Újra együtt! (beszélgetés)
Örülök, hogy egy gonndal kevesebb! :) Remélem, így marad!! :)
Én szeretem anyósom, mindig zerettem ezért is viselt meg, mikor nem éreztem ugyanezt én is.. Aztán elköltöztünk és minden jóra fordult, mint a mesében. Bencét halálra kényezteti a finom főztjeivel, mindig tisztán hozom haza az összes ruhát, amit egy hétvége alatt csinál (egy darabot sem küld haza használtan..). Nem tudom, Lilit mikor tudom majd rábízni, mert azért ahhoz messze vannak, hoyg csak leadjam, és majd v.mikor érkezem érte... Pedig most nagyon jól jönne pár óra pesztra!
Jó reggelt!
Centrumot.
:-)...
Ha beleondolok, hogy egyszer mi is anyosok leszunk......:-)))..ez pont most jutott el az eszemig..:-)
Ehez en is hozzaszolnek...:-))).Potolom a viccet egy masikkal:-)Avagy kettovel:-)
-Mi az: anyós a sósavban?
- Oldódik a probléma.
Milyen a 2009-es anyósfrizura divat?
- Kétoldalt lefésülve, középen baltával elválasztva
Ilchikem...a rizses gyumi lement de ugy vettem eszre, hogy kakaugyben nem tett jot...ezert varok...s meg teszek egy probat...de amugy nekem is izlett:-))
Nekem már csak minimálisan hullik, viszont tele van a fejem babahajjal.:)
Én kb. másfél hónapja szedek vitamint, utána maradt abba a hullás.
:DDDDDDDDDD
Hát ez K... jó!!!!
Durva anyós vicc, de leírom!
Miért kellenek lyukak anyós koporsójára????
.....
Hogy a kukacok ki tudjanak jönni hányni! :D
Petra, Kinga! Köszönjük a hófordulós köszöntéseket!
Egész nap nem volt netünk és tv-nk, így sétáltunk meg csavarogtunk, szerintem vagy 8 km-t simán sétáltam :) Olyan jó, hogy ilyen szép idő van!
Melyiket vettétek?Milyen a mintája?Remélem szeretni fogja Lili.Emma eddig aludt benne jórészt, most már le sem dől...ül, vagy éppen áll, mert leér a lába.Nem bánom, mert nem helyezkedik nagy súly a kis tappancsokra, tartja a hinta.
Már a babakocsiban is csak addig fekszik, míg fel nem ébred.Mikor álmos, nem ül fel, de amint felébred, már ül (vagy ülne) is...Asszem alvásidőben benn kell maradnunk.Csak az a bajom, hogy akkor meg alig játszik, mármint ha 4-5 körül megyünk ki.Nehéz ügy.
Az enyém hullik!Bár én még szoptatok...
Vitamint nem szedsz?
Csajok,nektek hullik még a hajatok?
Az enyém iszonyatosan,már nagyon unom.
Minden tele van a hajammal!:(