Unaloműző beszélgetések színhelye (beszélgetés)
Nem, még ezt is profizmusnak hívják =)))
Most szombaton lesz Bea szülinapja, ugye?
Ezt nevezik profizmusnak:DDD
Képzeld én, hogy jártam. Vártuk szombatra a Bea keresztapjáékat. Hajnalban felkeltem, megcsináltam a tortát és gondoltam még sütök mellé kakaós sütit. Hát nem annyira sikerült ugyanis full leragadt az alja, úgy kellett kivakargatnom. Amúgy jó volt, de tényleg. Ki is takarítottam, mindennel kész voltam mikor hívtak, hogy mégsem jönnek mert feléjük szakad a hó. Először kikészültem majd úgy gondoltam nem baj, megcsinálok egy két képet meg a koszorút. 2 óra múlva felhív, hogy elállt a hó, jönnek.
Ja és kiraktam a kakaós sütit is amivel lekezdtek viccelődni, hogy kiskanalat adhatnék hozzá. Mondanom sem kell az fogyott el elsőként:D
Az jó, akkor igazán nagy sikert arattál:DDD
Ügyes vagy:D
hát, gyorsan eltelt, sokmindent csináltam, mindenféle hasznosat...
az nagyon vicces volt, csináltam fonottkalácsot, párom ódzkodott, hogy ne, nem kell, stb. aztán készen lett, na jó, majd megvágjuk, mondtam, hogy én megvágom most, mert kíváncsi vagyok, milyen lett. Iszonyú puha volt, megkentem margarinnal a végét, és megettem... de akkor vágjak már neki is... 10perccel később azt vettük észre, hogy elfogyott a kalács =DDD
Az tuti, hogy nem egyszerű, de biztos megtalálod a megfelelő megoldást:D
A te hétvégéd, hogy sikerült?
Jajj, tök elpirultam, azért ne dícsérj túl:D
A torta nagyon finom volt, mindenkinek nagyon ízlett, szívesen megkínáltalak volna:D
Hát igyekeztem, a mkházikóval nem vagyok elégedett..
Tényleg tetszik? Úgy örülök:DDDD
Nincs...
Véleményezés eggyel lentebb... lehet amúgy, hogy mégsem fog kelleni =) nem tudom mit olvastam ennyire félre és akkor melyik szakhoz kell a balett mindenképp?
Jajj, nagyon nagyon nehéz lesz bekerülni, bár jövőre nem is indítanak... azért jó lenne, ha sikerülne... most tartok a 2. évnél (tánc)... ahhoz, h az 5 év legyen... az még 3 év... addig elvégzem a Kandót... nagyon nem egyszerű ez =)
Várom a véleményezést:D
Köszönöm a teát nagyon fincsi lett:DD
Az jó, bár tényleg elég megterhelő lenne, de Te biztosan ügyesen vennéd az akadályokat:DD
Biztos jó könyv, nincs meg valakinek a környezetedben?
Hűűűűűűűűűűűűűűűűűűű, az anyját =DDD
Most összeszedem az állam... az a körkép.. meg a koszorú... és a grilland... meg a többi... a torta is nagyon jól fest, szívesen megkóstoltam volna =)
Még nem ért ide, de majd elmondom a véleményem =)))
Főztem banános teát, küldök mindjárt =)
Képzeld, azt beszéltük párommal, hogy ő nem bánná, hogy ha párhuzamosan járnék a két fősulira, bár az kérdés, h én mennyire bírnám =)
És találtam egy könyvet, Balett Lexikon, de antikon is nagyon drága =((( kíváncsi lennék, mit tud annyi pénzért...
Na, a képeket átküldtem, kíváncsi vagyok mit szólsz hozzá:DD
Nincs mit, ami igaz-igaz!!
mingyá küldök mail címet =)
Üzenem Beának, hogy köszönöm szépen =)))
És neked is köszönöm =)
A hétvégém viszonylag jól sikerült, mindent megcsináltam amit terveztem, de most olyan fáradt vagyok, hogy csak na.
Nagyon ari a farkasod, mindkettő nagyon jól néz ki:DD
Beának nagyon tetszett a két videod, ügyi vagy, azt üzeni:DD
Az ígért képek nálam vannak, hova küldhetem?
De édes vagy, köszönöm =)
Én harcolok a lustaságommal, hogy tegyek fel egy teát... eddig ő áll nyerésre =)))
Milyen volt a hétvégéd?
Képzeld, csináltam egy másik farkit is, a naplómban meg tudod nézni... =) szerintem nagyon jó lett =)
Szia!
Hát, én is itt vagyok:D
Forrócsokit küldtem:DD
Szia!
Megjöttem =)
Ha nem töröm össze magam a hétvégén, akkor biztosan =)
Puszillak!
Ó annyira ne írígykedj, hamarosan Te is hazajutsz:D
Minden jót kívánok a hétvégére:D
Hétfőn itt talizunk, legalábbis remélem:DDD
Na ez az =)))
Jó hétvégét neked is =))) (most amúgy irigykedek)
12:50 kor tiplizek mert megyek a Beáért. A kolleganőm marad mert még van melója. (ez van ha valaki folyton telefonál)
Remélem jól sikerül a hétvégéd:D
De ha már rongyosra táncoltad, csak kell újat venni, és így lesz miből:DD
Na és persze az sem mellékes, ha éppen cipő nem is kell lesz sok-sok pénzed csokira:DDDD
További ajánlott fórumok:
- Nem szeretem az olivabogyót, de beszélgetni szeretnék
- Van valaki, aki beszélgetne velem? Köszönöm!
- Van kedved beszélgetni? Csak úgy bármiről...
- Róbert Károly Magánklinika lombikosaival beszélgetnék
- Van itt valaki beszélgetni?
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?