Üssem meg? (beszélgetés)
Ebben igazad van.
Sok múlik azon,hogy ki ,hogyan nőt fel és mit látott de egy asszonyon is sok múlik egy kapcsolatban szerintem.
nekem ne mondd, nálunk én semmi házimunkát nem csináltam, a pasim főzött, mosott, reggel meló előtt még a ruhám is kivasalta, ha szépen megkértem...
amióta külföldön élek egyedül, rá kellett jöjjek, szegény mennyit gürizett kettőnk után :)
És akkor most nem vagyok rendes??? :(((
pedig ha megcsinálok valamit akkor azt szépen rendbe teszem, csak uuutálom hogy mindig kezdődik elölről...
vannak kivételek!
szánom-bánom, de iszonyat lusta vok, és általába megvárom amíg jó adag összegyűlik, na akkor neki látok.
:$
uh nekem menne ez a fajta "nevelés"...
bár nem szeretném ha ilyenné válna a párom...
Mit tennék.Először is hozzá se mentem volna.
Egy pár kapcsolatban mindenki egyen rangú mi az,hogy nem Foglalkozik a gyerekekkel!!
Az nem írtad,hogy mióta éltek együtt.
Ha el várja azt,hogy te főz mos takaríts és gyereket nevel nyugodtan fel emelheti a seg.... a tévé elől.
Én nem főznék neki és jól el beszélgetnék vele,hogy mégis te mit vársz el tőle ez előbb utóbb tönkre fogja tenni a kapcsolatotokat..
Pont ezt akartam írni! :-)
Csak magadra és a gyerekekre moss és takaríts! Aztán mondd meg neki, hogy, bocsi, de fáradt vagyok, csak ennyi fért bele az időmbe és erre tellett az energiámból!
Én egyszer megcsináltam, hogy nem mostam ki a zokniját meg az alsógatyóit. Ki volt bukva! :-)
De legalább láttam rajta némi pozitív változást utána. Csak néha figyelmeztetni kell őkket így vagy úgy, hogy ne essenek vissza a kanapéra a TV elé...
A párválasztásod nem teljesen sikerült részedre.
El kellene gondolkodnod rajta miért is jó neked ez a kapcsolat. Nem panaszkodni kell, hanem cselekedni. Egy életed van csak. A napjaid telnek, fiatalabb nem leszel...
Egy napon keresztül vedd át a szerepét.Úgy viselkedj vele,azt csináld ahogy/amit ő.
Állítólag beválik.Egy ismerősöméknél is pont ez volt a gond.
én nem mennék hozzá ilyen típusú emberhez
ilyenkor már kicsit késő, nem?