Újra együtt! (beszélgetés)
Petra hogy viselte a szurit?
hát én is így csinálnám!! nem mindegy azért 100Ft különbség!!
hát nem olyan vészes szerencsére
kenem neki ....
Köszi jól! a középső ujján van egy hólyag meg egy csík annak az ujjnak az oldalán! egyszerűen nem értem hogy égette meg így ....
Sziasztok!
Petra megvolt az oltás? Vagy még nem?
Amúgy én egyszer adtam Beninek kúpot amikor kicsi volt és belázasodott az oltástól,de a Nurofen nekünk bevált.Mondjuk nem is volt sose magas láza...
De ilyenkor sem ír fel kúpot az orvos????Fura...Az igaz hogy ha lázas az a jó ha a doki látja,de gondolom úgyis elviszi minden anyuka a lázas gyereket ha tartós a láz.Meg oltás után is vinni kell??? Na mindegy,ezt nem értem.
Ne aggódj(Én is mindig szoktam)nem lesz semmi baj!!!!
csütörtökön mennek haza Timiék
Szegényke :( Biztosan húzódik neki nagyon :((
Hát, ha így is úgy is megy, akkor teljesen jó megoldás.
Hát, ha ilyen nagy igényeink vannak, akkor fizessük meg. Nem igaz? Aki utazni akar, meg lakni valahol, az fizessen. Vagy "el lehet menni külföldre" (ott sincs kolbászból).
De nem demagógoskodom, amúgy bemagyaráztam magamnak, hogy az, hoyg az autó jó műszaki állapotban legyen, az a mi érdekünk, mi uatzunk benne. Legyen jó a fék, legyen ép a kaszni.. Ne adj isten történik valami, akkor nem az a pár tízezres számítana, mindenem odaadnám, hogy épségben legyen a család. Erre kell gondolni.
Az adó, meg a benzinár az már más tészta, az az állam érdeke. Majd azért puffogok szerdánként, meg március 15-én.
80 km.
egyébként csak ezért nem menne, mondjuk 350 ft-os árnál már megfontolandó, mert kint 270 ft a gázolaj.
Amúgy azért messze lenne, nem? Úgy értem, hogy csak emiatt nem menne.
Sziasztok!
Mi már hetek óta Szlovákiában tankolunk... Egyébként is jár ki apa szinte minden héten, így meg van oldva az olcsóbb gázolaj.
egyem a kicsi szivét! Na Bence az felkeltett! ordított mint a veszedelem :(
És állítólag nyárig 350 forintig felmegy a benya literje.
Hajnali fél 5ig egészen jól. :) Barni attól kezdve vakkantgatott, de szerencsére nem kellett bemennem hozzá, megoldotta egyedül a problémáját. Aztán fél 7kor ébresztőt fújt. Viszont olyan jó, már nem sír reggelente, ha felébred. Igazából azt sem tudom, hogy mikor kel, mert egészen jól elvan az ágyában egy darabig.
Kocsi? jaj azon nekünk is mindig van valami amit cserélni kell! És akkor még tankolj is ilyen árak mellett! :(
hát igen sokba van egy autó,mi a héten visszük kötelező szervízbe, 40ezer,ááá:(meg a számlák, tankolás, néha kivagyok,
Nálam is így volt! MOndták hogy tuti császár lesz, de vártak, burkot repesztettek, meg tágítottak (azt hittem betojok) és utána vittek csak császározni!
Sziasztok! Ki hogy aludt?
Csodálkozol? Lakást is luxus fenntartani egy ideje...
Nálam meg ugye nem volt tuti a császár, illetve nem úgy készültünk. Csak közben Barni úgy döntött, hogy belekakil a magzatvízbe, méhszájam meg úgy határozott, hogy szűk egy ujjnyinál megáll.
Majd veszek, ha jövünk haza a dokitól. Ahova nem tudom, hogy végül mikor megyünk, mert Laci munkahelyén ma derül ki, hogy mennyi a meló, és mikor tud hazajönni. Az is lehet, hogy nem ma visszük Barnit, hanem holnap, és lehet, hogy a magánrendelésre, ami nem munkaidő közepén van. Egyébként nem is értem ezt, kedden 2 és 4 között, szerdán 10 és 12 között. Jó, nem feltétlenül kell apukának is ott lennie, de nálunk csak így oldható meg, hogy autóval menjünk, a BKV meg totál kizárt, mivel messze van a tanácsadás, és a rohadt buszokra nem lehet felszállni babakocsival. Csúcs.
Nekem a műtét után egy nappal azt mondta az ápolónő, hogy ritka, hogy valaki ennyire gyorsan összeszedi magát. Mondtam neki, hogy nem opcionális, van egy gyerekem, akit el kell látnom.
Nekem úgy volt.;) Egyébként én valahogy tudtam, hogy császárral fogok "szülni", szóval nem ért meglepetésként. Ráadásul három hasi műtét után már rutinom is volt, nem lepett meg a fájdalomés az sem, hogy gyorsan fel kellett épülnöm Manó miatt.
Amúgy szép reggelt, ismét érfelvágós hangulatom van :S Hihetelen, hogy úgy érzem, mindennel szívok. Az imént hívta a párom az autószerelő :S
Tiszta luxus autót fenntartani...
Az orvosom elmagyarázta..
Muszáj valamennyit hagyni, mert utána a tisztulási folyamatnak ugyanúgy végbe kell menni, mint sima szülésnél. Ugyanúgy a méhszájnak legalább minimálisan meg kell nyílnia fentiek miatt, és a vajúdás alatt készül fel a szervezet a szülés utáni folyamatokra (tejci, ösztönök ilyesmi) Így elfogadhatóbb volt számomra is, a "minek szenvedni, ha úgyis vágnak" dolog.
sziasztok
hát igen biztos nem jó amikor vajudás után császároznak, erről Timi is tud mesélni-
én is akartam írni h örültem neki h Ilchi írt a naplóba és h tett képeket, olyan cuki Emma, milyen nagy lány lett ő is.
Sziasztok!
A sima Germicid kúp vény nélküli!
A panadol nekünk sem vitte le a lázunkat, azt én csak a fogzásra használom, mint Tünci. Ha láza van, akkor nurofen.
További ajánlott fórumok: