Vallomások (beszélgetés)
"Télen is imádom a fagyit, jégkrémet, de kénytelen vagyok otthon dobozosat enni, mert cukrászdában ilyenkor nincs."
De, van.
"Jólétben, szerető családdal élek. Nagyon gyakran gondolok arra, hogy kipróbálnám a hajléktalan életet."
Hát, erre mit lehet mondani? Mi tart vissza?
"Jólétben, szerető családdal élek. Nagyon gyakran gondolok arra, hogy kipróbálnám a hajléktalan életet."
Inkább cserélj eggyel, így legalább még segítesz is valakin. Egyébként elmehetnél önkénteskedni a hajléktalanszállókra, ingyen ételt osztani stb. Ezzel sokkal többet teszel, nem csak magadért, de másokért is.
Asszem erre mondják, hogy jó dolgában azt sem tudja, mit tegyen.
Vigyázz a kívanságokkal, mert végén még véletlenül teljesülnek.
"Utálom a szexet, egyszerűen úgy érzem minden szebb volna, ha nem is létezne."
Valószínűleg nem vagy magaddal kibékülve és valószínű, hogy nem tudsz ellazulni. Esetlegesen nagyon rossz tapasztalatod van (értve, hogy egy hozzá nem értő személlyel volt dolgod, mert az el tudja venni a kedvet, főleg, ha az első alkalom volt).
Bakker, a mensis hisztis kiírások után, most mindenki szexéhes lett? :D
Avagy most múlik el a nőnyavalya és szabad a pálya tombolnak a hormonok :D
"Nem értem miért nem tudok hűséges lenni."
Mert a tested, az ösztöneid irányítanak és nem voltál még szerelmes. Nem volt még olyan szerelmed, akit tiszteltél volna.
"Utálom a szexet, egyszerűen úgy érzem minden szebb volna, ha nem is létezne."
Próbáltad már?:) Mert az egyik legnagyobb örömforrás.
Hallottam olyan párról, akik idős koruk ellenére is művelték. Szóval kortalan is.:)
"Sokszor gondolkodom rajta, hogy valójában milyen ember vagyok. Állítólag mindenki azt kapja, amit érdemel; és mivel nekem jó életem van, csakis jó ember lehetek. 😆"
Nem hiszem, hogy Szita Bence olyan rossz ember lett volna, hogy 11 évesen különös kegyetlenséggel kivégezzék.
Azt sem gondolnám, hogy a Soroksáron megerőszakolt és meggyilkolt Kardosné Gyurik Krisztina rászolgált volna a sorsára. De megnézhetjük a háborúk és természeti katasztrófák áldozatait is...
"Nekem nem fáj a menstruáció, bibibí."
-------------
ezt hímnemű írta :) tripla kukorica neki
"Nem tartom ízlésesnek a 3D (baba)ultrahangok nyilvánossá tételét."
Mitől ízléstelen? Az örömüket osztják meg másokkal.
Nem tartom ízlésesnek a 3D (baba)ultrahangok nyilvánossá tételét.
Én sem.
Ma öt éve temettem el az anyukámat. Ugyanilyen napsütéses nap volt. Szeretem és hiányzik.
Sajnálom. Ez egy igazi probléma, ami egész életere kihat.
"Nem tartom ízlésesnek a 3D (baba)ultrahangok nyilvánossá tételét."
Nincs velük semmi bajom. A 2D számomra meg pont úgy néz ki, mint egy müholdas kép az időjárásról.
Ez fórum a vallomásokról! A vallomások jobbra fent találhatók.
Arra kell kattintani.
Nem Zsuzsanka43 írta ki, ő is csak válaszolt.
"Sokszor nem értem, miért kell kukoricára térdelnem..."
Ne tulajdoníts neki jelentőséget! Vannak, akik el sem olvassák, csak kattintanak hármat, hogy meglegyen a napi egy pontjuk.:/
"Azt hiszem, az életben nem fogom tudni kiheverni a fájdalmat, amit a lányom elvesztése miatt érzek. Kiszakadt belőlem egy darab, amit senki és semmi nem pótolhat. Csak vegetálok ebben az életnek nevezett valamiben.."
Erre nem tudok mit jelölni, így inkább kihagyom....... ŐSZINTE RÉSZVÉTEM... bármit is írnék, nem fejezi ki az érzésemet :'(
Az összes mensis vallomásra:
Én a gimis időszakomban annyira durván mensiztem, hogy egy hétig kivettek a suliból, amíg lezajlott a folyamat, mert olyan érzés volt, mintha épp ki akarnák tépni belőlem a belsőségeimet (jobbára a méhem). Mégsem jövök ide, hogy dobjatok meg "Térdepelj kukoricára" díjjal :D
Amúgy meg a nők hisztiznek, mert mi ilyenek vagyunk és kész. Én azért vagyok ingerlékenyebb, mert mensis időszak alatt nem érzem magam komfortosan.
Amikor a férfiak megkérdik, hogy miért vagyok ilyen, akkor csak annyira vázolom le, hogy: nekem ez olyan, mintha folyamatosan behugyoznék. Érzem, ahogy távozik belőlem a vér és tiszta nedves leszek tőle, de ettől a nedvességtől egy nő sem indul be, sőt. :D Ilyenkor jobban esne, ha az ágyban ülnék, vagy nem túl sok mozgást végeznék, mert a mozgással mindig az az érzésem, hogy bármikor megtelhetek annyira vérrel, hogy ha nincs időm "pelust" cserélni, akkor akár olyan lesz a nadrágom és akkor meg mások lesnek, hogy na ezzel meg mi lett...
Meg az apró (vagy másnak nagy fájdalom) - próbáld ki, hogy egy nap mondjuk időközönként arcon ütnek. :D Elviseled, mert nem halsz bele, de azért a sokadik után nem vagy boldog :D