Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Vallomások fórum

Vallomások (beszélgetés)

5277. globus
2019. jan. 6. 18:42

A napokban annyit hazudoztam, hogy lassan már én is elhiszem, amiket mondtam.

"Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned."

(Mark Twain)

5276. birebora (válaszként erre: 5273. - Globus)
2019. jan. 6. 17:23
Szerintem nem.
5275. Lávli
2019. jan. 6. 17:13

"Szeretnék egyszer annyi szabadidőt, hogy egész nap a közös térben várakozzak a kártyákra! Jó lenne, ha egész nap ennyi dolgom lenne csak :)))"

Értelmesebben is el lehet tölteni egy egész napi időt:)

Így csak irigykedésnek hangzik :)

5274. f8db0709b8 (válaszként erre: 5271. - Loch ness)
2019. jan. 6. 16:54

Gyerek koromban 1x vendégségben voltunk,ettem francia salátát,megjegyeztem,ez jobb mint anyáé....na amit utána kaptam...

Viszont felnőtt koromban anyàm elismerte jobban főzök mint ő,még a nokedli is jobb volt mint az övé..

Legalább tudom miért utált...

5273. globus
2019. jan. 6. 16:44

"Újévre lencsét ettem, de megfájdult tőle a hasam. Aztán mondta egy barátnőm, hogy meg is kellett volna főzni... Ki vagyok rá akadva, hogy miért nem szólt előbb."

Ez komoly? :O

5272. loch ness
2019. jan. 6. 16:21

"Elértem az álomsúlyom, 56 kg. :) Most érzem jól magam a bőrömben! Négy gyerek után -30kg."

Gratulálok én is!!!

5271. loch ness
2019. jan. 6. 16:21

"Azt mondtam Édesanyámnak, hogy én sokkal jobb nokedlit szaggatok, mint ő. Azt már nem mertem mondani, hogy a pörköltem is jobb. (Megjegyzés: anyukám, amúgy jól főz.)"

Szerintem ronda dolog ilyet mondani egy édesanyának. A nokedlis öntudatot többet ér neked, mint az, hogy valószínűleg jól megbántottad? Nem a nokedlivel, hanem a bunkóságoddal. Nekem az ilyen nokedli kifordulna a számból :(

5270. loch ness (válaszként erre: 5261. - Michelle.r)
2019. jan. 6. 16:18
Szerintem csak szivatni akarja az olvasókat, mint a női parfümöt áhító fiatalember is. Több ilyen vallomás volt már, hogy odavan a nős kollégáért, és nem érdekli a feleség léte, gondolom, ez egy változat lehet, hadd háborodjon fel a nép. Közben meg csak alpári. Ha igaz, akkor azért, ha nem, akkor azért, mert ilyenekkel akarja bosszantani a fórumozókat.
5269. loch ness (válaszként erre: 5262. - Érdekes73)
2019. jan. 6. 16:15
Nem biztos :)
5268. loch ness (válaszként erre: 5260. - Nyamitörp)
2019. jan. 6. 16:14
Lehet, hogy mindegyikünknek mást jelent a "régebben". Én 2007-ben csatlakoztam, kb. 3 év múlva kezdett romlani a hangulat. Pl. én anno nyitottam egy fórumot, hogy hány százalékos az almaecet, mert most jött rám a fogyókúrázhatnék, de pont külföldön voltam, és nem tudtam, mennyit tehetek egy ételbe az ottaniból (googleban nem találtam) - rögtön többen is válaszoltak, nagyon kedvesen és segítőkészen. Hogy most mit kapnék egy ilyen kérdésért... Le tudnám írni, de nincs kedvem...
2019. jan. 6. 15:59

"Elértem az álomsúlyom, 56 kg. :) Most érzem jól magam a bőrömben! Négy gyerek után -30kg.👍"

Ejha! Gratulálok, ügyes vagy!

5266. 80ASIQ (válaszként erre: 5258. - Michelle.r)
2019. jan. 6. 07:59
Jól tetted, hogy nem hagytad ki! :D
5265. andi6020
2019. jan. 6. 00:22

"Havat lapátoltam, kijött a szomszéd is, akkor én "véletlenül" elcsúsztam. Odajött és felsegített, a sarkon túl pedig nem látott oda a felesége, hiába is jött ki utána."

Medve anyám...

5264. Tryxia
2019. jan. 5. 23:30

Szerintem mindenkinek az intelligenciáján múlik, hogy miként reagál mások hozzászólásaira.

Én is megfigyeltem már, hogy vannak emberek, akik képtelenek értelmesen kommunikálni és lezárnak egy témát azzal, hogy "hülye vagy bammeg és kész".

Velem is megtörtént már nem egyszer, hogy értelmesen válaszoltam és még segíteni is akartam és a végén az egészből az lett, hogy én vagyok a szar :D Pedig a csaj volt hülye, de hagytam inkább.

A legtöbb hátterében az áll, hogy ezeknek az embereknek nem valami fényes az életük, de meg akarják magyarázni, hogy a tied a kaksi. Gondolom önbizonygatás, hogy ők többet érnek valakinél. Vagy ha belátják, hogy az övék rossz, akkor abban lelik örömüket, hogy másnak is az legyen.

5263. EsztyMorgan (válaszként erre: 5262. - Érdekes73)
2019. jan. 5. 23:20
😆😆🙏🙏
5262. Érdekes73 (válaszként erre: 5261. - Michelle.r)
2019. jan. 5. 22:55
Ezért több jár de legalább megúszta agyrázkódás nélkül.
2019. jan. 5. 22:54

"Havat lapátoltam, kijött a szomszéd is, akkor én "véletlenül" elcsúsztam. Odajött és felsegített, a sarkon túl pedig nem látott oda a felesége, hiába is jött ki utána."

100% kukorica. Konkrét :DDDDD

5260. Nyamitörp (válaszként erre: 5248. - Loch ness)
2019. jan. 5. 21:59
Ez érdekes, mert én meg úgy látom, hogy régebben rosszabb volt a helyzet. Talán kevesebb beszólogatás volt, de azok sokkal durvábbak és volt kb. egy klikk, akik minden fórumnál összeálltak és szinte versengtek egymással, hogy ki tud "viccesebbet" írni, természetesen a fórumkiíró rovására. Szóval szerintem meg pont, hogy javult a helyzet. Sokkal több az együttérző hozzászólás is.
5259. michelle.r (válaszként erre: 5248. - Loch ness)
2019. jan. 5. 21:52

Az hagyján. De belépek és csupa, csupa érdekes és mély téma: milyen parfüm van rajtam, mit ettem, mit ittam, milyen a zoknim, mit csinájak, ha bámul a szomszéd, hova tegyem a gyerekem, amikor fodrászhoz megyek....

Amikor regisztráltam - úgy 7 éve - még pörgős, jópofa témák, jó hangulat volt. Most meg valaki leírja, hogy rászorulóknak főzne, tanácsot kér, és rögtön jön néhány nagytudású, aki lehazugozza :S És ez csak néhány példa.

5258. michelle.r (válaszként erre: 5239. - 80ASIQ)
2019. jan. 5. 21:43

80-as IQ-val nem nem is várható más válasz.

(Boscsi, nem bírtam kihagyni.....)

2019. jan. 5. 21:43

"Azt mondtam Édesanyámnak, hogy én sokkal jobb nokedlit szaggatok, mint ő. Azt már nem mertem mondani, hogy a pörköltem is jobb. (Megjegyzés: anyukám, amúgy jól főz.)"

Azon gondolkodtam, hogy volt-e értelme ezt megjegyezni? Ha őszinték tudtok egymáshoz lenni, akkor a pörkölt dolgot is elmondhattad volna, ha meg nem, akkor bölcsebb lett volna hallgatni. Hogy elmondtad, megkönnyebbültél, jobb lett valamivel.

Az igazi az lett volna, ha édesanyád mondja, hogy milyen finomat készítettél, ez jobb, mint az övé. Mert gondolom, ha neki is az a véleménye a főztödről, akkor szólt volna.

5256. michelle.r (válaszként erre: 5229. - Dd9dec5381)
2019. jan. 5. 21:40

Ezt kb. úgy tudom elképzelni, mint a drágám tényleg híztam, tényleg nagy a valagam, tényleg nem áll jól ez a ruha? Ha igazat mondd, jajjj neki ;)

A legkevésbé sem hiszem, hogy a férj ránézett, hogy drágám, jobb lenne ha nem nevetnél, mert nem vagy valami szép. Végül is elvette feleségül, annyira rondának csak nem tartja.

5255. michelle.r (válaszként erre: 5214. - Gyöngy:))
2019. jan. 5. 21:31
Egyetértek :DDDD
5254. Érdekes73 (válaszként erre: 5251. - Pengő Gyöngyi)
2019. jan. 5. 21:29
Ezért kukorica jár de nem pattogatott :D
5253. Érdekes73 (válaszként erre: 5247. - Tryxia)
2019. jan. 5. 21:27
Butaság elhinni hogy máshol kolbászból van a kerítés.
2019. jan. 5. 21:14

"Nagy kapa fogaim vannak. Hiába szabályoztattam meg őket, így is ronda vagyok. Nem merek mosolyogni. A férjem szerint se vagyok szép, ha nevetek."

Hát nekem ilyen férj nem kéne, aki a társát így "dícséri".

2019. jan. 5. 21:14

Azt mondtam Édesanyámnak, hogy én sokkal jobb nokedlit szaggatok, mint ő. Azt már nem mertem mondani, hogy a pörköltem is jobb. (Megjegyzés: anyukám, amúgy jól főz.)"

Jó benyaltál saját magadnak.

5250. loch ness (válaszként erre: 5249. - 9b10f3d7ff)
2019. jan. 5. 19:27
Mindig van, aki szóba áll velük. De ha mind levegőnek néznénk őket, akkor is megmérgeznek egy jó hangulatú beszélgetést, vagy képletesen szólva gyomorszájon vágnak valakit, aki egy kérdését szerette volna megosztani a többiekkel, akiknek érdekelte volna a véleménye vagy a tanácsa.
5249. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 5248. - Loch ness)
2019. jan. 5. 19:21

Ilyenkor kell levegőnek nézni a trollokat.

Ha nem szólnak hozzájuk, nincs miért ott maradniuk.

5248. loch ness (válaszként erre: 5244. - Dd9dec5381)
2019. jan. 5. 19:07
Ezt a vallomást akár én is kiírhattam volna, mert ennek hangot szoktam adni. (Nem én voltam, de végül is nem számít). Régebben bármit meg lehetett kérdezni, fel lehetett vetni, segítőkész és jó fej emberek válaszoltak itt. Most meg ha rákattintok egy-egy új témára, nagyon sokszor találok olyat a második-harmadik hozzászólásnál, aki valami gorombát beszól, pl. hogy "nincs jobb dolgod, hogy ezzel foglalkozol?" Vagy ennél még olyanabbat is. Szerintem vannak jó páran, akik ezekben lelik az örömüket, hogy ha megjelenik egy új fórum, gyorsan megjelennek és belerondítanak. Vagy akár egy már működőbe is. És sajnos nagyon sokan vannak ilyenek, örülj, ha te nem találkozol velük. Azt nem mondanám, hogy utálok hoxázni, de hogy régen sokkal szívesebben tettem, mint most, az biztos. Pedig maga a honlap nagyon jól fejlődik, jó lenne beszélgetni, de már ritkán szánom rá magam, ezek a trollok elveszik a kedvemet, és nem csak nekem.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook