Új fogyicsapat kerestetik (beszélgetés)
Hát nekem megfelel a jelenlegi idő, de apától kaptam a karácsonyra egy fekete vastag kardigánt, s nem bánnám, ha jövő hónap végén már azt hordhatnám kabát helyett..
azt hiszem, hgoy annyira vuzes vagyok, most nekem nem tenne jót különösöen a meleg
igen egy barátom most van ott és írta, hogy gatyarohasztó meleg van :/
Itt mászik az asztalomon egy pók! :-) Szerencsém lesz! :-)))
Most mondták a rádióba, hogy Ausztráliában hőségriadót rendeltek el, mert 44 fok van... Én most voltam ebédelni, majd lefagyott a lábam! És suli, ovi után biztos lent kell maradnom velük havazni... :-( Nincs sok kedvem...
réka nálatok is ilyen fos idő van?
itt ömlik az eső.. szar a hangulatom most!!
a mázlista!! most sárgulok basszus!!!!
Már csak néhány hónap. :-(((
Egy ismerősöm hétfőn utazott Indiába. Azt mondta 34 fok kürül van ott....
nekem már nagyon elegem van a télből, vágyom a nap a meleg után :)
Hát azt én is utálnám! Itt szép fehér minden! És még mindig akkora pelyhekben esik a hó! Nagyon szép. Főleg így, hogy mellettem mormicol a hősugárzó! :-DDD
itt az eső öklik, elég lehangoló :P
Sziasztok!!! Akkora hó van nálunk!!! :-)) A gyerekek nagyon örültek, mikor felkeltettem őket! :-) Most még én is örülök neki! :-))
Én a sajtokkal vagyok így, a savanyúsággal, és a kgyóubiért:)no, nem rosszra gondoli:)))
Viszont húst nagy ritkán eszem azóta, s nagyon megválogatva persze
én a kovászossal. bár az is igaz, ez örök szerelem, nem is kell terhesnek lennem, hogy imádjam. :)))
+ az édes ivójoghurtokért. brrrr, amióta megszültem rájuk sem tudok nézni.
Én a csemegeubival voltam így! Ölni tudtam volna egy üvegért! :-))))
nagyon, de amióta pocakos vagyok. addig utáltam a sajtokat, csak a traPISTÁT ettem meg:)
most meg jöhet az összes többi inkább
nem tudom. ennyire szereted?
:)
hülye kérdés: nem tudja valaki, hog yhol van akciósan karaván sajt 1500/kg....
ezen agyalok órák óta:)))
ne is várj többet a közelidőben :)))
egint az ívászat, s nekem a tea:)))
pontosan. férj kapott egy kutató ösztöndíjat, ami abból áll, hogy kapja az otthoni fizetését + itt nagyon olcsón bérelhetjük ezt a lakást. ő pedig könyvtárakba jár kutatni, ill., ha úgy adódik, akkor előadást tartani konferenciákon, egyetemen.
na ez egy bomba jó ötlet!!!!
Hát azt elhiszem!!! Ilyen helyre nyaralni szokott az ember elmenni max két hétre!!! Nem hónapokra! :-))) Egyébként te hogy kerültél oda ki? Párod és a munka?
Az jó lenne! Bár máj.9.-én megyek utoljára suliba és utána már csak a vizsga. De szívesen felugrok "csak úgy" is ha már mindenki itthon lesz. :-))
majd még teszek fel képeket. imádok itt lenni, már most szorongás fog el, ha a hazamenetelre gondolok.
ha hazamegyünk, akkor az egyik lazább tanulós napodra rászervezünk egy piálással, kajálással egybekötött dumapartit.
Közben megkerestem a térképen. Hát mégsem annyira közel...
Megyek segíteni!!! Vizsga helyett! :-)) Nem leszek annyira messze, mert a Villányi útra járok!
:(
mondjuk nekem jó a hétvége, de most pont nem, mert szombat-vasárnap költözünk.
További ajánlott fórumok: