Újra együtt! (beszélgetés)
Hú akkor neked arany életed lesz Réka!!Akkor biztos szeretni fogod az NST-t.:)))
Jót nevettem az nem éhezős sztorin!! :DDDD
:)))
jaj nekem anno Imcsivel volt egy aranyos sztorim! sehogy nem akart mozogni, és kérdezte a nővér , mire szokott mozogni otthon! Mondom ha az apja hangját meghallja, itt ül kint a folyosón, bejöhet?
Bejött Imi , meghallotta az nst-n a szívhangott! Azt mondja mi ez a dübörgés? Mondom a pici babánk szivének a dobogása! Erre ő? ennyire izgul hogy ilyen gyorsan ver?
Nekem is megrázták a hasam ha Beni aludt.:S Hát nem örültem neki,meg Ő sem,mert utána meg mindig rugdosta a tappancsot.:)
Meg az egyik gépnél olyan kényelmetlen volt az ágy,hogy majdnem sírtam rajta feküdni 20 percet. Régi szép idők...:))
De amúgy meg olyan jó volt hallgatni a kis szivecskéjét.Olyan megnyugtató.:))
Brigi, szép lesz a ruhád nagyon!!!
Én nem szerettem nst-re járni. Annyira meg kellett ott felelni, hogy na. Szegény babát meg noszogatni, hogy mozogjál, mert azt hiszik, baj van. Holott csak aludt a Drágám.
Jó reggelt!
Barni már nem nyűgös, játszik a szőnyegén. Most éppen az ujját szopja közben. ;)
Jó reggelt!
Réka ez nagyon jó hír!!! :)
Ha jól sejtem Neked újdonság lesz az NST. Nemde? :)
Sziasztok!
Köszi csajok! :)
Igen, Flóra 34. hét 3. napon született, úgyhogy ha azon a napon túl leszek, akkor már nem aggódom annyira. :)
Sziasztok!
Rékáéknak örülök, Petrának kitartás (habár, lehet, mára már nem nyűgi)
Réka ez szupi!!!!
Ha jól tudom Flórát a 34. héten szülted nem?
Mert így akkor a kissrác biztosan tovább a pociban marad!
sziasztok
Réka örülök h jó lett az eredményed és nem kell befeküdnöd.
Petra örülök h Barni jól viseli a szurit.
nekünk most kéne kijönnie a 15 hós szurinak a mellékhatásának, remélem nem fog, nem lesz lázas.
Sziasztok!
Barni megkapta az oltást, azóta nagyon nyűgös. Múltkor is ez volt...
jaj ne is kelljen! Imike már 6 éves volt de így is nagyon rossz volt itthon hagyni! Én bent bőgtem ő itthon!! pedig "csak" 16 napot voltam bent , és még néha be is hozták!!
Flóra meg azért mennyivel kisebb :(
:))
hát nem is tudom mit csináltam volna, ha mennem kell...
Ez jóhír :)
Minden rendben lesz! Inkább bejárni, mint befeküdni.
Viszonylag jók lettek a laboreredmények, úgyhogy nem kell befeküdnöm. :))
Jövő héttől viszont már nst-re kell járnom és újabb vérvételre.
áá hülye vagyok! viseltéteket akartam!! :)))
látszik sokat aludtam!