Vallomások (beszélgetés)
"Ma jól beiszok."
Nekem nem baj. A te májad.
Teljesen egyetértek.
Sok évig dolgoztam olyan környezetben, ahol jogászokkal dolgoztam együtt. Sok ember hülyeségét kiigazították, segítettek rajtuk.
Szóval így általánosítani helytelen.
Nem kell elzárkózni, utálni az egész emberiséget mert sorozatosan átvágnak valakit. Ha így jár, akkor nagy valószínűséggel ő a hunyó. Vagy nagyon ragad, vagy sok olyan dolgot oszt meg másokkal amit nem kéne.
Nem a naiváknak áll a mai világ.
Pedig igazad van, egyetlen árnyalatot kivéve:
2A prostitúció általánosan a személyi szabadság kiszolgáltatása fizetségért vagy befolyásért. Prostitúciónak nevezik a fizetség ellenében nyújtott szexuális szolgáltatást is. A prostituált szó a latin „prostere” igéből származik, jelentése: kiáll, árul, árulja magát. Nem különíthető el az általában vett prostitúciótól a kitartott szerető esete, aki elsősorban az anyagi támogatásért cserébe enged támogatója szexuális kívánságainak. A legfőbb különbség az, hogy a prostituált a szexuális szolgáltatásait több vásárlónak ajánlja fel."
Szóval a házasság rossz esetben az egy pasis prostitúció lehet.
Utálom a primitív, nagypofájú, mindenkinél mindent jobban tudok, típusú embereket.
De még én mennyire. Ha lehet a közelükbe se megyek:D
Szeretek mindent és mindenkit birtokolni.
Gondolom, mindenki el is menekül, ha kiismer!
Ja, akit az állam magára hagyott...
F@c@n működik itt a szociális háló, jaaa nincs is.
Azért is írtam, hogy tisztelet a kivételnek.
Sajnos nagyon kevés ilyen jogász van, több kellene.
Az is igaz, hogy az orvosok között is egyre kevesebb, aki a munkáját hivatásnak tekinti.
Elromlott már ez a világ.
Szeretek mindent és mindenkit birtokolni.
Mérgező ember, Isten mentsen meg tőled mindenkit.
Hihetetlen, hogy nem lehet időben és fizetésben olyan munkát találnom ami mellett a gyerekeket is meg tudom oldani (ovi, suli) Annyira elegem van!
Jó reggelt! ;)
Ez itten kérem Magyarország!
Csak szüljetek... :((((
Nem mintha találva érezném magam, de igyekeztema legtöbbet kihozni a jogászságomból, és azt hiszem, sikerült is 😜
Épp ezért engedhetem meg magamnak, hogy elég sokat dolgozzam, évek óta dolgozom egy cigánygyerekeket segítő alapítványnak, nem pénzért.
És őszintén jogászt még nem láttam paraszolvenciáért tartani a markát, de orvosokat igen - csak hogy védjem a mundér becsületét 😎
Utcaseprő még sose akartam lenni, de szövőnő igen. Balról jön a fonal, megszövöm, jobbra el, én meg négykor kikapcsolom a szövőgépet és megyek dolgomra 😂
"Nem csípem a jogászokat, mindig kihangsúlyozzák, hogy mennyit tanultak és ha nem tetszik a munka azzal viccelődnek, hogy lennének inkább utcaseprők. Orvostól/mérnöktől ilyet sosem hallok, pedig ott több a teljesítmény."
Az orvos, mérnök, tanár = aki szívből csinálja, az hivatásként tekinti a munkáját és szívből csinálja.
Jogásznak leginkább az megy, akinél a pénz az elsődleges, igen kevés (tisztelet a kivételnek) akinek ez hivatása is.
Sok csokonyos dolgom van, es par fuggosegem, de a cigit tudom mellozni, ha nem dohanyossal randizok vagy jarok.
Mondjuk nem vagyok az az igazi nagy dohanyos.
"Elkergetném legszívesebben a páromat, csak szükségem van a fizetésére, mert egyedül nem tudnám fenntartani az albérletet és taníttatni a gyerekeket. Rápazaroltam erre az emberre a legjobb éveimet, totál feleslegesen."
Belegondolni is gyomorszorító, hogy hány ilyen lehet... :(
"Semmi köze a nőiségnek a gyerekszüléshez. Mi van azzal, aki nem szereti a gyerekeket... ?!"
Hogyhogy mi van? Az meg nem is ember, nem tudtad? 😜😎😜
"Semmi köze a nőiségnek a gyerekszüléshez. Mi van azzal aki nem szereti a gyerekeket...?!"
Ment a "Nembaj". Mindenkinek szíve joga eldönteni hogy vállal gyerekeket vagy nem :) ha meg vki nem szül semmivel nem lesz "nőietlenebb" mint aki igen.
Filcikének meg az ápolatlansággal, igénytelenséggel kapcsolatban igaza van, ment a szivecske a hozzászólásra. :)
Elkergetném legszívesebben a páromat, csak szükségem van a fizetésére, mert egyedül nem tudnám fenntartani az albérletet és taníttatni a gyerekeket. Rápazaroltam erre az emberre a legjobb éveimet, totál feleslegesen.
Ja, még gyereket is szültél, nem is egyet!
Gyerektartást kaphatsz, kisebb lakás, kisebb lakbér.
Bár nálunk egy egyedülálló anyának nehéz is lehet, nagyon. :(
Azért én bőszen számolnék...
"Elkergetném legszívesebben a páromat, csak szükségem van a fizetésére, mert egyedül nem tudnám fenntartani az albérletet és taníttatni a gyerekeket. Rápazaroltam erre az emberre a legjobb éveimet, totál feleslegesen."
Mindig én vagyok megköpködve mikor azt mondom, hogy a legtöbb qrva házasságban / párkapcsolatban él és az ipart azon belül űzi.
"Semmi köze a nőiségnek a gyerekszüléshez. Mi van azzal, aki nem szereti a gyerekeket... ?!"
A nöiségnek nincs is...
A nőiességnek viszont igen,bár aki alapból ápolatlan és igénytelen,azon 100gyerek se fog változtatni.
Én ezt nem tudom elképzelni... te is rendelkezhetsz saját önálló keresettel. Ha albérletben laktok ebből azt vonom le, hogy azért a párod sem keresi halálra magát hiszen akkor már sajátban élnétek. Te tudod mit kezdesz az életeddel, sosem lennék senkivel sem az anyagi biztonság és megszokás miatt, már most bánod, később mi lesz? Majd vered a fejed a falba, hogy mennyi évet elbaszt@al...szíved joga csak akkor ne siránkozz rajta.
Elkergetném legszívesebben a páromat, csak szükségem van a fizetésére, mert egyedül nem tudnám fenntartani az albérletet és taníttatni a gyerekeket. Rápazaroltam erre az emberre a legjobb éveimet, totál feleslegesen.
Ezzel nem vagy egyedül. Sajnos.
Pedig ebben nagy igazság van, hogy az emberek milyenek.
Ne adj isten lehet te is meg fogod tapasztalni attól akitől sosem gondolod akkor majd te is így fogod látni. Persze inkább ne legyen igy
"Már mindenhol azt látni, olvasni, hogy az emberek milyen sunyik, bántják a másikat, családon belül is. Én már senkiben se bízok, a gyerekekben sem, csak magamban."
Ha valaki ennyire nem érzi jól magát, mindenkiben ellenséget lát, akkor ideje lenne elgondolkodni azon, hogy talán benne van a hiba.
"Ma elszívtam egy szál cigit. Pedig tudom hogy a barátom szereti."
Nem értem Pontosan a vallomást...Ha a barátod szereti akkor az övét szívtad el titokban vagy mi? XD
Esetleg azt akartad írni hogy nem szereti csak a nem lemaradt?
(Szerintem ne a barátod miatt szívd vagy ne,csak saját magad miatt cigizz vagy ne cigizz :) )
Nyilván.
Te tudod.