Új fogyicsapat kerestetik (beszélgetés)
Már megint a második oldalról kellett visszahoznom a topikot!
Hol vagytok lányok?
Köszönöm:)
Most nézem, hogy néha kihagy képeket elsőre...:O
Szia Gyömi!
Megnéztem!
Szuper!!!!!
Hahó csajok!
Aki még nem látta volna, tettem be képeket az alakulásomról a naplómba!
Sziasztok lányok!
Hát én találtam ott a topikot Réka, nem te!
Mi van a pároddal? Mit mondtak a dokik?
Én is küldöm ám a gyógycuppokat!
Hello lányok!
Én mandulaműtét után 5napig nem bírtam enni.Az is jó fogyókúra volt.:)
Réka én is küldök gyógypuszit!!!
Köszi Szabina!:) Én a 3 szájsebi műtét után napokig bébikaján éltem(más nem ment, mivel szájzáram volt+rágni se tudtam), és tök szeretem! Amúgy akkor abban a 2-3 bébipapis napban le is ment 2-3kg!
Szóval tuti fogysz tőle! Az már más kérdés, hogy hosszú távon nem valami jó! De beindítani a dolgokat jó!
akkor hat amit csináltunk :))))
kapott éjjel is egy dózist. össz 3x kapott valamit innem :)))
örülök!!!!
Sziasztok!
Réka, akkor az engedélyeddel: gyógy és bátorságadó puszi az uradnak!:)
hali,
gyuri 37,6-tal ebredt, ami nem igazan jo. 11-re viszem a laszloba. ha hazaertunk jovok.
puszi es szep napot mindenkinek (aztan nehogy a negyedik oldalon talajam a topikot mikor hazaerek. :)
sziasztok lányok.
remélem gyuri jobban van!!
koszonjuk.
a csalad is ugy gondolja, hogy ramfer egy kis hizas, de en jobban erzem magam a boromben, ha kenyelmesen beleferek a regi ruciaimba.
Hát, ahogy a múltkor a képedet elnéztem, az a két plusszkiló még bőven elfér rajtad! :-)))
Akkor hitvesi engedéllyel megy a gyógyító homlokpuszi! :-)))))))))
kivetelesen nem leszek feltekeny, legyszi a ferjnek is kuldjetek gyogypuszit, energiat stb.
az egyetlen jo ebben az idegbajban, hogy nem tudom mi baja van gyurinak, hogy minden etvagyam elment. ra se birok nezni az etelre. mondjuk ez mindig jellemzo volt ram, ha ideges vagyok, akkor nem birok enni. igy nem is lesz nehez megszabadulnom a visszakuszott ket kilotol.
Helyes!! A pasik hajlamosak a megfutamodásra!!!:-)))
De örülök, hogy hamar pontot tehettek a dolog végére...
(Most már nem akartam azt írni, mint a gyerekeknél, hogy küldök gyógypuszit!:-DDDDDDD)
Sziasztok!
Jaj Réka szurkolok ám nektek, nehogy valami nyavalya legyen!
Én már jobban vagyok, kiengedtek az ágyfogságból, és már nem kell injekcióznom sem magam, csak gyógyszert szednem.
Ja és minden héten vérvételre menni.