Üssem meg? (beszélgetés)
Dehogy nem:))
Csak ne tőle indulj el a keresésnél,hanem önmagadtól-ból.
Te mit szeretnél még ,hogyan szeretnéd...és hasonlók...
Köszönöm mindenkinek az eddigi hozászolásokat, és a továbbiakat is, is ha lesznek
nagyjából ez a helyzet:) én is így látom
Kérdés még, hogy tudná levenni a saját válláról a házimunka egy részét, a férfias dolgok egy részét, a gyerekkel való foglalkozás egy részét, és átrakni a lakótársára aki b.szik az egészre.}}
Se hogy a férjnek ez egy nagyon kényelmes élet!
Nem kell azon gondolkodnia semmin van fedél a feje felet van főzve,mosva rá ki az a hülye aki egy ilyen kapcsolatból ki lépne??
A se..is ki van nyalva....
Összefoglalva: élnek a házban amit pageup örökölt- a férj a "női" munkákban nem segít mert az nem az ő dolga,-a férfi munkákban azzal, hogy nem az ővé a ház. Ez már évek óta így van.. Pegeup fél válni, fél hogy a gyerekeit nyomorba taszítja, mert rezsit neki kéne fizetni. Házaséletet nem élnek 5 éve, csak mint lakótársak egy fedél alatt. Kérdés még, hogy tudná levenni a saját válláról a házimunka egy részét, a férfias dolgok egyrészét, a gyerekkel való foglalalkozás egy részét, és átrakni a lakótársára aki b.szik az egészre.
úúú gyerekek...termeltetek ám délután óta..
Igazából semmit:))
Azt hiszem ez a mostani érzésed,helyzeted egy elkerülhetetlen velejárója az életnek,a házasságok 90%-nak,ami a hétköznapok és a megszokás számlájára írható.
A megoldás viszont nem abban rejlik,hogy a férjedről írt emlékeztető cetlit előveszed,és felsorolod a hibáit,hanem ott,hogy önmagadról vetsz számot,és felteszed a hogyan tovább? című kérdést:)))
Aki akar talál munkát! Valamikor elmentem én is az erdőirtásra dolgozni, és valamikor a Hatvan-Szolnok vonalon krampácsoltam a köveket a vasúti vágányok alá. Igaz vidéken nehezebb találni.De lehet.
Akkor olvas két téglarakás között, hogy mekkora a munkanélküliség az országban, és főleg vidéken!
Azt nem hiszem hogy én keresek! Engem szoktak keresni.
Nagyon magaslóról beszélsz. Még te is kereshetsz munkát!
Jó, de van a faszacsaj vagyok, kapdd be tókfej. És van az anya vagyok, ami már nagyságrendekkel megalkúvobb.
Én sem tudok már sok mindent írkálni Pageupnak a témában. De azért a szaros 70.000-ért nem nyalnám ki a párom seggét, mert kell rezsire.
"Lehet hogy ha elmennél dolgozni, és nem egész nap firkálnál, nem lennél rászorulva? Neked kell az életedet irányítani.
Pageupnak gyenge a lelke. Nem szabad gyengének lenni soha. De egy két gyermekes anyának végképp nem szabadna annak lenni. A mai világ lányok nem a gyengék hadszíntere.
Ezt szándékos házasságmegrohasztásnak látom a férj oldalárol. Talán arra vár csak, h a nej adja be a válópört.
Aham... Szóval lefeküdt a számítógépével az asszony helyett. Milyen világot élünk.
A számítógép nem káros! Sőt igen jövedelmező tud lenni a megfelelő ismerete.
:):)
Mondani valóm, mesélni valóm volna:), de az csak a téma rágása lenne, s topik indítónak nem segítene a döntésben. Dönteni neki kell!
Azt azért megnézném, hogy ugrálsz cikk-cakkban a fűnyíró előtt:)
Nem, számítógép. Az is káros, egyszinten túl.
Milyen gépet vezetett? Kombájn? Traktor? De ha játékgépre gondolsz, akkor ugye nem kellene ilyen mentálisan sérült férfiról írkálni? Az ilyen emberek kárnak vannak a világnak, nemhogy családot alapítsanak...De vannak olyan nők is, akik szeretik ha koslathatnak az emberük után a kocsmába
Én kívánom a pageup férjének, h ilyen társra leljen majd mint ez az anyós.
Keveset szólsz a témához Napkelet. Pedig a sövényíró miatt váltál el. Igaz én sem hagynám hogy üldözzenek vele az udvaron...
Azóta a körmére van nézve. Ott is az asszony ment mint a fájdalom egésznap az meg gépezett.
Köszi.Tudod lehet ez ragozni nap estig de még ő nem akar ebből a mókus kerékből ki szállni mert már tényleg mindent meg próbált és nincs más kiút jobb a szét válás.
Az meg nagyon nagy elhatározás kérdése,hogy meg -e teszi mert már tényleg elég volt és nem azt nézi,hogy ki mit mond ha nem a gyerekeket nézi és nem azon gondolkodik,hogy egyedül marad mert szerintem ez tartja vissza habár a korát nem tudom
de az ember negyven, ötven, hatvan,évesen is lehet boldog és találhat párt magának..
Van egy rokonom az anyósa megfenyegette hogy ha egésznap döglik mennek és karakják. Meg is tették volna.
Mert lehet hogy a szürke hétköznapokba belefáradtak,de már világos nekem is hogy ez nem fog igy menni...
Na ne már. Itt is egy mese van kihunyó félben
Az hogy neked sikerült az élet, arról csak te tehetsz. Vagy húzod a keresztedet amíg élsz semmiért, vagy ledobod terhedet válladról mint Jézus, ÉS ÉLSZ MINT A MADÁR BOLGOGAN, SZERÉNYEN.TÁPLÁLÓ ERŐD CSAK A GYERMEKEID MOSOLYA LEHET. MINDIG VAN KIÚT...