Újra együtt! (beszélgetés)
Képzeljétek el ma háznál voltam hajat csinálni és van ott egy 3 hónapos pindur!Mondta az anyja, hogy fogjam meg.Meg fogtam és egyfolytámban csak bújt.Azt mondta az anyukája, hogy lemeri fogadni, de baba van velem.És azt érzte Timike.
Mondtam neki ez hülyeség szerintem!!!
Igen, megyek holnap. Persze nincsen sok kedvem, de soha nem is volt... Három és fél hónapot ki lehet bírni.
A meleg miatt jobban aggódom, baromi sok az a 35 fok, amit jósolnak. Ha olyan lesz, mint a mai, akkor az nem gond, ha nem tűz a nap, akkor ki lehet bírni.
sziasztok
örülök h petra és tötyi jól vagytok, azért jó h ma nincs az a nagy meleg amit ígértek.
manókám a hétvégén lázas volt, jön a második foga, de aztán tegnapra már nem volt láza és jó kedvű lett. vettem neki chamomillát is és már nem rág annyit. meg nem sír fel olyan sokat napközbe, most pár napja hátrafelé kúszik.
Szióka!
Hányingert eltekintve jól vagyok.
próbálok de most nálunk nincs olyan nagy meleg csak néha süt ki a nap.
Ti jól vagytok?Hogy telt a hétvége?
Sziasztok csajok!
Remélem mindenki jól van!
Petrus holnap meló? Vigyázzatok a nagy melegben!Te is Tötyi!
Na igen mindenki arra vágyik,hogy semink ne fájjon a terhesség alatt mint ahogy én is.
Eddig vágytam rá és persze most is szivesen viselem mert így tudom,hogy minden rendben van.
Tudom, hogy természetes, de azért jobb lenne, ha nem fájna. ;)
Hú, nagyon átérzem. Pár hete még én is dögrováson voltam.
Örülök,hogy jól vagytok:-)Ez természetes,hogy fájdogál a hasad de a magnézium biztos segít legutóbbi terhességemnél nekem is használt igaz én 3x1-et szedtem de ezt az orvos írta elő.
Egyenlőre szenvedek hányingerem van és álandóan éhes vagyok.Kezdek bizonyos szagoktól undorodni és nem bírom az utazást ja és kegyetlenül álmos vagyok.Laci csak nevet rajtam:-))
Jól, köszönöm. Nő a gyermek,vele együtt a méhem is. Tegnap reggel majd leszakadt a hasam, így elkezdtem adagolni a magnéziumot. Egyelőre napi egyet, aztán majd meglátjuk.
Te hogy vagy?
Sziasztok!
Zizi, mi Almádiban leszünk, az csak egy ugrás Kenesétől.:)
Kitsibots, én a fer14-et nem ismerem, de a macáról csak jót hallottam. Szerintem az segíthet, és az sem árt, ha Te is szeded.
Köszi!
Mostanában túl ügyes is!Legalábbis Ő azt hiszi! :DD Nagyon vakmerő fiúcska.Az anyja idegeivel játszik néha. :DD