Újratöltve :) (beszélgetés)
Köszike:--D
Voj állítólag dolgozik és most nincs gépe azért nem tud jönni!
de már nagyon nagyon hiányzik!!! Megszoktam nagyon hgy mindennap beszélünk...
RENDI VAGY !!!!!
gratuláltam már??ha nem akkor GRATU!
VOJVODINÁRÓL NEM TUDSZ VALAMIT??
ELTÜNT!
Szia Chris!
Köszi!!
Azon a linken amit bemásoltam
:)
SZIASZTOK!!!
Minden régi kedves ismerősömet szeretném megkérni,hogy szavazzatok a törpimre,ha nem nagy fáradtság!
Duncan, Chris,Brigibaba,Rekag,Inci,Mókica,Jojjo,Huszka,Sport,Vojvodina.....stb,stb!!!!
Előre is köszike!!!:)
a link:
Are voltam!:)
Remélem mindenki jól van!!:)
Pusza mindenkinek!!:)
neked mégtöbb: :PPPPPPPPPPP :-)
Képzeljétek el!
1 éves a gépem és a garancia lejárta előtt gondoltam kitisztíttatom!
Olyan helyen vettem, hogy kijönnek megcsinálják! hááát... nagyon jó, hogy kihívtam őket akkora de akkora por volt benne, hogy csak na csoda, hogy nem főtt meg saját levében!
De most megint jó csendes és gyors!
Szia!
Persze megnyugszok...:-DDD
Sziasztok!
Chris, örülök, hogy minden rendben van!!! Kicsit akkor most már meg is nyugodhatnál ám :D
:-DDD
Néha szórakózok most azzal hogy hanyat fekszek és akkor jól érezni a baba pocit.
Szasztok Ti csajok!
Jó sokat punnyadtam eddig idenemirásilag de most pótolom!
Örülök, hogy a Chris megnyugodott!
Pusza mindenkinek akinek jár akinek meg nem annak integetés meg egy ilyen mosoly: :-P
Köszi csajok!
Igen megnyugodtam:-D
És ahogy lefeküdtem a dokinál az ágyra megéreztem mekkora pupli van a hasamon:-D
Sziasztok!
Voltam dokinál. A baba már 6,6 cm aktív, szívverés tök jó. Doki nézegette kezét lábát mindenét. Nézte a tarkóredő vsatagságát 1,6 az tök jó. Csütörtökön megyek zuglóba genetikai vérvételre.
Sziasztok csajszik!
Boci várunk!
Chris téged is, nagyon!!!
haho csajok :)
jelenleg a balcsin vagyunk...holnap este indulunk vissza es penteken este valamikor erunk haza...
jovohettoljovok rendesen :)
Pusz mindenkinek
Sziasztok!
Csak beköszök és már megyek előszőr 9-re a védőnőhőz aztán kora délutánra a dokihoz. Biztos csak délután leszek. De majd mesélek!
Addig is szép napot mindenkinek!
Szép estét mindenkinek!
Chris gyere lécci beszámolni, ha végeztél a dokinál!
Igen tudom hogy így van!:-D
Aranyosak vagytok!