Új fogyicsapat kerestetik (beszélgetés)
nem látott meg :)))
különben vadember módjára tépte volna le rólam :)))
ehehe.. hogy elégesse?(n)?
Hello!
Én is vagyok egy kicsit.
Tegnap pihengettem.
Tényleg szabina,mért kell csininek lenned?:)
Hello csajok!:)
Szabina, miért kell csininek lenned ma?
Ja Anci, itt is bazi hideg van! Nem tudom, mit vegyek fel! Ruhát még elő tudok rángatni a szekrényből de cipőm nincs! Papucsba inkább nem indulok el:)) Asszem itt az ideje beszerezni néhány átmeneti cipellőt!:)
jó reggelt ..
hüü de lehűlt az idő brrrrrrrrrrrr
Csajok, nem tudjátok, mit jelent terhességgel álmodni?
2. éjjel álmodtam azt, hogy babát várok! És egyik álomban sem örült neki senki! Még én se vettem nagyon komolyan! Ja, és a 2. álomban 6os ikreket vártam, de a szülés előtt mégis akkora volt a pocakom, mint gy 6hónapos 1babás terhsnek!:D
Mi majdnem egyedül voltunk az egész úton, szóval ettől nem kellett félni!:)
Amúgy bazi félelmetes viharok tudnak lenni, mégis valamiért szeretem nézni(bentről)!:) Kivéve, ha este van! Mert akkor mindennél jobban parázok!:)
Na hahó!:)
Elmentünk anyuval Dunaújvárosba vásárolni, és akkora vihar lett, ahogy jöttünk haza! Szinte semmit nem láttunk! 70el jöttünk, és csak úgy dobálták a kocsit az átfolyások az m6-oson!:O Félelmetes volt!
Tényleg mi lett már a fórummal???
ÉBRESZTŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!!!
Szép jóreggelt Mindenkinek!:)))))
Én igazoltan voltam távol tegnap este,buliztam...de még milyen jót.:))))) Már rámfért.:))))
Puszilllak benneteket!
Amúgy Gyömcikém,mikor nem voltál itt akkor én beszélgettem magamban,itt a fórumon :)
Sziasztok!:)
Hát Szabina, nem irigyellek...:(
Jó reggelt mindenkinek!!!!!!!!!!
Csajok megyek levágatom a nagy sörényemet.Majd rakok föl képet.
hahó jó reggelt:)
én megyek futni, aztán strand..
Na, sehol senki? Az igazolásokat akkor várom! De mivel csak Katalin szólt előre, így a többiektől kizárólag az ellenőrzőbe beírt igazolást fogadom el!!:DD
Olyan sz@r, hogy nincs semmi a gépen! Pedig annyi "szarságot" összegyűjtögettem már! Majd fltöltöm a nyaralós képeket holnap, és rakok be még!
Amúgy elvagyok ám magamban is!:DD Majd én fenntartom a fórumot!:))