Új fogyicsapat kerestetik (beszélgetés)
no itt vagyok, s kicsattanok az örömtől. Megvan a meló másodállásban.... ha jól megy majd, akkor váltok erre
Dolgozgatok, olvasgatok, ma talán nincs annyira rohanós napom :)
Már egy párszor néztem az adatlapodon azt a képet, ahol rádnéz a kislányod! Annyira édes! Sugárzik róla az " Imádom anyut"" :-)))
Te dolgozgatsz?
Olvastad tegnap? Klariten meghívott minket jövőre kerti-partizni! :-)))
Semmi különös. Csak a szokásos. Síkideg vagyok!!!
Sziasztok lányok,hogy vagytok???????
Helló Hobitkám, mizujs? :))
Sziasztok!
Én is szorítok szabina!
sziasztok :))
szabi, szorítok!!!!!
Jó reggelt...
Egy percre ugrottam be, mert megyek állást nézni... Tegnap hivtak, hogy megkapták az önéletr. és én úgy vagyok vele, hogy elmegyek, mt veszthetek?
Megyek mozizni!
Jók legyetek, szép álmokat! Klariten, neked további szép napot!
Holnap jövök!
Ha nem fuzodik a visszakapasahoz rossz erzesed, akkor biztosan! :)))
Köszönöm! Egy hete viselem újra így (20 év kihagyás után). Remélem szerencsét hoz :))
szabina,nem Magyarországon
Szia Klariten!!!:D Hát,már tényleg nagyon hiányoztál!Jó,hogy itt vagy.Ha sokáig nem találsz meg akkor én foglak megkeresni!:D
Gyömikém én is tanulok.Annyira jó ilyenkor mikor már egy kicsit sem fog az agyam de erőlködök vele.:/
Nagyon tetszik a neved! Szep, es elegans! :) Illik hozzad.
Na, ez nagyon jó ötlet volt! Mégegy pirospont Hoxa-anyónak! :-)))
Ennek orulok! Teged is varlak a kertipartira, ha gondolod. :) Majd csapunk egy focimeccset! A focicsapat, focimeccse!
Nem. Csak atraktak egy masik galeriaba. Ha raksz fel kepet bejelolheted, hogy mellplasztikas, vagy nem.
Tudjátok minek örülök? Eltüntek a gusztustalan cickók a képgalériából! Talán eleget panaszkodtunk és Hoxa kitiltotta őket?
Igen, ezen én is nagyon ki tudok akadni! És még a két gyerekem sem tartja őket vissza ettől!
A multkor egy osztrák pasas jelölt be. Volt vagy 300 ismerőse, de mind fiatal dögös csaj. (Nem is értem én hogy kerültem volna közéjük...) Szóval érdekes!
Te is megkereshetsz. En nem tudom a teljes nevedet. :)
Ajánlom is, hogy dagadjon a melle!!:) Tutira nem hagyom abba a mozgást! Nyáron nagyon aktív vagyok, meg ugye motivál a szoknya, fürdőruci, a jó csajok...stb.! Nálam ősszel kezdődnek a bajok! Rossz idő=rossz kedv=kajával és dvd-zéssel próbálok jókedvet csinálni....
Ismerlek. :) Te vagy a 30. ismerosom. bejelolgetnek tok ismeretlen pasik is, de ezeket mindig visszautasitom. Minek jelolgetni ossze-vissza? Nekem nem celom, hogy holnapra 800-an legyenek az ismerosok.
Dragam! Nagyon-nagyon jol fogsz mutatni az eskuvon! A baratod melle dagadni fog a buszkesegtol! Csak utana nem kene abbahagyni a mozgast!
De jo, mikor hianyoljak az ember lanyat! :)
Szegénykém! Nem lenne erőm most magolni! De te ügyi vagy! És okos leszel! (Meg karcsú!:-D)
További ajánlott fórumok: