Új fogyicsapat kerestetik (beszélgetés)
Most benyomtam a cataflamot, így jó! De tényleg az ellenségemnek se kívánom ezt...
Hát, ha tudom, mi vár rám, én is a húzást választom! De persze annyira harcoltam, hogy ne legyek fogatlan...nesze neked Gyömi! Nembaj, ha holnap nem fáj, akkor minden okés lesz és kedden betömi véglegessel!
te egy hos vagy. en valoszinuleg kifutottam volna egy ilyen kezeles elol a vilagbol. vagy addig halogattam volna, amig csak a huzas marad.
remelem hamar tulleszel a fajdalmakon es megerte a nehezebb utat valasztanod.
Na jó, de olyan messze van még az...:) Amúgy jól teszed!
De mondtam, hogy én is készülök neked vamamivel!! Mert nagyon sokat köszönhetek neked!!:*
Jaj, vettem tegnap egy új fürdőrucit! Nagyon fasza! Már csak használni kéne...:)
Most beszéltük meg, hol állítjuk fel a medencénket idén! Bazi nagy, úgy imádom! Sokkal jobban szeretem, mint a strandot! Tiszta, lehet meztelenkedni, nincs benne sikló meg hínár(jajjj)...
Edesem! Nem orokre maradok itt. Irtam. legkesobb a szulinapomra hazamegyek! De lehet, hogy meg sokkal hamarabb! :)
Ajandek? De hat en adok Neked!
Köszönöm a puszit:) Jól is jön, mert Pestám nincs itt!
Hát lehet, mert 20percet ültem szuri után a váróban, és 1órán át dolgozott rajta! Komolyan ilyen elviselhetetlen érzésben soha nem volt még részem! Éreztem, ahogy a tűvel bizergálta az ideget..váááá....
Hogy adom így oda az ajándékod, ha nem jössz haza??:)
Szegeny kis dragam! En is atestem egy ilyenen, bar nekem nem fajt annyira. Lehet nem jol erzestelenitette el.
Kuldok egy gyogypuszit!
Ja, és lányok! Ha azt mondják nektek valaha, hogy megmentik a fogatokat(gyökérkezeléssel, idegkiszedéssel, gyökértöméssel), inkább húzassátok ki!!!!
Ilyen fájdalmat én még életemben nem éreztem, mint ma a fogorvosnál.... Pedig marha nagy a fájdalomküszöböm, nem vagyok egy nyápic....de folytak a könnyeim! Mondom ezt három 1,5 órás szájsebészeti műtéttel a hátam mögött!
Szóval el tudjátok képzelni...
Hello lányok!
Ancika de jóóóó neked!! Én kacérkodtam a gondolattal, hogy beugrom a Velencei tóba(mindig ott megyek el előtte, ha fehérvár a cél), erre nem elkezdett esni...
A vízöntők meg igenis a legjobb tulajdonságokkal rendelkeznek!!:) Vajon én mi lehetek?:D
így van, szerintem is!! szuper jó :)))
lányok lépek, pesta beizzitotta a tüzet :))
pussz neketek :)))
milyen suli? tanfolyam amit írtál a naplódba?? pilates vagy mi volt? bocs elfelejtettem:
.
ez tuti. ha nem akarsz emberolesert egy bortonben rohadni, akkor ne is probalkozz. vagy legyen tuti alibid. vagy egy hamis tanud :D.
de azt el kell ismerni, hogy nagyon inteligensek es kreativak vagytok. es nagyon lehet szeretni titeket, amikotr eppen nem maszik az ember a falra toletek :P persze ez a kritika elsosorban a ferjemre vonatkozik.