Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Unaloműző beszélgetések színhelye fórum

Unaloműző beszélgetések színhelye (beszélgetés)

❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯
413. Michu (válaszként erre: 412. - Myrad)
2008. nov. 21. 09:27
:DD
412. Myrad (válaszként erre: 410. - Michu)
2008. nov. 21. 09:25
Nem az én Cicám annyira nem "hullajtja a szőrét", mivel páromat hívom így =DDDDDDDDDDDD
411. Myrad (válaszként erre: 409. - Michu)
2008. nov. 21. 09:24

Kis türelmet... összeszedem a pofám, mert leszakadt...

Egy másik ismerősöm is elvált, 12 éves a fia, de amikor először látta az apját, csókolommal köszönt neki... azóta sem tolta az ipse feléjük az arcát, de viszont nem akarja, csak a gyt felét fizetni...

Hihetetlen, milyenek az emberek... beszélgettem tegnap az egyik nagyon jó bnőmmel skype-on, mesélte, hogy az ő házasságával is vannak gondok, nemrég házasodtak össze, pár hónapja, a csaj iszik, a srác nem nagyon jár haza, romokban hever az életük... azt hiszem, hálát adhatok a sorsnak, a Cicámmal megfogtam az Isten lábát =)

410. Michu (válaszként erre: 408. - Myrad)
2008. nov. 21. 09:24

Nálunk a drága kutyu hullatja a szőrét tehát a napi takarítást meg kell ejtenem, de most lemosom a szekrényeket, a lámpákat ajtókat... Hát unatkozni nem igen fogok:DD

Remélem, sikerül hamar végezniük a párodéknak is és hogy a hétvégén minden a terveid szerint fog alakulni:DD

409. Michu (válaszként erre: 406. - Myrad)
2008. nov. 21. 09:19

Jajj, nem is mondtam, hogy tegnap mi történt.

Tudod, tegnap felhívtam az exemet, hogy jó lenne ha küldené a gyt-t. Na este felhívta a Beát és kért engem, hogy elhozza személyesen és írjak egy átvételi elismervényt,(vicces mert általában Ő tartozik, még jelenleg is)és hozzátette, hogy írjam rá a nevét mert ki tudja hány gyerektartást kapok még ezen kívül... Hát nem kommentálnám mert full kiakadtam a beszólásán. Bea lement a pénzért és megkérdezte- anyád még mit pofázott mikor átadta a telefont neked?- Na jó mi? És ez a pasi ugat, aki nem is foglalkozott a gyerekével a 12 év alatt?

Bocsi, hogy panaszkodtam, de tök kiborultam este.

408. Myrad (válaszként erre: 407. - Michu)
2008. nov. 21. 09:15

Ismerős... =))) Én már a múltkor át akartam mosni a lakást, mert a Cicám egyre durvább allergiás tüneteket produkál, aztán nem szeretném, ha baja lenne... mondta, hogy majd összeporszívózunk, de az a porszívó több port lök ki, mint amennyit beszív =))) szóval mozgalmas hétvége lesz =)

De legyen akárhogy ráadásul mindenképp nekem kell átmennem =( ugyanis ki kell mossak =(

Képzeld, most hívott, hogy a kollégája még nem ért be... szegénykém felelt 2 óra alvás után 5kor, hogy időbe végezzenek, de egyedül nem tud nekikezdeni a munkának =( bár hirtelen tett le, talán odaért a kolléga..

Jah, és levágatta a haját =)))) annyira várom már a holnapot =)

407. Michu (válaszként erre: 406. - Myrad)
2008. nov. 21. 09:12

Semmi különös, legalábbis egyenlőre úgy tűnik.

Kreatívkodunk, tudod az ajándékok...

Ja és Anyuhoz is megígértük, hogy átmegyünk.

Vasárnap ha minden jól megy csak pihizünk, de még sose volt, hogy úgy telt volna ahétvégénk ahogy előre elterveztük...:DD

406. Myrad (válaszként erre: 405. - Michu)
2008. nov. 21. 09:08

Hétvégén Pesten leszek, hugommal megyünk vásárolni, a legkisebbel, aztán leadom táncra, ha minden jól megy, utána megyek páromhoz, ha minden jól megy... aztán ott is rendet akarunk rakni...

Az idő ramaty, szakad az eső, tiszta takony minden, valószínűleg ezért is viselem ezt a napot most ilyen nehezen...

És neked mik a hétvégi terveid?

405. Michu (válaszként erre: 404. - Myrad)
2008. nov. 21. 09:05

Hétvégére mik a tervek?

Felétek milyen az idő? Mert itt valami szörnyű:((

404. Myrad (válaszként erre: 403. - Michu)
2008. nov. 21. 08:54

Ne is mondd, én is szívesebben tologatnám a porszívót =)

Itthon, anyuéknál úgyis régen nem takarítottam már... aztán megcsinálom a halat, rendbeszedem magam és hímzek =) utána meg tanulok... jah, meg tanítok ugye hugom =(

Hahh, de semmi kedvem hozzá =(

403. Michu (válaszként erre: 402. - Myrad)
2008. nov. 21. 08:41

Na ja:)

Én ma 1/2 2-ig vagyok, tehát valóban reménykedhetünk, hogy egyszer vége lesz a melónak:DD

Mi a hobbyval indítunk, majd ablakot pucolok, függönyt mosok és kellőképpen kitakarítok, ja és még valami kaját is kell kreálnom...

Na mindegy, csak már ott tartanék:))

402. Myrad (válaszként erre: 401. - Michu)
2008. nov. 21. 08:37

Nyah, itt kegyetlenül szaggat a net =(

Bár remélem, most unta meg =)

Én 3/4 2kor hazatávozok, addig csak eltelik a nap =) remélem... de mára nekem is sok minden be van tervezve... =) takarítással kezdem, meg hugomat is tanítani kellene.. meg.. szóval ezer fele áll a fejem... =)

401. Michu (válaszként erre: 400. - Myrad)
2008. nov. 21. 08:09

A munkakedv bennem sem tombol igazán, már azt várom mikor mehetek haza, pedig nemrég jöttem, de csak túl leszünk ezen is:D

Hobby bolt mára maradt, de legalább így összeírtam mire van szükségünk.

Sajnálom a haladat, de lehet minél inkább meg kell küzdened vele annál több pénz áll majd a házhoz:DD

Igen, kaptam olyan port, tök örültem, mindenképpen ki fogom próbálni, bár lehet nem most hétvégén mert már annyi mindent elterveztem.

Ja, és én botor, megkérdeztem a párom, milyen sütit szeretne, szerinted? A torta ugrott mert hatlapost kért...

400. Myrad (válaszként erre: 399. - Michu)
2008. nov. 21. 08:04

Áh, akkor te voltál? =) Köszi =)))

Bocsi, csak naplót írtam... semmi hangulatom ma dolgozni, pedig kelleni fog =(

De azért nem veszem túlzásba...

Voltatok tegnap hobbi boltban? Képzeld, nekem tönkre ment a fekete hal, összeragadt, és már lehűtve sem tudtam szétszedni, újra kell festenem =(

Lidl-ben találtál olyan port?

399. Michu (válaszként erre: 398. - Myrad)
2008. nov. 21. 08:01

Szia!

Korán reggel pizzát enni? Megkóstoltam, nagyon fini, de elteszem ebédre:DD

A kávé is isteni, nagyon jól esett:D

Küldtem cserébe túrórudit, remélem megérkezett:DD

398. Myrad
2008. nov. 21. 07:00

Szia!

Megjöttem =) Most én küldök neked pizzát, házi, de sajttal töltött a széle, állati finom =)

Meg ment a kávé is =)

397. Michu (válaszként erre: 396. - Myrad)
2008. nov. 20. 14:55

Szia, szép napot Neked is!

Holnap tali:DD

396. Myrad (válaszként erre: 395. - Michu)
2008. nov. 20. 14:54

Hihi =)

Éppen ezt akartam mondani, h lassan eltolom a bringát, mert nem érek oda a rövidáruba...

Akkor puszi neked, kellemes délutánt, holnap meg várlak =)

395. Michu (válaszként erre: 393. - Myrad)
2008. nov. 20. 14:52

Ó, mindjárt megyünk:D

Ma megyek postára:DD

394. Michu (válaszként erre: 393. - Myrad)
2008. nov. 20. 14:52

Ezen majdnem mindenki átesik.

Bae mmondjuk a zenében kitartó, de a múlthét végén kitaláltam, hogy jó, akkor csináljuk meg Anyumnak a naptárt karira, akkor teljes erőbedobással nekiesett, de nem nagyon jutott egyről a kettőre. Tehát mikor befejeztem a dolgomat megcsináltam...

Azért én is mondtam neki, jó lenne ha nem adna fel dolgokat oly hamar.:DD

393. Myrad (válaszként erre: 392. - Michu)
2008. nov. 20. 14:47

Jah, meg munka... sok sok sok munka... =)

És ha valami nem megy, az már sz*r és nem csináljuk... ezt hallgatom nap mint nap... most ott tartunk, h megint abba akarja hagyni a táncot, de azért sóvárog, hogy szeretne táncolni, csak nem megy...

392. Michu (válaszként erre: 391. - Myrad)
2008. nov. 20. 14:43
Na épp ez a baj a gyerekekkel, mindent gyorsan akarnak és nem értik meg, hogy a kitartás hozza meg az eredményt.
391. Myrad (válaszként erre: 390. - Michu)
2008. nov. 20. 14:40

Jah... bár ha már így szóba jöttek, ma már lehet meg kellene őket etetni =)

De nem sok baj van hugommal, csak nem hajlandó belátni, hogy jól táncolni nem megy pikk pakk... mert hogy nekem már milyen jól megy, annyira nem lehet nehéz... de basszus, egyrészt nekem nagyon sok munkám van benne, másrészt kissé több érzékem van hozzá... de ez nem baj, én meg énekelni nem tudok...

390. Michu (válaszként erre: 389. - Myrad)
2008. nov. 20. 14:38

Na jah. Ismerős, gyerekek. Van is velük gond az tuti...

A tekik meg gondolom elvannak magukkal:DD

389. Myrad (válaszként erre: 388. - Michu)
2008. nov. 20. 14:35

Jah, én vagyok a nagy állattartó...

A hugom, meg két teknős, de az előbbivel több bajom van =DDDDDDDD

Most latin cipőt szeretne, mert nekem is van, és hogy abban könnyebb táncolni, mert tornacipőben nem lehet... mire mondtam neki, hogy nekem azért van magassarkúm, mert tornacipőben már megy =)

388. Michu (válaszként erre: 387. - Myrad)
2008. nov. 20. 14:32

Ki nem hagynám, mindenképpen beszámolok, gondolhatod:DD

Van valamilyen állatotok?

387. Myrad (válaszként erre: 386. - Michu)
2008. nov. 20. 14:25

Nagyon szívesen =)

Aztán majd meséld el, milyen lett =)))

386. Michu (válaszként erre: 384. - Myrad)
Ó, nagyon köszi a kedvességed:DD
385. Myrad
Na, azt írják, krém is van Ötker főzés nélküli... akkor olyan =)
384. Myrad
2008. nov. 20. 14:23
Nyah, kilestem, van Dr. Ötker is, na nem a belvárosi orvos, aztán annak van vlmi Aranka nevű pudingja, de nem ezt kerestem... megyek vissza túrni a netet, hátha =)
❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook