Utálok egyedül élni, lenni (beszélgetés)
:)))))
Az nem baj:)
Dehogy ajjaj. Gondolom jó irányban vagy. Annak meg pláne örülök, hogyha ez a kis esti szeánsz és a kedves hozzászólók, meg nemkevésbé a bátorság, hogy témát indíts segített.
Egy okos tanítóm mondta:
"we are the products of our own mistakes", azaz
közelítőleg, a saját hibáink eredményei vagyunk.
:) Ugye hogy jobb?
:) Köszönöm, jól esett, aranyos volt.
a 39.-hez annyit gondoltam még írni, hogy ki mit csinál egy konfliktus után, az lehet jellemző nemre, de tipikusabb inkább embertípusokra. Nem a karón varjúval hozakodnék elő, de van az fordítva is és hasonlóan tud fájni.
Nem vettem bántásnak, nem éreztem annak kicsit sem, sőt. Pont egyet értünk abban, hogy máshogy közelítjük meg a dolgokat, azt kifejteni, hogy attól még ugyanolyan jó-e a jó és hasonlóan éljük-e meg a rosszat az egy hosszabb nekifutás lenne.
Én szurkolok neked, de úgy, ahogy az éhes embernek, akinek nem halat adtak, hanem hálót.
A 6-7 nap meg azért van, mert aztán messzire megyek dolgozni és csak júniusban tudok visszacsatlakozni a fórumba, addigra meg már rég nem leszel egyedül, mint ahogy már most sem vagy.
Szerintem.
Miért lenne nőknél más ,mint a férfiaknál?Szerintem nincs különbség:)
A magányosság érzése "nemtelen"
Tedd azt,változtass:))
Az életedet úgy alakítod ahogy akarod,és mindig változtathatsz rajta.
Szent igaz, hogy csak pasi fejjel tudok gondolkodni. Nem tudom mennyivel más a magányt érezni Nőként. Meg nem is feladatom. Azt megpróbálni megérteni viszont valamennyire az, de az talán egy másik topik lehetne.
Itt többnyire hölgyek szólnak hozzá, még van kábé 6-7 nap, amíg én is hozzá tudok szólni, mint pasi. Ha lesz olyan kérdés, hogy mérapasikmérpontilyenek és tudnék esetleg válaszolni, akkor szívesen.
Próbáld ezt a csalódást, nem annak venni hanem azt mondani, hogy elszalasztott Engem... Lehet, hogy most azt mondod, hogy mit tudok én az életről:) de megkíméled magad a fájdalomtól... Én így fogom fel, én megértelek, nagyon is...
Pl. hosszú hétvégén mit csinálsz?
Mikor van az ember lánya-fia egyedül? Igazából? Hány féleképpen lehet egyedül lenni?
Lehet népes családban megnemértettként, lehet családból kitaszítottan, lehet párkapcsolatban szomorúan, lehet párkapcsolat nélkül vidáman, lehet szerelmesen andalogva és borongósan észre sem véve, hogy valaki szeret.
Társas lény. Egyedül. Ez szomorú. De csak ha nem tudsz ellene tenni.
jók a meglátásaid, de egyébként
tényleg nem olyan nagyon jó egyedül lenni
További ajánlott fórumok:
- Szeretsz egyedül lenni?
- Egyedűl vagyok itthon és félek. Normális ez? Más is van igy? Én félek egyedűl lenni.
- Egyedül lenni
- Társsal az oldaladon egyedül lenni, ennél nincs nyomasztóbb...!
- Megbántottam a szerelmem, ezért egyedül szeretne lenni. Visszakaphatom még?
- Szeretek egyedül lenni, akkor nekem nem való család?