Új fogyicsapat kerestetik (beszélgetés)
Igen, és tényleg nem ment:) Bár nekem ébredés után kell vagy két óra, mire kajálni tudok!
Akkor meg hagyd ki a gyümit! Szerintem még mindig jobb, mint hogy kiéheztesd magad megkockáztatva azt, hogy hazaérsz, és megeszel mindent(magamból indulok ki)!
Vagy lehet gyümi is, ahogy írtam, olyan szünettel! Szóval a fél 1-es "szünetben" benyoms pl. egy banánt! Mire hazaérsz, eltelik az egy óra a gyümölcs után, és ehetsz normális kaját!
Ez most nem kekeckedés, de próbáltál már meg te hajnal 4-kor reggelizni?
:)))))
A fejemből sem látok még ki akkor.
Szia Melinda!
Reggel 6-kor.
Ja és 4-kor kelek. :(((((
Húha, nem viszik túlzásba a szünetet!:O
És hánykor kedesz?
Nem tudsz magaddal vinni kaját? Az szerintem úgy nem lenne jó, mert kiéhezel, annak meg nem sokott jó vége lenni!
Nekem is ki kell találnom valamit napközbenre, mert holnaptól suli!
Nem, a mérleget majd csak csütörtökön veszi meg az egyik barátom, /mert akkortól lesz akciós/.
Mondjuk ezt a hetem rendesen végig tudom csinálni, de a jövő héten délelőttös leszek, és legkorábban fél 3-ra érek haza.
Nem késő az már egy ebédhez?
Utána meg 5-kor vacsi?
:) Ez aranyos volt! Ügyes vagy! A mérleget is megvetted?
Igen, azért nem lehet a mandarint, mert csak reggelire lehet -kell- gyümit enni! Illetve olvastam, hogy úgylehet napközben is, ha nagyon kívánod, hogy kajálás után 2órával, és az újabb kajálás előtt 1órával eszed! De inkább kibírom! Majd gyümölcsnapon ehetek eleget....!
Most nétem meg itt az oldalon egy összeállítást a napi kajákról! Találtam benne tök jókat!
Hát én az 5-ik perc után ugy lihegtem, mint egy vadászkutya.
De azért végigtekertem a 10 percet.
Hát igen, és tudom, hogy drága, de nekem reggelire bőven elég, mondjuk egy fürt szőlő, vagy 2 körte, de egy nari, vagy két mandarin belefér.
Én sem vagyok oda gyümiért, de ha nem egésznap kell ennem, és nem egyfélét /almát/, akkor elmegy.
Ott van még a banán, grapefruit, meg én sok fagyasztott gyümit is eszek! Bár az se normális, hogy én meg mennyire imádom az összes gyümölcsöt!:)
Bár így télen tényleg elég rossz!
Én most is amúgy nem azon szenvedek, hogy éhes vagyok, hanem hogy nem ehetem meg a mandarint, ami itthon van:)!
És ez előfordult mindenféle gyümölcsnél? Vagy éppen csak leragadtál az almánál?
Váltogasd a reggeli gyümit.
Szia
A 90 napost már próbáltam/nem 90 napig /,tulajdonképpen jó volt pár nap alatt 2-3kg lement .dea 4-5 napon ha ránéztem a délig ehető gyümölcsre elkapott a hányinger.Próbáltam másoktól megtudni erre a választ ,hogy miért van ez nálam ,de senki nem tudott tanácsot adni,úgyhogy én itt abba is hagytam.
Sziasztok lányok!
Most ettem meg 2 tükörtojit egy szelet barna kenyérrel! Délután Norbis pudingot eszem, és 6ig meg kéne enni a vacsit is, ami rántotta lesz!
Mikor Ancika elmentél futni, azóta takarítok! A szobám kész, meg a fürdő is, most szárad! Már csak vissza kell pakolnom, gondoltam addig kicsit benézek!
Lehet én is szobabicóval kezdek! Én is nagyon tunya vagyok! Hihetetlen.....!
Szia Tilva!
Próbáld ki a 90 naposat.
Mi is azt csináljuk, éppen ma kezdtük el.
Önkontrollal kellene kivédeni a hétvégi nagy zabálásokat, de hát ez nálunk sem müködik mindig.
Azért tornázzál, és mozogjál is!
Szia Droma!
Összefogtunk és elkezdtük a 90 naposat. /Gyömöszke, Ancika, Szabina és én/.
Ancika ma már volt futni is, én megvettem a szobabicót, és mindjárt rápattanok és eltekerek Moszkváig. :)))))
Milyen diétát csinálsz?
Tornázz Te is!
Hello Mindenki!
Hogy vagytok?
Nekem nagyon fáj a lábam.Tegnap este,kb 3km-t tettem meg magas sarkú csizmában...halál helyett volt.
Kitaláltam magamnak egy diétát.Most azt próbálom csinálni.Meg remélem sikerül rászánom magam a tornára.
Ancika,hogy megy a SB?
Jocoanya,te most milyet csinálsz?Nem követtem az utóbbi pár napban az eseményeket,le vagyok maradva:)
Ja,és Gyömöszkém,te?Mit csi most?
Puszi Nektek!