Újra együtt! (beszélgetés)
Hát a miénkre is!
Bár tegnap 3x is mondta, hogy üljünk bilire. Olyan édes, odavisz a bilihez nekem egy kisszéket, mikor már mindketten leültünk, akkor rámnéz és azt mondja: beszélgessünk. Édes pofa.
Persze a bilibe nem megy semmi, 1 perc alatt 5x kel fel róla minimum, utána vissza a pelus.
Timi kitartás, szedjél magne b6ot elvileg az jó, lehet én is kpróbálom, néha ideg sokkos vagyok én is,
Panga ügyes a fiad !!!!!
Igen Ani Martin ránézésre kis angyal, meg ahogy rád néz levesz a lábadról, de néha pár percre bele száll kis ördög.
Ez tényleg fantasztikus hír!! :) Nagyon ügyes kis fickó!!
Kíváncsi vagyok hogy én mikor fogok Nektek ilyesmit bejelenteni.Szerintem még várhattok rá egy darabig csajok! ;))
Van egy fantasztikus hirem:))))
Máté ma délelőtt szolt hogy: " Anya! ÁÁÁÁÁ" és mutatta a pelusát. Kérdezem bekakiltál, inti h nem. Kérdezem jön kaki, inti hogy igen. Szaladtunk hamar a bilire, és láss csodát, a pelusban semmi nem volt és a bilibe bizony ügyesen produkált:))! Úgy örülök, mint majom a farkának:D Eddig is volt h szólt, hogy ÁÁÁÁ, de akkorra már a pelusban is volt kaki.
Lassan-lassan csak megtanulunk "felnőttül" :))
Olyan büszke vagyok Rá, és Ő is magára, mert ahogy megdicsértem, hogy ügyes volt, azonnal mondta h Apa, azaz mondjuk el Apának is:)
Ja! Szonjának boldog hófordulót! :)
Meg Emmának is! :)
Mi jól köszi! A rosszat is dolgozom már fel,és mindennek a jó oldalát nézem.Legalábbis próbálom.:))
El is hiszem hogy elkerülöd.Végzetes is lehetett volna a tévedésük.Még jó hogy nem lett baj.Belegondolni is szörnyű!!!
Kitartás drága! sokszor 1 picivel is nehéz, neked meg ott van mindjárt 2.!!!
az is lehet te is csak fáradt vagy, és azért vagy esetleg "ingerültebb"!
próbálj valamennyit pihenni, tudom nehéz, és igaza van a csajoknak, fogadd el ha segíteni akarnak! azzal nem leszel semmivel sem kevesebb! És jut több idő a csajokra!!!
sok energia puszika!
Sziasztok csajok!
Timi fel a fejjel!Ez most természetes,hiszen még Szoni is kicsi,így biztos nem egyszerű 2 gyerkőccel.Viszont biztos vannak nagyon szép pillanatok amiből erőt meríthetsz,meg engedd anyósodnak is hogy segítsen,és nem legyen lelkiismeret furdalásod miatta!!!!Jól csinálod hidd el!!!
Köszi Kingus!
Jól vagy?Pocaklakó?
Csajok,szerintetek Szofinak ki lehet óvatosan szívni az orrát az orrszívó porszívóval?
Szörcsög néha.
Sziasztok.
Akkor ezek szerint nálunk is hamarabb kezdődött a dackorszak.Szonja már egy ideje nagyon hisztis,akaratos,harap...ááá,már ott tartok,hogy megőrülök,főlleg mikor mind a kettő sír egész nap!
Ma is már odáig fajult a dolog,hogy elgondolkoztam azon,hogy kéne valami dilibogyót szednem,mert ezt nem fogom bírni.Azt hiszem,hogy depis lettem!:(
Vagy csak a sírást nem tudom elviselni...
Vica én a vöröskresztbe vittem be a ruhákat.Olyanokat is vittem amik az enyémek voltak,meg Beniéből is vittem be olyat,amit el nem akartam tenni,meg nem volt kinek odaadni,de azért még,jóhordható állapotban voltak.Örültek neki nagyon.
Igen a családsegítőben is szívesen vesznek bármit!Kinőtt ruhákat,megunt bútorokat,élelmiszert...akármit!
Sziasztok!
Ruhapakolás témában én is érintett vagyok, igaz, még csak elméletben, mert egyelőre csak az elhatározás van meg.:)
Rengeteg olyan ruhát tárolok a szekrényekben, amiket már nem hordok, semmi bajuk nincs, csak már nem túl trendi, 10 éves darabok. Kidobni nem szeretném őket, ezért arra gondoltam, hogy valamelyik szeretetszolgálatnak adományozhatnám őket.
Ti tudtok erről valamit, hogyan működik? Simán beviszem, leadom és kész?
Valahol olvastam, hogy ha x évig nem volt rajtunk egy ruha, akkor azt már később sem fogjuk felvenni. Ez az x talán 3 év lehetett? Nem is emlékszem pontosan...
Így meg csak a helyet foglalja a szekrényben.
Ti mit csináltok a rég nem hordott ruhákkal?