Üssem meg? (beszélgetés)
Azzal csak bajt csinálnál ....
Ki használná azt,hogy sebezhető vagy és lehet,hogy csak egy trófea lennél....meg hát a barátnőd férje ha jól értem???
Azért ne esünk át a ló túl oldalára..ez egy kicsit azért sok...virág minden nap.......én hála jó párkapcsolatban élek a férjem egy nagyon rendes pali de nem várnék virágot tőle minden nap.
Hidd el egy kedves szó egy simogatás és te is nagyon boldog lennél...virágok nélkül is....
Nincs senkim a gyerekeken kívül.
A lányom néha kiosztja az apját hogy te hogy viselkedsz anyával?? de egyik fülén ki másikon be
van egy csomó elvált csajszi szépek okosak és nem találnak párt csak a nős faszik nyomulnak náluk...
ezert váljak? :/
Ez igaz.
De egy olyan élet amiben az ember boldogtalan,ki van szolgáltatva a másik kénye kedvére se jó.
Őszintén te nem vágysz egy kedves szóra egy simogatásra együtt játszásra a gyerekekkel mint egy igazi család.
Ne haragudj de ez nem egészséges pár kapcsolat.
Ennek a kapcsolatnak már vége.
Csak azt nem értem,hogy csodára vársz.
Ordít nem csinál semmit a gyerekekkel nem törődik nincs, sex akkor miért vagy még vele??
Azon kellene el gondolkodnod,hogy a gyerekeknek jó e ha tovább is együtt maradtok.
Értem. Ezt még eddig nem írtad, hogy ordít. Nehéz így megítélni egy helyzetet, nemhogy tanácsot adni.
Miért ordít?
"miért nem próbálod úgy rávenni valamire, amitől mindkettőtöknek jobb."
Mire gondolsz? kövessünk el harakirit?
"Mi lenne, ha gyengédséggel, törődéssel próbálkoznál, de igazán őszintén."
Számtalanszor próbáltam, de eltól..
Ha elkezdenék rudon pörögni, és egy szál tangában totágast állni azt mondaná te hülye vagy menj innen!