Unaloműző beszélgetések színhelye (beszélgetés)
Voltak... nem tudom, mi lesz belőlük, most úgy állunk, hogy sehogy, ez majd kiderül még...
Ha megyek, akkor van dolgom, különösebb tervek nincsenek, mint a házimunka, jah, meg a cipőhöz is venni kell sarokvédőt, meg talpemelőt...
Ha nem megyek, itthon takarítok ki, hímzek és tanulok, bár a táncboltba akkor is be kell mennem Pestre...
Húúúúúúúúúúúúúúú, brrrrrrrrrr, de hideg van itt... nagyon fázok... de lehet, hogy csak beteg leszek...
Amúgy spárgáznom kell, egyre égetőbb... ezért gyapálom magam annyit...
Neked mit a terveid a hétvégére?
Biztos jó lesz:D
Minek húzogatod a szalagjaidat?DDDD
Mondtam, hogy vigyázz magadra:D
Hétvégére már vannak terveid?
Mostmár én is eléggé ki vagyok:((
Mostmár csak kihúzzuk a hetet:))
Hát reméljük, már legalább holnap pihi lesz... =)
Nekem nagyon fájnak a lábaim, én most nem tudnék rohangálni =(
:(((
Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam ilyennel szolgálni:(((
Jó, hogy már csütörtök van, egész héten futkostam...
Drótot az adventi koszorúhoz, festéket a párom gyermekének tegnap említett képéhez és ablaküveghez fehéret és pirosat. Hát ennyi:DD
Nem, változás bejelentéshez kellett csekk. (céges)
=P
Mit vettél?
Milyen rendőrség? Nana... csak nem tilosban parkolt? =)
Bocsi, bocsi a főnökömnek kellett intézne dolgokat a rendőrségen aztán posta.:((
De közben voltam hobbyban is:DD
Meg, köszi =)
Párom azt mondta, hogy elméletileg az ünnepek miatt őrülnek meg az emberek, de nem hiszem... valami van a levegőben... szerencsére bnőmék kibékültek a kollégáékkal még nem beszéltem =)
Képzeld, ma a kolleganőm akadt ki hasonló okok miatt. Nem is értem.
Hétfőn itt láttam őket együtt az udvaron kézenfogva sétálni és az jutott eszembe milyen jó nekik. Mi a fene történik itt?
Köszi a drukkot:DD
Küldtem forró csokit. Megkaptad?
Na ezaz, én is, mindíg ezt hangoztatom:DD
Szokta mondani, hogy gondoljam végig, hogy mennyire fontosak lehetünk, hisz a Bea után is mindíg érdeklődik és engem is kérdez, hogy mi van velünk, ha tud jön és kisegít anyagilag ha szükségem van rá. Na ja, ez mind igaz és igen tuti nem tenné meg, ha nem szeretne, de nekem érzelmek kellenének illetve sok apró odafigyelés. Szerintem azon sokkal több múlik mint sokan gondolnák.
Na mindegy, egyenlőre legalább valamelyes haladásnak indult az ügy:DDD
Reménykedem:DD
Ez annyira jóóóóóóóóóóóó (pároddal a haladás)...
Én is ezt magyarázom a Cicámnak, hogy én is szerelmet vallok bárkinek... az igazi szeretet tettekben nyilvánul meg... nem feltétlenül olyanokban, amilyeneket ő tesz... ennek ellenére tudom, hogy szeret... vagyis remélem...
Akkor végképp nem értem, hisz nagyon fiatal Anyukád:D Nálunk generációs problémák voltak, vannak:((
Nem fölösleges, ha neked fontos:DD
Eltelt mint mostanában minden délután. Lassan, de talán haladunk a párommal is, hajnalban küldött egy sms-t, hogy szeret. Hát remélem így is van:D És folyamatosan azt hajtogatja, hohgy fontos vagyok neki, bár ezt még a tettekben nem igazán látom megvalósulni:((
Húha... 44, azt hiszem... igen, annyi.... =)
Szerinte egy fölösleges dolog... mármint a tánc... de igazad van, ez az én életem... =)
Neked hogy telt a délutánod?
A lényeg, hogy a saját életed éljed és majd megbékél vele Anyukád is idővel:DD
Én szurkolok, hogy úgy alakuljanak a dolgaid ahogy Te szeretnéd:DD
Mennyi idős Anyukád, ha szabad ilyet kérdeznem?
=DDD
Te nem ismered az édesanyámat... ő azt akarta sokáig, hogy a táncot is hagyjam abba... azon is ki volt akadva, hogy versenyezni akarok (az bizony nagyon sok plusz időtöltés lesz, de akkor már nem otthon élek majd, szóval...) ezek után ez... nem nagyon lesz boldog, az tuti...
Hú! Basszus, nagyon szép a cipellőd, mert ez mar nem is cipő:DDD
Ha kell hát kell, és ha még féláron sikerült hozzájutni külön gratula:DD
Nem hiszem, hogy Anyukád nem érti meg:DDD
Tánc naplómban meg tudod nézni, tettem fel róla képet...
Hát azért, mert nagyjából 2 hónapja vettem meg a mostanit és már vettem másikat, de most néztem meg, az a cipő boltból 20ezer, én 10ért vettem...
Szia!
Megjöttem:DD
Kávét megkaptam köszike, szaloncukit küldtem:DD
Mért ölne meg? Milyen a cipő?
Szia!
Én már itt vagyok, kávét küldtem =)
Képzeld vettem tegnap cipőt =) anyuék meg fognak ölni...
=)
Nyah, kellemes délutánt, lassan lépek =)
Szia!
Na, tényleg puszi:DD
Akkor holnap:D
Talán 500ft volt a keret.
Persze, ha messze van jobb a 100 ft-os bolt:DDD
Oksi, már várlak =)
Szia!
Neked is szép délutánt!
További ajánlott fórumok:
- Nem szeretem az olivabogyót, de beszélgetni szeretnék
- Van valaki, aki beszélgetne velem? Köszönöm!
- Van kedved beszélgetni? Csak úgy bármiről...
- Róbert Károly Magánklinika lombikosaival beszélgetnék
- Van itt valaki beszélgetni?
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?