Új fogyicsapat kerestetik (beszélgetés)
Az jó így:)
Szorítsatok, ma megyek nőgyogyhoz.. Jó lenne egy kis hüvelyi uh. NEM VAGYOK PERVERZ, csak akkor látom a babóm:)
nem fostál? :)))))))
én le se szálltam volna a klotyeszről :)))
oh:)
Itt is igy járt a süti... Én meg megettem helyette egy kg sav káp
nagyon finom :))
elpusztították, egy falat se maradt belőle :))
sziasztok.
Anc milyen lett a tegnapi tortácska?
remélem jobban van a panni!!!
gyógypuszikat neki!
nekem van mandulám, s nem voltam beteges, viszont a hugimnak sokszor volt torokgyuszija, pedig nincs mandulája...
Te tudod, de én a manómnak nem fogom kiszedetni
Hát ez az ,hogy mi nem akarjuk kivetetni,az orvos erőlteti annyira.Nem látom indokoltnak egyáltalán,mert soha nem volt tüszös mandulagyulladása,nincs visszatérő láza meg ilyenek,egyedül ez a hülye köhögés.De azt mondták,hogy ez attól nem fog elmúlni mert Panninak szűkek a hörgőcskéi és majd kinövi a köhögést.
Arra jutottam a nagy agyalásba,hogy jövőhéten végig itthon leszek és beviszem egy hozzáértő fül-orr-gégészhez.Talán okosabb leszek:)
Hello!
Hát én csak annyit tudok mondani, hogy nekem 5éves koromban vették ki (akkor még nem altatásban és egyebekkel...tisztán emlékszem rá! Beültem egy pasi ölébe, lefogott, száj kitát és adj neki...).
Igaz beteg nem nagyon voltam, de azt nem tudni, hogy ez segített-e?
És a lényeg, amit akarok: 2éve télen nagyon beteg lettem, fájt a torkom, és olyan hülye érzés volt benne, mintha lenne ott valami, amit nem tudok lenyelni.
Hát kiderült, hogy visszanőtt a mandulám...:S
Na jó, nem az egész, csak a fele, de akkor is!
Én is nagyon félteném a gyerekem! És ha várnátok pár hónapot? Vagy 1évet? Ha lesz vele gondja, kivetetitek, de ha nem jön elő, akkor meg minek?!
Bár minél idősebb valaki, annál jobban megviseli!
Sziasztok:)
Csajok segítsetek már!!!!Panninak hetek óta visszatérő csúnya köhögése van.Az orvosunk szerint ki kell vetetni a manduláját,de én ennek nagyon ellene vagyok.Nem tudom mit csináljak ,mert nagyon félek,hogy műtét után bevérzik neki(annyi ilyet hallottunk mostanában),meg legalább 2 hét hiányzás....,és az sem garantált ,hogy kevesebbet lesz beteg.
biza, állapot...
csak a húsundorom érdekes... de az nagyon érdekes s nagyon erős
na ja :))
nemhiába hívják ezt más állapotnak!!! :DDD
eddig bírtam a vérvételt, mostmár nem:(
pedig addig semmi baj nem volt.
nem, az volt múlthétn
vérvétel is volt?
én terhesen majdnem mindig elájultam :PP
Értem:)
Voltam védőnőnél:)
tök ari volt:)