Újra együtt! (beszélgetés)
Jajj, ne is mond! :( Akkorára feldagad Lilinek is, komoylan mint fél tyúktojás. Hatalmas udvara lesz! Mindig fújjuk, és itthon is kergetjük őket, de csak-csak megcsípik. Éjjel sokszor fel is sír, hogy "biszket" :( "Meszelővel" kenem neki, akkor azt hiszi, piszkos és mosakodni kell, ma veszek újból Fenistilt. Úgy sajnálom őket!
Szemét dögök, nekem fele annyi csípésem nincs. Persze, mert jó kis puha bőrük van.
:DDD
Még a múltkori hőségben jöttek elő a pöttyök!!! 2 hete. Hawaii mi?:D Jó is lenne...
Na csicsi.
Luca eddig megúszta a csípéseket. Ha támadnak, akkor bejövünk. Ha betéved egy azt is azonnal levadászom!
Lányok, ti hogy álltok a szúnyogcsípésekkel?
Mármint a csöppek.
Grétit folyton összemarják.
Sosem volt még ilyen nyarunk, hogy ennyi szúnyog lenne.:(
A lakásba mondhatni sosem volt eddig.
Micsoda????????????????
Tüncike azt itt van Zalában tőlünk nem messze!!!!!!
Mikor mentek pontosan? Megbeszélném Krisztiánnal és mi is leugranánk fürdeni!!!!!!!!!!!!!!!
Köszi az infókat Réka!!! :)
Amúgy mi is lehet hogy majd csak ősszel vagy télen megyünk,mert nem biztos hogy Zsolti kap szabit,addig meg marad a strandolás.Persze ha lesz strandidő.
Sziasztok!
Nálunk ma gyönyörű idő volt, 25 fok és napsütés. :)
Mi tavaly januárban voltunk Kehidán 5 napot. Olyan szobát foglaltunk ahol volt egy kis külön zugja Flórának egy rácsos ággyal és egy pelenkázóval, meg volt még bent egy heverő is, tényleg pici, de arra jó volt, hogy Flórát ne zavarjuk a tévézéssel. A kajával én nem voltam elégedett, sem a mennyiséggel, sem a minőséggel, remélem azóta változtattak rajta. Ma az uszi és az élményrész nagyon jó, de sok helyre nem lehet bemenni gyerekkel (pl gőz és szaunarész). A kinti dolgokat január lévén nem tudtuk letesztelni, de nagyon jónak tűnt belülről. :))
Melegkiütéééés? Hol szedte össze életem? Sutyiban hawai-ra jártok? :)
Örülök nagyon, h nem tejci! Az tartósabb lenne! Hurrá!
Ott van Karostól nem messze, és még sosem próbáltuk. Voltatok már?
Mesélj, ha igen, hátha meghozod a kedvem! Most nincs még hangulatom hozzá. Nyűgnek érzem az egész nyaralósdit, viszont Zsoltival már nagyon nagyon lepattannék pár napot. Csak kettecskén. Persze a strandolás marad a gyerkőcök maitt, ha visszatér a jó idő (visszatér?? még nem is nagyon volt..) akkor biztos másképp látom én is.
Tudnál esetleg priviben küldeni róla pár mondatot?Ilyenek érdekelnének,hogy mennyivel előtte kell szállástfoglalni,mennyibe kerül (gondolom hárman mentek),milyen az ellátás...ilyesmik.
Mi is tervezünk egy wellness hétvégét valamikor.Csak még az időpontot nem tudjuk,meg az uticélt.:DD Magyarán még nincs terv,csak annyi hogy menni kéne valahova augusztusban.
Köszi ha szánsz rá egy kis időt! :)
Sziasztok!
Niki Lili jobban van?
Sziasztok!
Remélem, nem hosszútávra szól, elég, ha még egy picit vártok vele, és majd nagyobbacska korában újra ihatja. Én szomorú vagyok, hogy Lilien ha csak beleszagol, megy a hasa és hőemi lesz :(( Tejitaltól szintúgy, csak HA-s tápit ihat.
Sziasztok.
Nálunk ma igazi ősz van:( folytonos eső és szél és hideg. Itt vacogok az irodában, szégyellem bekapcsolni a fütést, pedig egyedül vagyok:)
Főztem egy jó meleg teát, hátha segit.