Vallomások (beszélgetés)
Nem megunhatatlan.
Sose voltam oda érte. Nekem az Eper és vér volt a megrázó film abból az időből.
Természetesen az elbeszélt eset csak egy végletes példa.
A magad egészségét is mérlegelni kell, de az viszont sokat jelent, hogy három felnőtt is segítségedre lesz, ha kell.
22 és 19 éves nagyfiam vannak és most megint teherbe estem. Küzdök magamban, hogy megtartsam-e. Épp most jövök ki a gyereknevelésből, most meg újra kéne kezdenem. Félek azért is, mert 44 éves vagyok.
Hűha. Nem kis dilemma.
Anyám barátnője járt hasonlóan, mire kiderült, hogy terhesség és nem klimax, már késő volt elvetetni. Úgy átkozta azt a magzatot, hogy rossz volt hallgatni.
Megszületett a pici fiú, a nagytesói imádták. Aztán kiderült, hogy epilepsziás, és intézetbe kellett adni, mert otthon nem tudták gondozni. Mindenkinek kimondatlanul is az járt a fejében, hogy az anyja megátkozta.
Életemben először epilálok sok év masszív borotválás után. 10 percenként meg kell állnom és bőgni. Nagyon fáj, de kibírom a sima lábikóért!
A legszkeptikusabb ember voltam tartós szőrtelenítés kapcsán, de tévedtem. Tényleg működik és bőven megéri az árát
Életemben először epilálok sok év masszív borotválás után. 10 percenként meg kell állnom és bőgni. Nagyon fáj, de kibírom a sima lábikóért!
Inkább gyantáztass!!😃😃
Ja, azt nem láttam.
Rossz lehet így élni, az biztos.
Pláne gyereket eltemetve 😱😱😱
A kukoricázók biztos tudják, mit miért tesznek. :(
Épp ezt akartam írni.
Már jó 20 éve mást se hallani, mint hogy 11 és 15 óra között nem napozunk.
""Sokévi özvegység után ... "
Az jó, ha felnézel a férjedre és büszke vagy rá.
Ha sokat beszélgettek, utaztok, akkor egyre több műveltségre tehetsz szert általa.
Sok szép együtt töltött évet kívánok még!
"Életemben először epilálok sok év masszív borotválás után. 10 percenként meg kell állnom és bőgni. Nagyon fáj, de kibírom a sima lábikóért!"
Ülj be egy fél órára a fürdőkádba, utána csináld. Sokkal kevésbé fog fájni.
Kifeküdtem 1-kor fél órára a napra. Vörösre égtem.
Gratulálok. Hányszor mondták, hogy déli órákban ne menjünk napra? Sőt, már nem csak déli, hanem 11-től 15-ig, minimum.
Sodomy...
Fellatio...
Cunnilingus...
Pederasty.
Father, why do these words sound so nasty?
Masturbation
can be fun
Join the holy orgy
Kama Sutra
Everyone!!
👍👍👍👍👍
Megvan a délutáni film, úgy szàzadszorra!😂
Nekem is hiányzik a testi érintés és a szex! Csak nem mással...
Masturbacion😂😂😂
"Életemben elősször epilálok sok év masszív borotválás után. 10 percenként meg kell állnom és bőgni. Nagyon fáj, de kibírom a sima lábikóért!"
Miért nem bízod ezt kozmetikusra? Fél óra alatt lekapkod minden szőrt, és nem kell otthon breakelni.
"Nekem is hiányzik a testi érintés és a szex! Csak nem mással..."
Hanem? Magaddal? :D
"Nem èrtem mièrt kellene azèrt kukoricára tèrdepelnem, mert szomorú vagyok ès magányos. Szüleim meghaltak, gyermekem is, fèrjem elhagyott egy fiatalabb nőèrt.. Aki kukoricára nyomott hasonló èrzèst kìvánok neki!"
Az utolsó mondatod alapján besavanyodtál és megkeseredtél. Könyörgöm, ez csak egy játék... ne vegyük már véresen komolyan. :D
Nekem az a legjobb a hétvégében, hogy végre emberektől távol, a kiskutyámmal tölthetem.
mégis ide írsz :-)