Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Vajon lehet valami előző életbeli kapcsolatunk? Vagy csak azért ez a sok "véletlen", mert annyira körülötte forognak a gondolataim fórum

Vajon lehet valami előző életbeli kapcsolatunk? Vagy csak azért ez a sok "véletlen", mert annyira körülötte forognak a gondolataim (beszélgetős fórum)


2016. ápr. 10. 16:00
ne akarjon senki ilyen kapcsolatot.....
8. 342402de6d (válaszként erre: 7. - Krisz42)
2013. dec. 7. 21:24

Jujj de jó:)

Ez nagyon érdekes,megdöbbentő és különös érzés,olyan mint maga a szerelem.

7. Krisz42 (válaszként erre: 6. - 342402de6d)
2013. dec. 7. 17:21
LyenÈrdekes,én is âlmodtam a férjemről.Egy sráccal futottam leegy dombról,aki alkatra pont úgy nézett ki,mint ő,és valami fantasztikus,eufórikus érzésem volt,nagyon boldog voltam,ő pedig pontosan úgy futott,mint a párom,könnyen,kitartóan,.....nem tudom visszaadni,de a lényeg,h az arcát nem láttam,de az alkata,viselkedése és az érzéseim mellette,mind egybevág.Viszont évekig nem is találkoztunk,ez az álom mégis belevésődött az emlékezetembe.
6. 342402de6d (válaszként erre: 1. - Csobilla)
2013. dec. 7. 16:49

5 évvel ezelőtt álmomban láttam egy kék szempárt,ami megbabonázott és mély nyomott hagyott bennem.Az idén június környékén a valóságban is találkoztam vele:)

Itt nem csak hasonlóságról van szó,hanem pont ugyanarról a tekintetről...

5. d7ba7bf7ff (válaszként erre: 1. - Csobilla)
2013. dec. 7. 15:38
18 évesnek el kellene múlnod hogy az ilyen dolgokkal tüzetesebben elkezdj foglalkozni. Ez az ajánlott életkor az ilyen komolyabb kérdésekben. Akkor már van némi tapasztalat és érdeklődés.
4. d7ba7bf7ff (válaszként erre: 3. - Csobilla)
2013. dec. 7. 15:35
Annyira mély dolog az ilyesmi hogy nem érdemes bolygatni. Ráadásul baromira szubjektív. Ahhoz találnod kéne egy profi terapeutát, aki járatos az idősíkokban való utaztatásban. És még erre is azt mondom, hogyha dolgod van vele, akkor fog jönni egy ilyen ember.
3. Csobilla (válaszként erre: 2. - D7ba7bf7ff)
2013. dec. 7. 15:26
Na igen, én is ezt érzem. És ez az, ami érdekelne, amit jó lenne kideríteni, hogy vajon van-e egymáshoz közünk. :)
2. d7ba7bf7ff (válaszként erre: 1. - Csobilla)
2013. dec. 7. 15:18

A "Deja Vu" egy "Aha"-élmény, azt jelenti hogy a tudatod felismert egy élethelyzetet, ami a múltban már átélésre került (regresszió) vagy át fogod élni a jövőben (progresszió). Mindezt a jelenben ismered fel, ettől lesz "Deja Vu".


"Mintha már jártam volna itt..."


"Minta ismerném..."


Ezek azok a mondatok, amelyek bizonytalanságot okoznak, egyfajta homály, mégis van egy eltemetett realitása. Ha találkoznotok kell, akkor fogtok találkozni, de ha nincs benne a sorsodban, nincs vele dolgod, akkor megfeszülhetsz.


Ettől függetlenül lehet egymáshoz közötök.

2013. dec. 7. 15:04

Kíváncsi lennék a véleményeitekre, és ha esetleg van köztünk asztrológus, vagy agykontrollos, vagy akármilyen spirituális dolgokkal foglalkozó személy, érdekelne a véleménye, a meglátása.


Szóval a történet. Van egy fiú, akivel lassan egy éve ismerkedtem meg. Nagyon különleges srác, nem illik bele a korosztályába, és igazából a legtalálóbb szó, ami illik rá az az „egyedi”.

A szerelem részemről nem azonnal, hanem csak hónapokkal később alakult ki, viszont ő nem érez irántam semmit. Barátnője van. Természetesen ezt tiszteletben tartom és nem vagyok egy megszállott idióta, aki elméleteket gyárt, sőt, eddig egyáltalán nem is hittem az ilyenekben. Egyszer viszont álmodtam vele valamit (már nem is emlékszem az álomra konkrétan), és miután felébredtem, bevillant egy érzés, hogy mi már ezer éve ismerjük egymást. Azóta pedig rendszeresen volt dejà vu érzésem, ha mondjuk utcán találkoztunk, vagy esetleg rám mosolygott.

Tényleg nem golyóztam be és nem vagyok egy őrült nőszemély sem, de érdekel ez a dolog.

Szakértői véleményre is kíváncsi lennék, vagy ha esetleg valaki foglalkozik ezzel a témával, megköszönném, ha írna pár sort! :)

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook