Update tapasztalatok egy csokorban (beszélgetés)
Szépnapot mindenkinek:-)
Én ma is Norbi ducitornáját csináltam,sikerült kellemesen elfáradnom...de aminek örülök az az hogy élvezem a tornát...
Reggelim 2db abonett,1 paradicsom,4-4 szelet felvágott,sajt,sok tea édeskével.
Sziasztok!
Nagy segítség lenne egymásnak ha mindenki leírná mit evett,tornázott előző nap.Így tippeket,ötleteket is lehtne adni egymásnak.
Nagyon ügyes vagy!!!
Gratula érte...
Én még csak az elején járok..
Szia!
Pont nem figyeltem a fórumot, és közben már válaszoltam priviben :)
Sziasztok!
Én az update módszerrel fogytam le majdnem 40 kg-ot, kicsivel több, mint 1 év alatt. Most sajnos pár hónapja stagnálok, de még le szeretnék adni 5-6 kg-ot. Remélem menni fog :)
Ha bárkinek tudok segíteni, írjatok nyugodtan, akár privátba is, szívesen válaszolok.
Sziasztok Csajok!
Hát én tegnap készítettem update galuskát....számomra kiábrándító,úgyhogy nálam kilőve ez a fajta liszt.Viszont vasárnap madártejet főztem:),az nagyon jól sikerült,az egész család ette.Ja és 1-es kódja van!
sziasztok
én is igyekszem tartani a kódokat, mert különben visszahíznék, és elég sok mindent már meg is változtattam, amit rendszeresen betartok.
ha van kérdésetek, csak nyugodtan írjatok:-) azt hiszem még receptet is tudok küldeni, elég sokat begyűjtöttem.
Szia!
Üdvözöllek kicsiny ,de lelkes csoportunkban.
Várjuk a tapasztalaidat, tanácsaidat.......én legalábbis mindenre vevő vagyok!
Most olvastam amit írtál.NAGYON JÓ!!!!
Ez bizony tetszik!!
Igen ezzel én is így vagyok....kenyeret, lisztes dolgokat teljesen elhagytam, cukros finomságokat is :-((( sajnos valamit valamiért,ahogy mondod..
Vacsira zöldsaláta,egy kis virslivel.
Még nézelődöm gyűjtöm a tippeket,recepteket hogy ne legyen egyhangú az étkezés,mert az teszi tönkre az egészet. Sok folyadékbevitelre is figyelek.A mozgást is beiktattam reggelente....este már nincs kedvem..ezért döntöttem a reggel mellett.
Te mit találtál ki???
hali
itt tényleg van egy-két olyan dolog amit letöltenék , de hogy működik?
segíts!
nekem is nagyon elegem van hogy nem fogyok!
Főleg hogy itt a nyár......
Most már nincs mivel takargatni!
De annyira jó hogy itt a gyümi szezon! Annyi gyümit eszek hogy az esti vajas kenyér és társai kiszorltak az étrendemból! :)
De hát valamit valamiért
Szia Dömike!
Igenn!!Vállvetve Hajrá!!Privibe kg-ok,célok?
Köszi a tippet!
Megnézem magamnak!
Szia!Én még csak most kezdtem, nem igazán van eredményem, Így csak kezdő adatokat tudnék mondani!
De nagyon elegem lett ebből az állapotból!
Ezért szeretnék változtatni.
Sziasztok
Ki milyen eredményt ért el, és mennyi idő alatt?
A mozgással hogy álltok?
hát nem igazán veszem én sem, a túró rudit vettem meg a tésztát, de azt bármelyik tescoba be tudod szerezni.
Nekem igazából sikerült megszerezni a norbis receptes könyvet és a egy hónap alatt 10kg-at és abban nagyon jó receptek vannak.
Még vegáknak is, mint én.
ugyhogy nincs kifogás!!!!
igen!
Most elég elszántságot érzek magamban! Az előző héten kezdtem és ha hiszed ha nem 2 kg ninusz! Eddig nem akartam mondani, mert nálam egy hétig szokott tartani!
De most.. :)tudom ez a 2 kg-nak java része víz de akkor is 2 kg :)
Szia Gabus!
Ezekszerint kéz a kézben, vállvetve összedolgozhatunk???
Szerintem is ez lehet a legjobb módszer, mert nem lehet egy -egy élelmiszer csoportot száműzni az étrendből mert hiányhoz vezethet.Nagyon sok pozitív véleményt hallottam már,ezért bízom én is ebben.
én nem használok kifejezetten Norbis terméket, nincs rá lehetőségem és drága is, mindent én magam csinálok.
zabpelyhet a Pl.sban veszek ott a legolcsóbb.
Sziasztok!
nekem is jók a tapasztalataim. Én 8 kgot szerettem vona fogyni, és sikerült! Pedig szerintem a kisebb súlyfelesleget nehezebb leadni, mint a nagyot. És ami a legjobb, hogy ez a diéta alatt életmódot is válltoztattam, ugy, hogy észre sem vettem, és nem volt kényszer, mert egész jókat lehet enni updatésen:-) Ugyhogy a kilók sem jönnek vissza! Mindenkit csak biztatni tudok!