Újra együtt! (beszélgetés)
Sziasztok.
Boldog névnapot Aniták!!
Köszi csajok!Nagyon aranyosak vagytok!!
Puszi mindenkinek!!:)
Sziasztok!
Ani, Maci boldog névnapot nektek! :)
Maci, Neked is :)))
(bocsi, hogy az előbb kimaradtál, én nem tudtam, hogy Anita vagy)
Boldog névnapot minden Anitának!!!
Sziasztok!
Sziasztok
Boldog nevnapot az Anitaknak:-)
Jó reggelt!
Boldog névnapot az Anitáknak!:)
Köszönöm szépen!!
Macinak is ma van,Ő is Anita,így Isten éltesse Őt is! :))Megy a puszi drága! :)
Petra én is 1-1 gyümit kb 3 napig kostóltattam, aztán jött más, aztán én is úgy csináltam h kapott alma krumplit, barack krumplit, aztán répa krumpli, alma répa krumpli, paradicsomos krumpli, aztán husit is tettem bele, aztán kapott szilvát de azt üvegeset, mert amit én csináltam abból az nem ízlett, de minden más igen, meg a sütőtök se ízlett neki sehogy ,
én úgy csináltam h a szűrőn nyomtam át főzés után a dolgokat h ami pufaszt vagy ilyesmi az ne menjen bele, mert ugye azok fent maradnak a szita tetején, meg a husiból is a szálkák és nem bántja a pociját.
Len vagyunk anyunál, egyik ismerősöm lehozott minket ebbe az esőbe, de ez nem az én napom, még jó h ő vitt le minket a tanács adásra, ugyanis elköltözött a védőnőtől a rendelőbe ami a misszióba van. ááá ha gyalog vagyok az jó lett volna:( Aztán ott nincs pelenkázó se semmi, pluszba az ajtóba van a rendelő jön be a hideg:( hiába van időpont tojnak rá. a doki futószalagon vitte a gyerekeket, le se mérte semmi, megnézte a torkát, inekciós és ennyi, ááááá ki vagyok, megkérdeztem h a kullancs elleni oltásra mit mondd, nem ajánla csak 2 évesen, addig ne vigyem olyan helyre, jah már mindnehol van kullancs, mondtam nekik, sokat mászkálunk, jó akkkor 1 hónap múlva menjünk vissza, kukiját se nézte meg, fel se tudtam öltöztetni bent Martint, sírt szegény, de a dokinak egy kedves szava sincs hozzá. csalódtam benne is, most megpróbálok vissza menni az előző dokihoz aki a régi gyerek orvosom, remélem vissza fogad. mert ki vagyok kissé. Ez a bánás móüd durva, fizetni meg nem fogok, mert borítékot tolni h kedves legyen :(
Majd felhívom a védőnőt h elmehesünk hozzá méreckedni. nem értem mért tették át a tanács adást onnan,
a bárányhimlő elleni oltást akarta rámsózni, de az nem érdekel, nem fogom minden ellen oltatok.
Én is 1 hétig adtam eleinte mindent, de szerintem felesleges. Tényleg elég a 3 nap egy fajta gyümölcs kóstoltatására.
Én először végigmentem az ilyenkor adható dolgok repertoárján, aztán elkezdtem őket főtt krumplihoz keverni. A főzőlével hígítottam a megfelelő állagúra.
Én pl. később sem kevertem mindenfélét össze, csak 1-2 dolgot a krumplihoz, hogy szokja a gyümölcsük, zöldségek eredeti ízét.
Attól meg ne félj hogy túleszi magát.
A mennyiség növelésével kevesebbet fog szopni, aztán egyszer csak nem kínálod meg cicivel, hanem pl. vízzel szomjoltónak...és így ki is váltassz majd egy étkezést.:)
sziasztok
TÜNCI BOLDOG NÉVNAPOT!!!
Tötyi drukkolunk mindenhez!!!
csajok később jövök mesélek, kiakasztott ma a doki, voltunk 18hós szurin,
Tényleg, június van.
Tünci, nagyon boldog névnapot!!!!!!!!!!!!
Igen:)
A postást várjam vagy nyissam az ablakot?
Jól mondja Ani, Petra!
Ha adod 2-3 napig az egyiket, utána már adhatod a következőt, nem kell közte várni.
Eleinte szerintem ne kavard, mindent kóstoltass meg vele magában.
Sziasztok lányok:)
Köszönöm a drukkot:)
Már csak egy kis elhatározás kellene,hogy elinduljak a dokihoz:S
Sziasztok!
Petra és Benivel mindent egy hétig kóstoltattam és nem kevertem eleinte a kajákat.
Vagyis mondjuk egy hétig kapott almát,következő hétensütőtököt,aztán ha egyiknél sem volt gond,akkor kevertem.De ha mondjuk az almánál nem volt gond,akkor szerintem keverheted a következővel.
Ha meg nagyobb mennyiséget eszik,akkor esetleg utána már nem kér cicit,de túlenni semmiképpen nem fogja magát szerintem.
Jáj, ez a hozzátáplálás... Vannak ám kérdéseim.
Az mit jelent, hogy az új alapanyagok bevezetése között 2-3 napot kell hagyni? Ha mondjuk tegnap-ma-holnap kap almát, akkor utána azonnal jöhet a barack, vagy onnantól kell várni 2-3 napot?
Ha új alapanyagot vezetek be, akkor az legyen egykomponensű, vagy keverhetem azonnal olyan alapanyaggal, amit már kóstolt, és nem volt tőle baja? Pl. alma, krumpli...
Ha már nagyobb mennyiséget eszik, és utána szoptatok is, akkor nem fogja magát túlenni?
Jó reggelt!
Az ultrahang biztosan orvos- és gépfüggő, BÁR a dokimnak a magánrendelőben elég rossz felbontású gépe van, és azon bizony látszott a köldökzsinór tökéletesen, és Barni súlyát 50 gramm pontosan megsaccolta. Mondjuk lehet, hogy csak szerencséje volt. ;)
Még eddig Grétinek is jó az alvókája.
Ő este 21-21.30-tól reggel 8.30-9.30-ig alszik.
Nappal 2-3 órát.