne...
"2 napja vettem tojáslikőrt 😋 Azota minden nap reggel és este iszok egy kupicával.... Isteni."
Kell a receptje? ;)
Mit mond erre ő? Biztosan béna vagy és nem tudsz hatékonyan dolgozni.
Egyesek számára felfoghatatlan, hogy vannak olyan munkahelyek, ahol sosem fogy el a feladat. Nem napi penzum van, hanem folyamatos "darálás".
"A melóhelyen, ha elvégeztem minden feladatomat van, hogy órákat töltök az interneten, játszom, vagy csak írogatok a kis tabletembe."
Irigylésre méltó munkahely.
"Van egy személy az életembe akitől rengeteg fájdalmat kaptam. Nemtudom túltenni magamat.. Mi lenne ha vissza adnám neki ugyan azokat?"
Szerintem utána sem tudnád túltenni magad raja. Keress magadnak valami olyasmit, ami boldoggá tesz.