Új vagyok itt a hoxa-n.Beszélgessünk, bármiről! (beszélgetés)
ugye-ugye?
mindent látok!:D
gratula a gyerekekhez!Mit tanulnak?És te most könyvelsz,vagy programozol,vagy szabszvarrsz?
férj?
Hahaha Ön nyert egy porszívót!
Meg egy vituális ölelést mindenki "kedvenc" qui76-jától!♥
Én is üdvözöllek stulika!:)
Csak osztani tudom qui76 véleményét!
Köszönöm...:):):)
Cupaceknek üzenem, hogy édesanyám is cukorbeteg, így tavasszal rendeltem steviát, amit nyáron többször szüreteltünk. Hát tényleg iszonyatosan édes.
Áááá!Most már csak helyre rántanak!Vár Japán!
Meg itt mi is számítunk rád!:D
szerinted?:)
figyelek rátok!
Jól jönne!:)
Felcsapok energia vámpírnak! he-he-he
De most jut eszembe,honnan tudod?
Szép jó estét mindenkinek!
Bővíthetem a társaságot? Igaz én sem kisgyermekes anyuka vagyok. A picifiam most töltötte be a 18. évét. Szóval, ha megengeditek, képviselném közöttetek a negyvenes korosztályt. Úgy látom ez igen összetartó csoportosulás, nem amolyan 2 hét kifutási idejű:)
Köszike aranyoskám!!csak ugy öregesen,de megmondtam a dokinak ugy hozza helyre a kezemet h 80-évesen Japánba akarok menni.Megkérdezte miért pont 80 évesen?
azt válaszoltam h 90 évesen már nem leszek ilyen fitt.Jot vihogtunk.Csak semmi kesergés a legnagyobb kakiban is van min nevetni
Lent vagy nagyon!
Szívem szerint,most odamennék és adnék egy nagy baráti ölelést!:D
Drága Tesó!
Nagyon nehéz tanácsot adni,vagy könnyű!:)?
De egy biztos,nem szabad feladni,soha de soha!
Az életünk abból áll,hogy problémákat oldunk meg,nap mint nap.Sajnos ezek néha felhalmozódnak.
De soha ne felejtsd el,hogy egy csodálatos nő vagy,aki sokkal erősebb,mint azt gondolná!
A pozitív gondolatok,az élet apró csodái,amit gyakran nem veszünk észre,erőt adnak.Nézz a kicsikéid szemébe,meríts erőt a szeretetükből!
A rezonancia törvénye igaz,tapasztalatból mondom és jelen pillanatban is ezt próbálom alkalmazni!
a szeretet és a gondolat ereje határtalan!Ha pozitív dolgokra gondolsz,arra amit el szeretnél érni,azzal hogy gondolsz rá,vonzod a jót,és előidézed a megtörténtét!Azt kívánom Neked,történjék veled a legjobb ami történhet!
A remény hal meg utoljára!
Van még pár ilyen jó fej aranyköpésem!:D
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- Csajok! Pasik! Beszélgessünk! Bármiről!
- Zavaro-e szamodra, hogy Ukran-magyar letemre a Hoxa-n vagyok? Idegesito-e szamodra a helyes irasi hibaim?
- Egy fagyi mellett beszélgessünk .... bármiről.. ilyen nagy melegben
- Clostis babára vágyók/várók! Gyertek, beszélgessünk!