Vallomások (beszélgetés)
En abszolut nem ertem. Ezert kukorica.
Almat a kortevel. Jo eembert, ki tudja milyen kulsovel ,es Tonna Donna. Gondolom, ez provokatit "vallomas" volt.
Amirol miert nem kerdezi meg valaki miert valllomas?
Lehet, de ő legalább jó ember, míg a neje nem szép.
Egy szóval se mondom, hogy értem...
"Rosszul esik, hogy életemben már annyiszor a fejemhez vágták, hogy milyen jó ember a férjem, pedig kövér vagyok, és szép sem vagyok. :("
Marminthogy azért jó ember, mert így is veled van? 😯
Kíváncsi lennék, ki vág ilyet annyiszor az ember fejéhez. 😯
"Rosszul esik, hogy életemben már annyiszor a fejemhez vágták, hogy milyen jó ember a férjem, pedig kövér vagyok, és szép sem vagyok. :("
Gondolom Te is jó ember vagy. Amihez nem sok köze van a testsúlynak.
"Sajnos már hat éve drog függő vagyok."
Mindenki másként teszi tönkre az életét.
Nem értem az összefüggést. Mi köze az ő kövérségének ahhoz, hogy a férje jó ember?
Rosszul van "bekötve"?:)
"Rosszul esik, hogy életemben már annyiszor a fejemhez vágták, hogy milyen jó ember a férjem, pedig kövér vagyok, és szép sem vagyok."
Simán visszaszólsz, csak úgy lazán a vállad fölött: -De az ÉN férjem!
Nem így értettem.
Persze, hogy nem a nő a hibás, de néha hajlamosító tényező.
"Sokat csalódtam, sok ember kihasznált, de újra és újra felállok. Voltak barátaim, voltak szerelmeim akik már nincsenek az életemben. Legyen nekik (ne nekem) veszteség, hogy én már nem vagyok velük"
Nem akarlak elkeseríteni, de ha már most sincsenek az életedben, aligha lesz nekik veszteség a hiányod.
Munkahelyemen azt mondtam, hogy beteg vagyok és otthon takarítottam.
Az egyetlen dolog amiért nem kamuznèk betegséget. Minden másért simán. 🤣
"A bántalmazásom óta félek a férfiaktól, de megismerkedtem egy kedves férfivel, próbáltam magamra erőltetni dolgokat de nem megy, félek ha hozzám ér, félek mit tesz velem. Ha rá nézek eszembe jut az a férfi. A terápia sem segít. Mit tehetnék?"
Talán elmondhatnád ennek a kedves férfinak, hogy milyen problémád van, milyen gondolatok gyötörnek és majd még kedvesebb és türelmesebb lesz hozzád.
"Annyiszor mondják nekem Vigyázz magadra. De azt senki nem mondja hogy vigyázok rád 😥"
Attól, hogy nem mondják, még tehetik. :)
"Valaki napi 4 jelet kap egy pasitól. Jó annak a nőnek... Gondolnak rá!"
Képes vagy ezt napjában legalább 4-szer ellenőrizni, csak hogy irigykedhess?
Ezért írtam, hogy nem 100 %-ban.
Viszont meg vagyok róla győződve,ha azt az embert egy normális nővel hozza össze a sors, másképp alakul az élete.
Sok rossz dolog lehet korulotted, de ha inni kezdesz, es alkoholistava leszel, az a te hibad.
Sok olyan tenyezo lehet, ami esetleg nem a te hibad, kilepni meg egy ideig meg talan lehetetlen, es feszult vagy, de a vedeles mindig a te dontesed.
Nincs olyan, hogy mas miatt alkoholista.
Talán nem a pasikat szereti?🙂
Amúgy ne gondold magad rút kiskacsának,mások szépnek láthatnak.
Én sem vagyok különösebben szép,de vannak akik annak látnak.
A férjemnek az biztos hogy 16 éve az vagyok🤣
Ma végre felmondtam az albérletet, ahol 1éve szenvedek, mert zajosak a lakók, csótányok vannak és pici is. Már csak 30nap és költözök🙏 Megkönnyebbültem.
Ha neked szenvedés volt, tényleg jobb, ha felmondtad.
Te költözöl haza, ha jól emlékszem. Nem csak a csótány miatt akkor.