Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Vadas libacomb recept

Vadas libacomb recept

A Vadas libacomb hozzávalói:
2 libacomb,
1 fej hagyma,
2 evőkanál libazsír,
1 nagy sárgarépa,
1 gyökér,
kevés liszt,
1 citrom,
2 babérlevél,
1 evőkanál mustár,
cukor,
só,
őrölt fehérbors.


A Vadas libacomb elkészítési módja:
A combokat besózom, kevés zsíron mindkét oldalát pirosra sütöm. A visszamaradt zsíron megpirítom a felszeletelt vöröshagymát és a felkarikázott zöldségeket. Annyi vízzel öntöm fel, hogy ellepje. Beleteszem a babérlevelet, a mustárt, a cukrot, a sót és a borsot, majd felforralom. Visszateszem a lébe a combokat és puhára párolom. A combokat kivéve áttöröm, majd citromlével, fehérborssal ízesítem. J ól összeforralom és a combokra öntöm.


Kategória: Húsételek receptjei


A vadas libacomb elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook