Vallomások (beszélgetés)
Jézusatyaúristennnnn 😂🤪😂
Még egyetemen volt egy csoporttársam, aki a mákos nudlira kecsapot rakott, hogy egyedül ő ehesse meg. Bejött neki 😂
Egy olasz tuti a fejét fogná ha hallaná, de még a férjemnek sem "merem" bevallani, hogy a bolognaiba egy kis ketchupot szoktam tenni a végén, hogy azzal javítsam az összhatást. Még sosem tűnt fel senkinek. Anélkül sem rossz amúgy, de én így szeretem.
Én is ketchupot teszek a bolognaiba és nem titkolom! Tényleg sokkal jobb íze van így. Az, hogy az olaszok meg erre mit szólnak? Kit érdekel!? :D
Szerintem ez rá a válasz:
“Azért megyek egyedül mindenhova, mert arra is költhetek, amire más nem akar!Étel,ital, belépő, kávé, buszjegy! Én döntöm el hova, mire adok pénzt!”
"Egy olasz tuti a fejét fogná ha hallaná, de még a férjemnek sem "merem" bevallani, hogy a bolognaiba egy kis ketchupot szoktam tenni a végén, hogy azzal javítsam az összhatást. Még sosem tűnt fel senkinek. Anélkül sem rossz amúgy, de én így szeretem."
Dehogy fogná a fejét. Csak simán agyon csapna :D
“Utálom a fehér bőrömet. Sose bírok lebarnulni, nyáron a strandon meg körbe vagyok véve csinos, napsütötte lányokkal. Érthető, hogy miért nem néz rám 1 férfi se.”
Csak sajnálni tudlak. 😞
“Egy olasz tuti a fejét fogná ha hallaná, de még a férjemnek sem "merem" bevallani, hogy a bolognaiba egy kis ketchupot szoktam tenni a végén, hogy azzal javítsam az összhatást. Még sosem tűnt fel senkinek. Anélkül sem rossz amúgy, de én így szeretem.”
Anyám mindenbe delikátot tesz. Mindenbe. Én ettől fogom a fejem. 😃
Utálom a fehér bőrömet. Sose bírok lebarnulni, nyáron a strandon meg körbe vagyok véve csinos, napsütötte lányokkal. Érthető, hogy miért nem néz rám 1 férfi se.
Ha valóban ez a helyzet, az biztos nem amiatt van, mert fehér a bőröd, hanem azért, mert utálod a fehér bőrödet. Aki kifejezetten szereti és egyfajta kiváltságként tekint rá (nem jobban, hanem éppen annyira, mint más a könnyen barnuló bőrére), azt szépnek látja a környezete is. Az a szép nő, aki úgy tekint magára és úgy viselkedik, mint egy szép nő. SOkszor arcvonásoktól és egyéb testi adottságoktól kevésbé függ ez.
El fogok menni egyedül kirándulni. Így legalább nem kell éhesen, szomjasan menni egész nap. És nem kell lesni az ellenőrt végig az úton, hogy jön-e!
Valaki mesélje már el, hogy ennek mi értelme van..
Mert egyébként, ha nem egyedül megy, akkor mért kell éhesen kirándulni, vagy ellenőrt lesni??
Esküszöm nem értem..
Sokan csak nevetnek rajta...
Meg kellene kerek-perec beszélni hármasban.
Ha nem változna,felajánlanám hogy én Józsinak fogom hívni
Vagy megszakítanám az összejárást.
Szeretném ha valaki indítana már egy normális vagy inkább abnormális fórumot szeretnék kicsit kikapcsolódni és nevetni de úgy látom nagyon le ültetek
Nyithatnál Te is:)
Sokan csak nevetnek rajta, de nekem nem vicces, és nagyon rosszul esik, hogy anyósom a keresztnevem helyett csak "miafenének" hív, mert azt mondja, nem tudja megjegyezni a "flancos" nevemet, ami egyébként egy teljesen hétköznapi három betűs név.:(
Férjed mit szól hozzá? Nyilván nem vagytok túl jóban.
El nem tudom képzelni, hogy semmi nem történt köztetek!
Üljetek le hárman és beszéljétek meg.
Az én drága nagyim, egész életében nem tudta megszokni, hogy az unokanővérem látát Zulejkának hívják. De soha eszébe nem jutott miafenének vagy hasonló degradáló módon említeni.
A drága mama nyilván nem szereti a menyét, és tudja, hogy bántja ezzel, tényleg nem értem, hogy a férj miért tűri el, ha már asszonyka nem meri helyre tenni.
Utálom a fehér bőrömet. Sose bírok lebarnulni, nyáron a strandon meg körbe vagyok véve csinos, napsütötte lányokkal. Érthető, hogy miért nem néz rám 1 férfi se.
Ezért jó nekem. Vitilligós vagyok. Barna-fehèr mindenütt, és minden pasi megnéz.
Ha annyira zavar a fehér bőröd, menj szoláriumba.
A strandon lévő "napsütötte" lányok nagyrésze is inkább "szolárium-sütötte". Egyébként meg nem hinném, hogy a fehér bőröd miatt nem néz rád egy férfi sem.