Újra együtt! (beszélgetés)
Sziasztok!
16. betöltött hét után.
Ja hogy Te kutyultad el!!!! :DDDDDD
Ez a kismamasággal jár.Legalább is én nagyon szétszórt,feledékeny,szórakozott kismami voltam.:))
Igaz a kórházban is elkutyultak pár véreredményemet,pedig Ők nem voltak kismamik...:))
Sziasztok!
Tötyi gratula!Nyugi rendben lesz minden!!! :))
Petrus! Azért durva hogy elkutyulják az eredményed.Bár nem is tudom miért csodálkozom...:S
Afp a 16-dik héten van.
Sziasztok!
Tötyi, gratulálok! Ne aggódj, két hét múlva lesz már szívhang is.:)
Tegnap voltam EKG-n, minden rendben van, de az eredményt elkutyáltam valahova (pár óra alatt, heh). Mehetek vissza... A vizeletem értelmezhetetlen, vagy kevés volt, vagy nem volt jó, mert nem az első volt aznap. A vérvételemben vannak eltérések, azt ma megmutatom a háziorvosomnak.
Nem emlékeztek, hogy hanyadik héten kell menni AFP-re?
szia
nagyon nagyon gratulálok, biztos minden rendben lesz,
Gratulálok Tötyi a kicsihez.
Nyugi biztosan lesz már szívhang is, és most már nem lessz semmi gond a kicsivel sem, és a terhességeddel sem.:)
Sziasztok!
Mindenkinek koszönöm a szorítást aranyosak vagytok!!!
26x11mm-es petezsákban élő embrió.
Terhességihét 6.
Egyenlőre csak ennyi szívhang még nem volt 2 hét mulva kell mennem uh-ra.Akkor már lessz szívhang is:-))(Remélem)
Sziasztok!
Én amikor meleg van akkor egy napozót adok csak Flórára meg esetleg egy vékony nyári takaróval betakarom a lábát, nehogy esetleg fázzon.
Nekunk ebbol a szempontbol szerencsenk van...van amikor futeni is kell olyan hideg van bent.Most pl.18 fok van Mate szobajaban legkondi nelkul..de jobban szeretem igy.....mert inkabb alszik halozsakban nyugisan mint leizzadva.
Egyebkent az o szobaja es a mi halonk a leghidegebb.....nyaron mindenki odamenekul:-).Telen meg a legmelegebb.....nem tom miert.De jo ez igy:-)
Vagy valami olyasmi!:)))
A meleget én sem bírom!
Szonjának is melege volt szerintem éjjel,nagyon nyugtalanul aludt.Nem tudom,hogy miben altassam majd ma.
Sziasztok
Drukk Totyikem:-)
Timi...most olvaslak..babaprojekt:-))..de jooooooooo:-)
Ani..ezt a dog meleget nemcsak a kismamak hanem mindenki mas nehezen viseli:-(
Vicat en is elolvastam:-)
Sziasztok.
Aha,én is elolvastam,jó lett nagyon!
Igazából nem vagyok szomorú amiért megjött.Ebben a hónapban védekeztünk,csak egyszer volt egy kis baleset a gumival...és pont középidőben.
De ebben a hónapban már nem fogunk védekezni,mert Szonjára is 2 évet vártunk.Ha most elkezdjük akkor talán egy éven belül sikerül megfogannia a kistesónak!:)
Tötyi,nagyon szorítok!!!
Sziasztok! :)
Tötyi megy a drukk!!Talán már úton vagy a doki felé...várjuk a beszámolót! :))
Timi! Sajnálom...
Petrus! Én is nehezen bírom a meleget,pedig nem is vagyok kismami.Csak nektek ilyenkor nehezebb.Tapasztalatból tudom.Én is nyűgi voltam mindig a melegtől.Mondjuk most is az vagyok.:))
Vicusnak kész a szüléstörténete.Olyan szépen leírta.:))
sziasztok
Drukkolok és szorítok neked Tötyi holnapra.
Szia!
Látom letelt a mai nap.
Szia!
Lemaradtam valamiről?
Ha tényleg babát Szeretnétek akkor nagyon sajnálom,hogy nem jött össze de majd szorítok a következő hónapban.
Jó időtöltést:-))
Sziasztok!
Hát nem lesz tesója Szonjának,ma megjött.Majd talán a következő hónapban!;)
Puszi,megyek sétálni a lánnyal.
Szia!
Köszönöm:-)
Nincs senki?Biztos mindenki kint van a jóidőn
Én szorítok!!!
Sziasztok!
Szia!
Én jól rendesen ki aludtam magam éjszaka is és reggel is.Még elég jól remélem ez később is így marad.
És ti?
Sziasztok! :)
Kismamik hogy vagytok? Hogy viselitek a meleget?