Újra együtt! (beszélgetés)
Most hogy mondod..tenyleg ..budos nincs de a malackak nyugisan es jol ereznek magukat:-)))
Aaaaaa.kozben beugrott...volt amikor budos is volt.....:-)))) Nem kacagni.....le se irtam a naploban....mert nem akartam..apa cserelte az ifjut...szulinapomkor....hat a kaka nem kis mennyisegu volt de valami miatt inkabb kint mint bent volt...a pelushoz viszonyitva....:-)
Ugy vettem eszre, hogy elosozr sz*r szag csapott meg..aztan magamon lattam..aztan a fiamon..majd az agyon..s gyakorlatilag mindenhol:-)
Nahh???
Kakatema lezarva:-)
Sziasztok!
Mizu erre?
Porra visszaterve...amiota elkoltoztunk mintha tobb lenne, pedig a 9-iken lakunk.Szerintem ott a "bibi" hogy sokkal tagasabb, jobban bejon a feny es jobban latszik minden sz*r.UGY AHOGY ZIZI IRTA...A NAP TELJES EGESZEBEN BESUT..SZINTE EGESZ NAP..nagy ablakok..hattttttttt....egy kis por is meglatszik.Lehet valasztani..soteteseg es nem takaritas(ha mar ugyse latszik) vagy feny es mindennapos suvickolas:-)
Brigi..a tornado jelenet ismeros:-)).Porszivozok..jon az urfi..egy darab kekszel csodakat muvel..mindenhol..ugy nez ki a haz mint egy disznool:-)
Sziasztok!
Nálunk is állandóan por van, pedig nem a belvárosban lakunk, és műanyag nyílászáróink vannak. Letörlöm, és szinte azonnal visszaszáll. Ez van.
Barni szunyál, aztán megyünk be apájához. Betömik a fogamat, amitől totál kivagyok. Nevetséges ez a fogorvos parám, de nem tudok mit tenni ellene.
Sziasztok!
Én tegnap mosógépet takarítottam, szét is marta a kezemet a domestos. :( De legalább hófehér lett és csillog villog. :)
Nálunk is mindig por ül mindenütt, mert a szellőztetésnél sajna bejön a por és a laminált parketta meg szinte mágnesként vonzza. :S
Sziasztok!
A takarítás nalam is mindíg fontos mert a fiam alergiás a háziporra.8Most a hűtő vár rám igaz még nem olvadt le:)
:)De minden poros és ha besüt a nap és pont vendégeim vannak leég a bőr a képemről:S
Nem tudom mindenütt ilyen nagy por van e vagy csak nálunk?
Sziasztok
Zizikem..annyit irsz a nagytakaritasrol, hogy kezdem elszegyelni magam:-) En ossze szoktam csapni, porszivozas, felmosas..pikk pakk elpakolok s evvan:-)
HUUU..ritkan jon ram a nagytakaritasi laz.Nagyon ritkan.
sziasztok! Bencus is alszik, bár a reggeli tejcsit már megitta!
10-re megyek a dokihoz, remélem tud valamit kezdeni velem!
Sziasztok! Hogy vagytok?
Én nagytakarítok ma is. Már nagyon unom, de talán ma már végzek. Ablakokat is kellene pucolni, de addig nem vagyok hajlandó, amíg a mellettünk lévő építkezésről el nem húz az összes kőműves! 1. állandóan lesnek, ha kint vagyunk az udvaron 2. porolnak