Új fogyicsapat kerestetik (beszélgetés)
hahó lányok, ma kirándulunk a pestával, lányok apjuknál, mi meg hawaii :)))
Akkora zuhé volt itt délután! Fél perc alatt folyó hömpölygött aaz út helyén....
Most keltem, morsod vagyok, mert beborúúúúúúúúúlt itt az idő
most már itt is melegebb van :)))
néhe ki-ki süt a napocska :))
Akkor küldöm felétek is a napocskát!
Hát igen...pont tegnap, mikor mentem tornára láttam Gárdonyban egy csomó sulis csoportot! Őket is tök sajnáltam! Jól beszívták!:S
Itt semmi napsütés!:(
Hát ez igaz! De nálunk már süt a nap!!! Bár még elég felhős, de 5 napja most látom először a napot! Mi jól kifogtuk ezt a nyaralást! :-((( Pedig annyi mindent terveztem erre a hétre! Még jó, hogy Révfülöpön a nyaralót visszamondtam! Kidobtunk volna egy csomó pénzt az ablakon!
Hát de amilyen hideg volt, megfagyott az úton!:)
Nem hiszem, hogy annyira kemény lett volna a gombóc.... :-DDD
Itt még mindig hideg van!:)
Nálunk is borús az idő:(Csak jövőhéten P-SZ-V. legyen jó idő,akkor megyünk nyaralni.
Megyek sütök hólabdát,Panna imádja,holnap lesz a névnapja arra sütöm.
mintha enyhülne az idő kicsit... de még mindig fázom :PPP
:))
én vagy a jég??? fene tudja hová csapódtak az elküldött gombócok :))) már amelyikek megmaradtak :)
Az tuti...ez volt a bosszú!! (utálom a galambokat:D)
Na jó, bevallom elmentem itthonról, és nem figyeltem...de láttam, hogy az ablakom körül le van verve a vakolat! Az te voltál??:D
:-)))))))
az se rosszzz nyammm, pedig dobáltam dél felé :((
lehet nem ért oda??? megették a galambok útközben :))
Jóvan Anci...amiért nem küldtél gombit, csinálok magamnak holnap!!:) De én túrósat!:)
én is szoktam amikor olvasgatom miket főztél :))))
Na most nyeltem egy jó nagyot:)))))))
zseniális lett a gombóc :)))))))))))))))
Megyek palacsintát sütni....
Egy szót se senki!!! Mi erre a hétre időzítettük, hogy az egész család itthon van szabin.... Most együtt nézzük, hogy esik az eső! :-P
Hello!:)
Akkor ha kész van, szóljál, és nyitom az ablakot! De csak ha tutira jön, mert befagy a seggem...:)
Különben meg nem tudom, mit izél mindenki? Csodálatos, nyári strandidő van!:D Ja, nekem ezt kell írni: esik az eső és hideg van és nem süt a nap!!:))
hahó lányok :)
ma gyártok gombit :)
nem is igazán lehet mást csinálni ebben a szép időben :-)))
jójójó.. lehetne, de a pestám pesten nyomul :)))
He? Milyen sütik? Itt is süti, ott is süti! Nálam meg semmi süti! :)
Anc, AZ ÜGY? Minnyá megírom!
Kész a süti,a nap is kisütött:)Megyek tornázni:)
amúgy gyömi, mi lett a sztori vége? süti öccse lenyugodott??? nagyon várom mit mesélsz, ha mást nem majd telóban!!!
ja, befűtöttünk... rohadt hideg van, éljen a nyár :PPPPPPPPP
További ajánlott fórumok: