Újra együtt! (beszélgetés)
Na meg még pohárból is szépen iszik!!!
Luca ha kevés van a pohárban,ha több-nem lacafacázik!Egybe begurírja.Nem gáz,hogy folyik ezer felé.Nem adjuk fel:)
Bilire nem ül,de úgy lovagol,mint ha rodeón lenne:D
Na jó,nehogy már a másfél éves Bencuska szobatiszta,folyékonyan beszélő,mozgásfejlődésében csúcsszuper,írni-olvasni tudó kisfiú legyen már!;)
Sárgulok ám:DDD
Nekem rémálmom,hogy másodjára ikertehes leszek!:S
Nincsenek ikerek a családban,de ha meglátok egy ikerbabakocsit toló anyukát,mindig összeráncolom a homlokomat:S
Amúgy sajnálom a ruhákat,de ahogy mondod biztosan nem fogok felvenni már többet egy 10 éve divatjamúlt inget vagy szoknyát.Tudom magamról.
1-2 azért most is megmenekült:) Mert,hogy jó lesz majd szülés után,ha nem férek bele a 26-os nadrágjaimba(ami nagyon valószínű:S),vagy meghagytam itthonra a homokozóba jó lesz.
na akkor a Te fiadat váltotta az én Bencusom!
Puszika!
Szia Vicus!
Én úgy 3 évente szoktam nagyobb mennyiségű ruhától megszabadulni.Egyre több a nevelőszülő kisebb nagyobb gyerekekkel.Kimosogattam a ruhákat,hogy ne legyen szekrényszagú és elvittem nekik.Anyu mondta,hogy örömmel válogattak benne a szülés és gyerekek is.
Én úgy tudom,hogy a szeretetszolgálathoz csak be kell adni a ruhákat.
:)Egyem meg a szőke buksiját:)Hááát' tényleg időben elkezdte,de talán így hamarabb túl lesztek rajta:)Én egy türelmes ember vagyok,de katica Luca próbára tesz:)
Éppen a másik fórumon írtam a lányoknak,hogy emlékszem amikor a főiskolán áhitattal hallgattuk az idős pszichológus Erzsike néni tényleg érdekes előadásait a dackorszakról és jegyzeteltünk oldalakat.Szegény azóta már meghalt.Se férje,s gyereke nem volt.Akkor olyan használhatónak tűnt a ledarált szöveg,amit gondolom évről évre ugyanúgy adott elő minden évfolymnak:)
Ha tudta volna mi is igazából a dackorszak!:)
Sziasztok:)
Jajj Ani pont a te naplóbejegyzéseddel zártam az este és arra gondoltam,hogy a legszebb időszak eddig pont az a másfél évesség volt:)Már tudott járni,intézte az ügyeit egész nap,leste a kéréseimet és örömmel teljesítette.Most meg úgy kell begörbítenem a derekát,hogy lehajoljon az előző pillanatban lehajított szalvétáért:DDD
Bence egy szuper pasi!Korához képest nagyon fejlett beszélőkével rendelkezik.Szerintem joggal pályázhatni Lilien kezére:)
Persze csak Zsoci apu beleegyezésével;)
Martin nekem se sokat ül a bilin, de még ráér, jön a jó idő akkor könyebb lesz, a védőnő azt mondta h kb 18hós koruk körül érnek meg rá.
Nekem Martin 1hete olyan szépen eszik kanállal, nem is kell segítsek neki,
Ani ne aggódj, jön majd magától a dolog, én se erőltettem, egyszer csak kérte a kanalat és evett nem játszott.
nekem martin 1 órája alszik,
Nekem is mennem kell csajok,felébredt Bencus!
Puszi mindenkinek! :)
:)))
olyan sokat lehet rajtuk nevetni
Nóri is nagyon hamar felpattan.
Én nem hiszem, hogy valaha us szobatiszta lesz.
még akkor sem szól, ha kakált, csak látom, hogy nyög.