Új fogyicsapat kerestetik (beszélgetés)
lanyok,
valaki ajanlotta, hogy adjak a gyerekeknek beres cseppet, mert nincs mellekhatasa es erositi az immunrendszeruket. nem fognak olyan konnyen elkapni az oviban stb. mindenfele betegseget.
nektek van tapasztalatotok a beres csepprol? hasznaltatok mar? gyumolcsot, zoldseget rengeteget kapnak a gyerekek, abban nincs hiany, tuti nem a vitaminhiany miatt betegeskednek.
dog faradt vagyok, szinte egesz ejjel a karomban ringattam, hogy tudjon legalabb egy kicsit aludni, mert azt vettem eszre, hogy kevesbe kohog, ha fuggoleges helyzetben tartom. szegeny kis joszag. a szivem szakadt meg, ahogy nezett ram, hogy segitsek. total tehetetlennek ereztem magam.
dani is kohog, de o mar kifele megy a bajbol.
ferj: 39.2 fokos laz es a lazcsillapito nem akar hatni. most alszik, de ha akkorra sem megy le a laza, amikor felebred, akkor jon a hutofurdo.
szia mindenkinek.
benit kellett korhazba vinnem ma, mert nagyon rondan, fulladva kohogott az ejszaka. a pulmonologian kizartak a tudogyulladast es egyeb tudovel kapcs. szervi bajt. most jon a verkep es a tej-, tojasallargia vizsgalat. kb. 3 het mulva lesz eredmeny, de a doktorno azt mondta, hogy lehetett a fulladas egy egyszeru megfazas miatt is. remelem ez utobbi fog beigazolodni.
Én is félek tőlük.:) Meg szinte az összes szárnyastól.Mindenki kinevet érte,de ez van.
Amúgy lányok nagyon eltűntetek.
Az az érdekes, hogy imádom az illatukat! Pl. a jó kis füstölt dolgoknak! A sült szalonnának, szalámiknak....
De mikor megpróbálnám megenni, ahogy közelítek vele a számhoz, elkap a hányinger, a bűntudat! Nem megy...
Lányok, csorog a nyálam, pedig most ettem:))
Holnap tuti rittyentek valamit!
Igen!!! Azért vagd kicsire, kulonben semmi ize. én szeretm, de sok év kellett hozza, hogy megtanuljam finomra késziteni. :-)
Figyusz - pl.
fokhagyma vagy hagyma -pirit kicsit, radobod a csikokra vagott a paprikat, pici kockakra vagott tofut, sutod amig meg nem pirul, aztan nyakon ontod szojaszosszal.
Hát, 14 éves korom körül kezdtem el nem enni! Akkor még néha megettem pici pulykát, de már nagyon azt sem!
Egyszerűen sajnálom az állatokat...:( Érted, néz a szemembe szegény, éli az életét és haljon meg azért, hogy én jóllakjak....na neeeem! Nekem ez nem megy! Még a hülye csirkéket is sajnálom, pedig amúgy félek tőlük:)
Azt elárulod miért nem eszel húst? Nekem is javasolták, hogy legalább szüneteltessem a fogyasztását, mert jót tesz és méregtelenít.
Mikor ettél utoljára húst?
Szia!:)
Igen olvastam! Most próbálkozok a tofuval! A dobozon volt pár reci!
Amúgy állandóan sajtot, és mindenféle tejterméket eszem:)
sziasztok! sok sikert és kitartást az újaknak is!
Ancika, gondolok rád!!
Helló!
Itt vagyok! :o)
Amúgy Jocoanya meg hová lett???:O
És te Pokocska nem jövöl közénk?:)
Hello lányok!
Anci ne legyél szomi:( !!