Újra együtt! (beszélgetés)
Na,akkor ide is írom:
HURRÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez a legszuperebb hír!!!!!!!:))))))))))))))
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....tudtam, tudtam, tudtam...:-)))))))))))
Szoritok Petrus, hogy minden Ok legyen:-)
Sziasztok!
Mit szóltok??? Olyan boldog vagyok, végre a nővérkém is boldog lehet!!!!!
Sziasztok!
Nincsen időm visszaolvasni, de...
Van egy 5 mm-es szabályos petezsákom a méhemben, ott, ahol lennie kell. Kb. 5 hetes terhesség, szikhólyag és szívhang még nem látható. Volt egy kis barnás folyásom, ezért bementem a kórházba a rendelésre, a doki azt mondta, hogy semmiféle vérzésre utaló jel nincsen. Nem írt fel semmit, de mondta, hogy ha hazajön a dokim a szabiról, akkor menjek hozzá mihamarabb.
Koszi Ani:-)..igen..most, hogy mondod...mintha nemreg lett volna:-)
Hmmm...en is varom mar Petrust....gondoltam ra sokat:-).Remeljuk, hogy jo hirekkel szolgal majd nekunk:-)
Kinga! Most van az évfordulótok? Úgy tűnt hogy most volt nemrégen...gyorsan megy az idő.:) Boldog házassági évfordulót! Ünnepeljetek jól!;)
Petrus vajon miért csigázik??????? Én már olyan kíváncsi vagyok!
Sziasztok.
Még nem volt időm visszaolvasni és naplózni sem!:(
Jól van mindenki?
Jó reggelt!Vagy mi! Á már dél is elmúlt...Na nem most keltem ám!
Remélem mindenkinek jól telt a húsvét!Én majdnem halálra ettem magam...:S Mentségemre legyen hogy a nagyrésze nem hízlalt! :)
Petrus! Várunk a hírekkel!!!Tessék jönni!Remélem nincs semmi... (És akkor van!)
Sziasztok!!!!
Szép Húsvétot Nektek is-kirándulással,vendégvárással,együtt a Családdal!!!Sok locsolkodót nem kívánok holnapra:(((
Nálunk Apa persze ügyeletes-így csak holnap tudunk örülni egymásnak:(
Sziasztok.
Én is kellemes húsvétot kívánok mindenkinek!!!
És kevés locsolót!;)
Sziasztok!
Mostanság nem nagyon jöttem, szintén időhiány!
Mindenkinek Boldog Nyulat kívánok! :)
Drága csajszikák!
Jön a hétvége,nem tudom leszek-e és Ti is lesztek-e,de ezúton szeretnék mindenkinek nagyon boldog húsvétot kívánni!
A kislánykáknak sok locsolót, a kisfiúknak meg sok tojást(és egy kis pénzt)!
Petruskám drága!
Tessék már pozitívan hozzáállni!!!!!!!!!!!!!!!!Nem most kezded Te sem,így tudnod kell,hogy a mensis és a babás tünetek csaknem egyformák!Egy kivétel van,a piroska,de az eddig nem jelentkezett és NEM IS FOG!!!!!!!!!!Tessék így hozzáállni!Már egyszer bebizonyítottad,hogy pikk-pakk teherbe tudsz esni! Így legyen!OKÉ???? ;)
Sziasztok!
Kinga, köszönöm a gólyát, meg a drukkot, meg a jókívánságot. :) Bárcsak! Még bizakodom, de szerintem ma, legkésőbb holnap meg fog jönni. Annyira egyértelműek a jelek...
Ani, szerintem a tornázás mindenképpen egészséges, termel egy csomó endorfint, amit így nem csokievéssel termeltetsz meg, jobb lesz a kedved is.
szia...hat kerlek szepen ..mi merre hany meter?
Mindenkinek annyi amennyit szeretne...:-)))
Konkretabban?
Sziasztok lanyok...
Idohiany....de bekukk...:-)
szep idok vannak...ha ido akad akkor inkabb kint lofralunk naphosszat manoval:-)
Fogyozas...en errol mar nem irok semmit....anyos mellett keptelenseg...olyan fini hazi sutiket csinal majdnem minden nap, hogy ember legyen a talpan aki megallja eves nelkul:-)))).Ez van....
Petrus....nallunk annyi a golya mostanaban...kuldom feled is....nagy nagy nagy szeretettel:-)))))Kivanom, hogy minimum 10 honapig ne legyen " megjon erzesed"..:-))..legalabb addig...aztan sebaj, ha majd "ugy" szoptatsz:-)))))