Új vagyok itt a hoxa-n.Beszélgessünk, bármiről! (beszélgetés)
Én is léptem, mert a gyermekeim...
Jó éjt Nektek!
Jó éjt tesó és gyógyulást a porontynak!
Ölelés és sok sok pusza:)
Teljesen igazad van!
A köveknek is energiájuk van,feltöltődnek a nap,a víz és minden természeti erő energiájával.
És a rezgésükkel hatnak ránk.
:D
nem tom mi van velem!
majd kialszom!
Sziasztok lányok!
Tiszteletben tartjuk a kő "nemszeretedet".:)
Nekem már sokszor segítségemre voltak.Most is van rózsakvarcom,ametisztem,hegyikristályom,onixom,de használtam már igazgyöngyöt is.És más is csodájára járt az eredménynek amit elértem vele.Szerintem hinni kell benne,mert ugye a hit és az akarat nagy úr!
Miért kötözködő a hangulatod tesókám? Írgyak naplót,hogy ölelhetnéked legyen?
Sziasztok köves társaság!Én nem szeretem köveket!
hű kötözködő hangulatban vagyok!:D
Sziasztok!
Hát a kövekkel nekem is hasonló viszonyom van, már a tágabb családom is idegbajt kap tőle. A sziklakertem is jórészt méretes "útmenti" kövekből áll.
Most mentem, mert letelt a munkaidőm:):):)
Majd jelentkezem, sziasztok.
Köszönöm:):):)
Mondom én, hogy imádom ezt a követ, pedig csillagképem alapján, számmisztika alapján sem az én kövem. És mégis...:):):)
Sziasztok hölgyek!Szép napot kis család!
Most jöttem haza.
Nem sokára talán ide tudok ülni én is a gép elő csak egy pillanatra ugrottam be.
Stulika!
A jade erős hatással van a hólyag és a vese működésére. Nemcsak a sav - bázis háztartást tartja egyensúlyban, hanem a vízháztartást is. Emellett segít a méreganyagok kiválasztásában és elvezetésében, ezért remekül használható elhízás esetében is.
A jade erősíti az idegeket, feszültség és kimerültség esetén élénkítő hatású, a feszültség és az oldottság közötti kiegyensúlyozottság érzését kelti.
Visszaadja a belső békét és nyugalmunkat.
Engem is érdekelnek a kövek, vonzódom hozzájuk, bár ebben mélyebben még nem mentem bele. Azt tudom, hogy a kedvencem a jade, vettem is marokkövet, amit állandóan magamnál tartok. Ha tele vagyok feszültséggel csak megsímogatom, és máris sokkal jobb lesz.
Tegnap elfelejtett még, hogyha gondolod, megcsinálom az elemzésed. Nekem is nagy kaland lehetne teljesen ismeretlen embernek készíteni számmisztikát. Ehhez az kell, hogy priviben elküld az anyakönyvezett neved, születési időd. És amennyiben kettő keresztneved van használod-e a mindkettőt, hanem, melyiket használod.
Szép napot család!
:D
Te szegény... De legalább már jobban vagy?! Egyél sok céklát, az jó kis "vérképző szer". Bár nem tudom, neked szabad-e?!
Ha nem lehet, akkor pedig egyél padlizsánt, az is nagyon jó. :-Ö
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- Csajok! Pasik! Beszélgessünk! Bármiről!
- Zavaro-e szamodra, hogy Ukran-magyar letemre a Hoxa-n vagyok? Idegesito-e szamodra a helyes irasi hibaim?
- Egy fagyi mellett beszélgessünk .... bármiről.. ilyen nagy melegben
- Clostis babára vágyók/várók! Gyertek, beszélgessünk!