Vajon tényleg megtette? (beszélgetés)
Örülhetne, hogy ilyen felesége van. Három gyerek után is fantasztikusan nézel ki.
A férjedről meg hadd ne mondjak véleményt... :@
Hát, én szorítk neked, hogy ne úgy legyen, ahogy ezt itt többen is megírták:(
Sajnos a teljes igazságot csak a párodtól fogod majd megtudni, de nem biztos, hogy jobb az igazság. Bár kétségek között sem jó élni. Én nem is tudom, mit tennék a helyedben?! :(
De amiket mondtak, azok jók: egyelőre ne csinálj jelenetet, várd ki a a megfelelő pillanatot. Nem írtad mekkorák a gyerekek?
Jaj, hát mi köszönjük, hog végre valaki megdícséri a közösséget, mert eddig inkább csak negatív dolgokat mondtak, persze olyanok, akik nem birják elviselni a kritikát.
Még egyszer kösz és sok sikert! :)
Jaa..erre nem is gondoltam volna az ö helében.Pláne neten :-))
Tényleg helyes a nej. Én vele csalnék, nem öt. Öt soha.:-)))
Szerintem is ..
De mit is? :)
Részemről is szívesen, bár nagyobb öröm lett volna, ha főzésben, vagy kertészkedésben szorulnál tanácsra!:)
Fel a fejjel, megnéztelek, nagyon csinos, kedves lány vagy, a férjed nem lesz olyan őrült, hogy megkockáztassa az elvesztésed!...no, meg ott a 3 gyerkőc, azaz a CSALÁD!
További ajánlott fórumok:
- HÁZASOK! Nem kételkedtetek anno abban, hogy vajon tényleg ő e az igazi?
- Vajon tényleg indokolt a császármetszés?
- Vajon tényleg spórulunk, ha az olcsóbbat vesszük?
- Vajon tényleg léteznek szellemi "erők"?
- Szobabiciklivel tényleg szépen le lehet fogyni?Elbizonytalanodtam, hogy vajon nem vastagítja-e meg a combot stb...
- Az álmok és jelentéseik..vajon tényleg tartalmaznak rejtett üzenetet felénk? szerintetek?