Újra együtt! (beszélgetés)
Akkor lehet, hogy tényleg az csattogtatta ki.
Nálunk most van orkán erejű szél és van vagy 16 fok :(((
Sziasztok!
Itt is kisütött. Megyünk a doktornénihez. Lucát vissza kell vinnem. Egy hete tele lett a háta és a hasa pöttyökkel. A tejre gyanakszom. Most kezte inni a bocitejet.
nálad !! na de nálam?
bár ha pici babát látok, szeretnék újra terhes lenni, de amúgy már nem.....
na ezt jól megaszondtam!
Sziasztok!
Süt a napocska!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Most néztem a híradót és azt mondják, hogy hétvégétől visszatér a nyár, jövő héten már 26-28 fok lesz és NAPSÜTÉS!!!
Sziasztok!
jobbulást a betegeknek!!
Az idő egyszerűen kriminális!! teljesen ki vagyunk már akadva mi is!! az még hagyján hogy az udvaron nem tudunk játszani, de már sétálni sem tudunk menni??????? mit ártottak ezek a gyerekek ?????? Nyári szünetben szobafogság? :((((((((
Na ilyet ne is mondj! Tééél???
Sírok!!!
És tudjátok az a legdurvább, hogy tegnap volt Iván napja, amikor is az évben legtovább van világos. Mától minden nap egy tyúklépéssel korábban sötétedik- azaz közeleg a tél. És még nyár sem volt...
Most akkor ki mi sivatagosodik el?
Már febr.-tól várjuk a jó időt, de eddig még nem sok részünk volt benne, aztán lassan itt az ősz!
Gáz nagyon!:(
Nem tudom mi a bajotok az időjárással!
Amikor olyan csodás, szép MELEG nyári napjaink vannak!:D
Dettó, de engem nem is érdekel a bili téma, amíg Gréti hajlandóságot nem mutat iránta.
Annyit azért megteszek, hogy sokszor elmondom neki, ha alkalom nyílik rá, hogy a bilibe kell kakilni és pisilni.
Én is váltottam már vele néhány levelet.
De látom már írt ide is, így most már kijelenthetjük, hogy visszatalált az elveszett báránykánk!:D
Sziasztok!
Hogy nehogy engem is hiányoljatok, gondoltam beugrok egy kicsit:)
Felénk zajlik az élet, a büdös kölkök olyan hisztisek, hogy csak na....
Pohárból ivás elég jól megy Máténak is. A kanállal evés még hagy némi kivánnivalót maga után:P
Mindennek eljön az ideje, ezt el kell fogadnunk:)
Remélem az idei nyárnak is, mert már borrrrrrzasztóan unom ezeket az esős napokat!!!