Valaki fogyózna velem január 10.-től? Együtt biztos könnyebb lesz!!! :) (beszélgetés)
És akkor még a Margitszigeti futást nem is említettem...
Kénytelen leszek összeszedni magam, csak túlzásba ne essek, nehogy átszaladjak a Dunán!...
Megvagyok szeppenve! Készülök a jövő heti zöldség-gyümi napra. Most rám fér a bátorítás! Egyébként a héten meghajtottam a szobabiciklimet, mint Zinger a varrógépet, lábra sem bírok állni.:(
Azt sem tudom, hogy megyek a zöldségeshez???:)
Charlie kösz jól vagyok, de egy kis bátorítás mindenkire ráfér, tessék biztatni bennünket!!!
Mert miért tartunk téged:)
Igy lessz tudom ..nekem nagy szuksegem van ratok!!
Eggyutt megcsinaljuk !!!
Sziasztok!!!
Fogyohold ..az jo lessz,mert nem merek merlegre alni 7foig..
Sziasztok!!!
Azért biztos fogsz belőle profitálni előbb utóbb és a szüleid csak jót akarnak neked.
Én itthon melózok.
Hazahordom a könyveléseket, meg boltok költségvetési tervezeteit és ezeket csinálom itthon, majd a megbeszélt határidőben elviszem nekik.
Csajok ti mikor melóztok , hogy ilyenkor tudtok tornázni?
irigylem , nekem csak este jut talán időm a tornára csak akkor meg már fáradt vagyok és nem olyan jó a torna.
Na én is Rékáztam ma,de csak az 5perceset csináltam meg 3x. Most még egy kis zumba, és készülődés a buszra, estére otthon is leszek:S
Utálok buszozni, főleg 3órát:(
Meiket csináltad Rékától?
Én ma csak 10 percet Rékáztam az ad...1 dvd. 1.blokkját, azaz a guggolós-kitörős részét.
Meg ép most izzadom le a 20 perces 1602 lépést stepperrel, amiből az utolsó 5 percet előre hajolva csináltam. Így mind a combra, mind pedig a lábra több nyomás nehezedik.
A matek az tényleg nagyon jóó Én is szerettem.
Én logisztikai menedzser szakra jelentkeztem, aztán félévre annyira kihullott a csapat, hogy megszűnt a szak létszámhiány miatt.
tartsál!
engem tökre érdekel!de komolyan.
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Fogyjunk együtt, úgy könnyebb
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!
- Egyszerűen csak végig szeretném csinálni végre! Tarts velem!Együtt könnyebb!